Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gereksiz bir sistem yaptılar ne güzel kredisiz sistemde gidiyorduk,
    Madem değişiklik yapacaksın şu soruları hazırlarken biraz daha özen göster.
    Soruları yapıyorsun cevap anahtarları gereksiz.
    yayınladıkları anahtara göre 20 sorudan 2 doğrum var. ( burayı biraz abarttım )
  • Beyler biraz acemiyimde bu ders kodlarını nereden öğrenicem ben yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

Beyler biraz acemiyimde bu ders kodlarını nereden öğrenicem ben yahu ?

kitapçık kodları kısmından kendı alanına git en başında yazıyor dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evinda -- 14 Şubat 2013; 15:28:47 >
  • quote:

Oturum Kodlarına tıklayıp aç orada tüm derslerin kodları yazıyor örneğin işletmenin test sorularını 2111 numaralı pdf dosyasında görebilirsin cevap anahtarlarını da cevap anahtarını açıp İŞL107U bölümünden bakabilirsin.Gördüğün gibi her dersin cevap anahtarının kodu yanında yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 14 Şubat 2013; 15:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Oturum Kodlarına tıklayıp aç orada tüm derslerin kodları yazıyor örneğin işletmenin test sorularını 2111 numaralı pdf dosyasında görebilirsin cevap anahtarlarını da cevap anahtarını açıp İŞL107U bölümünden bakabilirsin.Gördüğün gibi her dersin cevap anahtarının kodu yanında yazıyor.

Saolasın çözdüm olayı
  • Finansal yaktın beni.............
  • Benim tek bir ders kötü sonuçlandı artık umudum çan eğrisinde
  • Aöf ticaret yapmasa hepsinden geçeriz..
  • Genel Muhasebe -1
    a grubu
    9.soru
    Aşağıdakilerden hangisi çeşitli görevlendirmeler nedeni ile personele verilen ve görev sonrası mahsup edilecek alacaklar için kullanılan hesaptır? sorusunda doğru şık yok.
    a)bağlı ortaklıklardan alacaklar
    b)personelden alacaklar
    c)ortaklardan alacaklar
    d)diğer alacaklar
    e)iştiraklerden alacaklar
    Doğru cevabın kitaba göre "verilen sipariş avansları" hesabı olması lazım.
  • bi yanlışlık yok, cevap b olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

bi yanlışlık yok, cevap b olacak.

• edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Şubat 2013; 18:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

quote:

bi yanlışlık yok, cevap b olacak.

Alıntıları Göster
    o zaman doğru sayacaksın bedevadan 5 puan, konuya genel bakıyolar herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 14 Şubat 2013; 18:57:15 >
  • bende demin baktım yahu sorular cevaplar yanlışş nasıl olur diyorum. Meğer sadece A değil tüm grupların cevapları varmiş A grubunu d de arıyorumuşum. TGV ye baktım şimdi 80-85 geliyor. Avrupa birliğinden net cevaplar elimde olmadığı için bakamadım. TGV de cevapları yazmıştım silgiye ortam müsaitti
  • bir firma girdilerini %20 oranında artırdığında,üretimde %25 oranında artış gerçekleşmektedir.Bu durumda ne tür bir getiri söz konusudur?
    cevap ölçeğe göre artan getiri olması gerekmiyor mu ama cevap kağıdına göre reel getiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bir firma girdilerini %20 oranında artırdığında,üretimde %25 oranında artış gerçekleşmektedir.Bu durumda ne tür bir getiri söz konusudur?
    cevap ölçeğe göre artan getiri olması gerekmiyor mu ama cevap kağıdına göre reel getiri

bende öyle yaptım, tam olarak cevap o mu emin değilim ama itiraz etmekte fayda var ne gelirse kardır. Yarın bi mail atacam.
  • Beni de genel muhasebe yaktı sadece 3 doğrum var tek dersten kalıyorum gibi son senemde.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Beyler ne kadar mail vs atsanızda bu sene bütler için çok geç. Sınav yapabilmeleri için herşeyin 1 sene önceden planlanması lazım. O kadar kişiyi hadi bütler olsun yapalım demeleri kolay değil. Ama seneye tepkilerimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum. Seneye bütler olur fakat bu sene geç kalındı

Kalınmadı. Lütfen insanları umutsuzlugu sürüklemeyin. Geçen sene açılan kredili bölümleri bile sonradan bütünleme olacağı açıklandı. Normal büt dönemi gelmeden.
  • Ya bu sonuçlar ne zaman açıklanacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

bir firma girdilerini %20 oranında artırdığında,üretimde %25 oranında artış gerçekleşmektedir.Bu durumda ne tür bir getiri söz konusudur?

bende öyle yaptım, tam olarak cevap o mu emin değilim ama itiraz etmekte fayda var ne gelirse kardır. Yarın bi mail atacam.

Muallakta kalmıştım bende, "uzun dönem" için soruyor ise artan getiri ama soruda "uzun dönem" diye belirtmiyor, kısa dönem olarak sorduğunu düşünürsek bile, kitapta bununla ilgili bir bilgi yok. Ya da var, ben bulamadım.

Edit: Yazdıktan sonra aklıma geldi, kısa dönemde sadece işçi sayısı değiştirilebiliyordu, girdi artışı olduğundan "uzun dönem" olarak sormuşlar soruyu. Cevabın artan getiri olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halukkilic -- 15 Şubat 2013; 11:02:00 >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.