Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (577. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben 2 yıllık muhasebe bitirdim. Açıktan 4 yıla tamamlamak istiyorum. Bu işlemin adı nedir? Yatay mı Dikey mi? Ve kayıt tarihleri hakkında bilgisi olan varmı?
  • caglar_tas kullanıcısına yanıt
    Açıktan 4 yıla tamamlamak, aynı bölümlerde olmuyor herhalde. AÖF Dikey geçiş yapacaksınız. Aöf sitesinden hangi bölümlere geçş yapabileceginizi bulabilirsiniz
  • arkadaslar kolay gelsin

ben de kayit yenilicem de simdi aklima geldi ders ekle cikar vs. kayit yenilemeden once miydi sonra miydi? siteye girdim baktim ama bir turlu bulamadim bu donem hangi dersleri alacagimi. bilgisi olan var mi acaba? eger kayit yenilemeden onceyse bugun son mu yoksa kayit yenileme tarihinin son gunune kadar once ders ekle cikar sonra odeme seklinde yapacak sekilde suremiz var mi?

bir de gecen donem sinavlara girmedim ama ucreti yatirmistim. 'ogrenci durumu' pasif diyor. bunla ilgili bir durum degildir di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozza

arkadaslar kolay gelsin

ben de kayit yenilicem de simdi aklima geldi ders ekle cikar vs. kayit yenilemeden once miydi sonra miydi? siteye girdim baktim ama bir turlu bulamadim bu donem hangi dersleri alacagimi. bilgisi olan var mi acaba? eger kayit yenilemeden onceyse bugun son mu yoksa kayit yenileme tarihinin son gunune kadar once ders ekle cikar sonra odeme seklinde yapacak sekilde suremiz var mi?

bir de gecen donem sinavlara girmedim ama ucreti yatirmistim. 'ogrenci durumu' pasif diyor. bunla ilgili bir durum degildir di mi?

ders ekleme-çıkarma, kayıt yenileme yarından itibaren sistemde olacaktır.
  • gece 24.00'dan sonra aktif olurmu sistem ?
  • evet
  • Kayıt yenilemeler açıldı.
  • Arkadaşlar sisteme girdim ama kayıt yaptıktan sonra aldığım ders veya derslerle ilgili olan pdf dosyası çıkmıyor. Hatta ders seçemiyorum. Tek dersim var bu dönemden ve sistem bana direk bu tek dersi atamış normal olarak ama çıktı olarak aldığımız pdfye ulaşamıyorum; kayıt ücreti,aldığım dersler,sınav tarihleri (vize-final) ve açıklamaların olduğu. Bu konuda bilgisi olan var mı? Ya da benim gibi daha önceden tek dersi kalanlar?
  • Bu dönem tek dersim olduğu için ders ekle sil sayfası yok bende?
    2014-2015 eğitim yılı dersi olarak direkt çıktı karşıma tek ders.
    Benden sadece para istiyorlar anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasaluyari -- 15 Eylül 2014; 0:10:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Evet bende de çıkmadı. Dediğiniz gibi direk olarak atanmış, aldığım dersler kısmında.. Herhalde sadece 205TL'yi yatıracağız ama yine de ben elimde döküm olsun isterdim. Eğer yarın düzeltilmezse bence çok saçma bi durum.
  • Şu işlerden anlayan pm atsın, ya da cevaplasın lütfen.Yarın muhakkak cevaplarım.Şuan ekle sil yaptım.6 ders vardı.1 tane de ben ekledim.

Tamam mıdır şimdi.Sakata gelmeyeyim.
  • Alabileceğiniz tüm dersleri almışsınız bu dönemki. Bir sıkıntı yok burdan göründüğü kadarıyla. 45 krediyi geçmediyseniz ki geçmemiş gibi görünüyor, onaylanabilir..
  • işletme 4. sınıf ingilizce yerine girişimcilik ve iş kurma
    diye bir ders gelmiş
  • Kayıt sistemini buldum. Benim hatam direk olarak öğrenci otomasyonuna girmiştim ben, meğerse kayıt.anadolu sitesine girip ordan kayıt yenilemeyi seçmeyi unutmuşum. Siz de o sayfadan işleminizi tamamlayabilirsiniz. Tek ders ücreti 189,57 TL olarak görünüyor. İlgili pdf'yi de alabiliyoruz her zaman olduğu gibi. Kolay gelsin.
  • Merhaba arkadaşlar

Az önce kayıt yenilemeye çalıştım ancak "bu dönem alacağınız ders olmadığı için kayıt yeniletemezsiniz" diyor.

Dersim var diye hatırlıyorum ancak olmasa bile kayıt yeniletmem gerek malum askerlik durumu :)

Yardımcı olabilir misiniz bu konuda? En azından bahar döneminden ders almam mümkün müdür?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aöf ne saçma bir sistem kurmuş. kayıt yenileme yaptım fakat önceki dönemlerden kalan derslerimi göremiyorum. kayıt yenileme sırasında seçme imkanı vermedi bana, bunlar sonradan patlamasından korkuyorum.

bildiğim kadarıyla genel not ortalaması 2 üzerinde olursa, cc altı derslerden geçiyorsun ff harici olanlardan. fakat notlarda yazana göre, son 2 dönem genel not ortalaması-gno 2nin altındaysa son 2 dönem cc altı yani koşullu derslerden kalırsın diyor. işte burada göremediğim için ne yapıcağımı şaşırdım.

kaydmı sildirip ile başka bölüme geçicem bu belirsizlik yüzünden.
  • arkadaşlar merak ettiğim bir durum var.

geçen yıl 3.sınıfı tamamladım 2 dönemde toplam sadece 1 tane ff var ancak ortalamam 2 tutmadı sadece 1 cd olan ders cc olsa 2'yi geçiyordu

şimdi 4. sınıf güz dönemini seçerken sadece geçen yıl ki ff olan ders çıkıyor.(yani sadece geçen yıl güz döneminde cc'nin altı olan dersler çıkıyor)

bahar döneminde ise malesef cd olan dersler var ve bu derslerin toplam kredisi 15'in üzerinde ve toplam kredi 45', geçtiği için 1 dersi bahar döneminde ekleyemeyeceğim.

öğrenmek istediğim bu 1 ders için yıl uzar mı yoksa tek ders olarak geçme şansım var mı?

aslında şuan ki döneme geçen yıl baharda cc'nin altında olan 1 dersi alabilme şansı olsaydı hiç sıkıntı olmayacaktı ancak illa aynı dönemde eklenebiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 15 Eylül 2014; 1:37:17 >
  • Beyler ingilizce 3 gelmesi gerekirken girişimcilik iş kurma dersini koymuşlar şimdi ben ingilizce dersinden muafmı olmuş oldum onceden 2 yıllık orgün okuyup yarım bırakmıştım

• Beyler herhangı bır sıkıntı yok değıl mı ? sakata gelmeyelım bırde geçen sene 45 akts'ye 205 lıra öderken neden sımdı bu kadar az kredıye cok para ödüyorum ?

• Arkadaslar benim sorum olacak benim Guzden 2 FF bir CD dersim var ortalama donem ortalamasi ile Genel ortalamasi 1.88 uyari diyor 2 yi gecmem icin kac kredi almam gerek ders ekle isleminde bahar doneminde Genel ort. 1.71 tekrar diyor 1.Sinifim.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.