merhaba benim bi sorumvar . AÖF e-öğrenme portalının e-sınav bölümünün içinde bulunan arasınav ve final sorularını indirin. demişsiniz o sorular inmiyor ve cevaplarıda yok açıklamalarda cevapların verilmesinin mümkün olmadığı söyleniyor neyapacagım yardımci olursanız sevinirim tşkkler
Arkadaşım e-öğrenmeye girdikten sonra fakülte seçin bölümündeki yere gircen ve orda en altta sınav soruları yazar oraya tıkla ve istediğin dönemim sorularını ve cevaplarını bulabilirsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: meraklısülo
Arkadaşım e-öğrenmeye girdikten sonra fakülte seçin bölümündeki yere gircen ve orda en altta sınav soruları yazar oraya tıkla ve istediğin dönemim sorularını ve cevaplarını bulabilirsiniz...
BAKIYORUM ÖYLE BİŞEY YOK E-SINAV VAR ONUNDA CEVAPLARI YOK AÇIKLAMALARDA CEVAPLARIN VERİLMESİNİN MÜMKÜN OLMADIĞI YAZIYOR
Arkadaşım e sınava girmiceksin.Bak sen tc numaranı yazdıktan sonra gelen sayfada fakülteni seçiyon sonra bölümünü seçiyon en sonunda da dersini seçiyon ve sen e-sınava giriyon işte buraya girmiceksin.sen tc numaranı yazdıktan sonra gelen sayfada fakülte seçin başlığını tıklıcan ve orda en alltta sınav soruları var oraya gircen ve daha sonra sınav dönemini(örn.2007-2008 ara sınav)seçcen ve orda çımış sorular ve cevapları var.Bi daha güxelce oku ve öle yap
quote:
Orjinalden alıntı: hayat1
quote:
BAKIYORUM ÖYLE BİŞEY YOK E-SINAV VAR ONUNDA CEVAPLARI YOK AÇIKLAMALARDA CEVAPLARIN VERİLMESİNİN MÜMKÜN OLMADIĞI YAZIYOR
quote:
Arkadaşım e sınava girmiceksin.Bak sen tc numaranı yazdıktan sonra gelen sayfada fakülteni seçiyon sonra bölümünü seçiyon en sonunda da dersini seçiyon ve sen e-sınava giriyon işte buraya girmiceksin.sen tc numaranı yazdıktan sonra gelen sayfada fakülte seçin başlığını tıklıcan ve orda en alltta sınav soruları var oraya gircen ve daha sonra sınav dönemini(örn.2007-2008 ara sınav)seçcen ve orda çımış sorular ve cevapları var.Bi daha güxelce oku ve öle yap
quote:
Orjinalden alıntı: hayat1
quote:
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA SORLAR DERKEN E-SINAVDAKİ SORULARIN CEVAPLARI NEYSE ONARIDA KENDİM ÇÖZMEYE ÇALIŞAYIM AMA MALİYET MUHASEBESİ ZOR
Oradaki cevapları bulmanın 2 yöntemi var. Ya yanınıza kitabıda alıp tek tek bakacaksınız yada aşağıdaki yöntemi uygulayacaksınız: Her soru için tek şıkkı seçip Sınavı değerlendir butonuna taklıyoruz. Eğer soru doğru ise değelendirme ekranında doğru olarak gözüküyor. Eğer yanlışsa tekrar aynı soru gelene kadar e-sınav butonuna tıklıyoruz ve aynı soru gelince bu sefer diğer şıklardan birini seçip değerlendiriyoruz. Sonuç olarak doğru şıkkı bu şekilde buluyoruz. Ama bir ders için 1 saatten fazla sürüyor bu yöntem. Maliyet Muhabsebesinin arasınav ve fize çalışma soruları ve cevapları bende var. İstersen gönderebilirim. PM atman yeterli.
@rds
Dostum bugün senin yöntemle ders çalışmaya başlıyorum. Haydi hayırlısı...
Bazı arkadaşlar açık öğretim ile örgün öğretimin iş hayatında aynı itibarı görmediğinden dert yanmış. Aslında bu işverenlerin akılsızlığıdır. Örgün öğretimde gidip hocaya dil döküp, ve ya ödev yapıp getirirsen kritik dersini geçmen mümnkün olur. Ama açıktan okuyanların böyle bir şansı yok. Sınavda ne yaptıysan sonucuna katlanmak zorundasındır.İş verenler kafalarında bu kıyaslamayı yapabilseler, açıktan okuyanların daha çok bilgili olduğunu kestirebilirler...
Yani konulara çalışmadın sadece soru çözdün, hangi sorulara ne cevap verilmesi gerektiğini bir şekilde öğrendin veya ezberledin soru çözerek bu dersleri verdin öyle mi? Yoksa konu anlatımına çalışma yok?
Bana göre AÖF yi bitirmek örgüne göre daha zor. Okuduğum için bunu söylemiyorum. AÖF de herhangi bir kursa gitmezsen, ders almazsan kendi başınasın, herşey kendinle sınırlı. Anlamadığın yeri bir şekilde öğrenmek zorundasın. Haliyle zor.
Haplo; Zaman var ise bir kez konu özetini okumak faydalı. Çünkü sorularıda çözerken ne nerden gelmiş az çok kestirebiliyorsun.
Arkadaşlar durum nasıl? Geçmiş yıllardan çok soru geldi mi?
@rds,
Vizeler için çok geç, gerçi çok çok kötü yapmadım, alacağım puan/skor finallere biraz katkı sağlar. Ama Hazirana kadar bu sistemi deneyeceğim. Paylaştığın için teşekkürler.
Sistemi bizzat üzerimde denedim, halen deniyorum. :))) Geçmiş yıllarda sonuç harikaydı. Bu senede bir sıkıntı olmadan bitireceğim inşallah.
biraz önce sınavdan geldim genel işletme, iktisada giriş, davranış bilimlerine giriş dersleri vardı genel işletme %100 geçen sene çıkmış sorular vardı diğer dersler ise en azından 50 aldırır arkadaşım çok sağolasın sağlam yöntem
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Sistemi bizzat üzerimde denedim, halen deniyorum. :))) Geçmiş yıllarda sonuç harikaydı. Bu senede bir sıkıntı olmadan bitireceğim inşallah.
Ne demek efendim, siz geçin yeterki :)) Umarım diğer arkdaşlarımda faydalanmıştır. Sonuçları paylaşırlarsa bilgimiz olur.
senin sistemin denetimde yemez daha önce de soylemiştim.
Yemesin, yedirecek bir yöntem buluruz.
cumartesi günkü sınavlar güzeldi maliyet muhasebesinin sayısal soruları hariç:) pazar günkü sınavları hatırlamak istemiyom çk iç açıcı geçmedi:(
4. Sınıf için geçmiş yıllara ait sorular şu şekilde çıktı. girişimcilik: tamami, uluslararasi işl: %70, diğer dersler %30 civari çıktı. özellikle spk ve muhasebe denetimi kazıktı. eger aof yi sadece diplomam olsun, askerligi kisa dönem yapayim başkada işime yaramaz düşüncesiyle okuyorsaniz bu yöntemi kullanin ama diplomanizi ileride bir meslek sahibi olmak veya idealleriniz gerçekleştirmek için kullanacaksaniz mutlaka konulara çalışın ve anlayın. tek derdiniz sınıf geçmek olmyaramasın. yoksa o diploma bir ise yaramaz. temel olmadan basarili olamazsiniz. aöf nin derslerini sindirerek geçen birinin aldigi temelde örgünden az degildir buna inanin.