Şimdi Ara

Aöf İşletme ile birlikte Anadal program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç yer dahil forumda da aradım fakat net bilgiye rastlayamadım. Farklı bir üni. bilgisayar prog. mezunuyum(2 yıllık). Aöf işletmeye bu yıl güz programında (direk 3. sınıftan sınavsız) kaydoldum. Amacım bilgisayar üzerinde birşeyler okumaktı fakat bu sene böyle gerekti birazda aceleye getirerek zaten çok ayıracak vaktim yok bari şimdilik bir lisans tamamlayayım sonrasında yüksek lisansla bilg. müh. veya bilgi yönetimi v.b. programları okurum diplomamı alırım diye düşünüyordum.

    Biraz araştırdıktan sonra her okulun işletme için bilg. müh. yüksek lisans vermediğini gördüm bu konuda epey araştırmak gerekiyor sanırım. Bende şöyle bir yol düşündüm. Acaba işletme okurken bir yandan çift anadal yapsam yönetim bilişim sistemleri - bilgi yönetimi v.b. bana yarayacak birşey daha okusam sonrasında yüksek lisans aşamasında daha iyi olumlu sonuç alabilirim. Böyle birşey mümkün müdür veya bu konuda yol gösterecek farklı çözümler üretecek var mıdır ?

    Tavsiyeleriniz çok önemlidir teşekkür ederim.

    Not: Uzun yıllardır sistem yöneticisi olarak çalışıyorum şu an çalıştığım yerde sistem mühendisi olarak görev alıyorum. Aslında amacım piyasada ne kadar bilirsen bil gereklilik olan diplomaya sahip olmak. Kimi zaman bilg. programcılığı veya üzerine ekleyeceğim işletme bir işe yaramadığı olabiliyor. Özellikle bilgisayar bilimleri üzerine bir dal daha okursam sanırım bundan sonra eğitim hayatı ile ilgili kaygım olmayacak. Bir yerde kariyerime ve iş yaşamımda akademik yerimi doldurmuş olacağım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.