Şimdi Ara

AÖF işletmeden kayıt sildirip tekrar kayıt olma durumu hk..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 de 4 yıllık işletme aöf e kayıt yaptırmıştım hiç bir sınava girmeden hiç bir harç ödemeden 3 yıl geçti sonra yani bu sene 2.harcı ödeyip kaydımı sildirdim. 2009 da myo kazanmıştım ve 2011 yani bu sene mezun oldum şimdi sınavsız geçiş hakkımla gene işletme bölümünü seçmek istiyorum mümkün mü 3.sınıftan devam etmek için, yoksa iktisat ı mı seçmek zorundayım daha önce 4 yıllık işletmeye kayıt olup sildirdiğim için böyle bir kural var mı ben işletme istiyorum da, benim durumumu yaşamış veya bilgi sahibi arkadaşlardan bilgi rica ediyorum..

• slm 1983 doğumluyum 2007 de myo mezunu oldum ve 4 yıllık lisans tamamlamak için 3. sınıftan başlamak özere aöf geçiş yaptım iş yoğunluğumdan 2 yılda 1 sınıf bile veremedim 2009 da da kaydımı sildirip 2 yıl tecil aldım (askerliğimi ertelemek düşüncesinde ama orada öyle belirtmedim tabi) şuan tecilimi bitirmiş ve askerliğimi yapmış durumdayım benim aöf de tekrar kayıt olma şansım varmı yada kaldığım yerden devam edebilme şansım ilginize ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar
  • iyi gunler arkadaşlar bir sorum olacaktı

ben 05.03.1994 dogumluyum bu sene lise bitiyor.Seneye 20 yasıma giriyorum.Tecil işlemi en son ne zaman oluyor.Nasıl tecil ettirebilirm?

Orijinalden alıntı: gareee

slm 1983 doğumluyum 2007 de myo mezunu oldum ve 4 yıllık lisans tamamlamak için 3. sınıftan başlamak özere aöf geçiş yaptım iş yoğunluğumdan 2 yılda 1 sınıf bile veremedim 2009 da da kaydımı sildirip 2 yıl tecil aldım (askerliğimi ertelemek düşüncesinde ama orada öyle belirtmedim tabi) şuan tecilimi bitirmiş ve askerliğimi yapmış durumdayım benim aöf de tekrar kayıt olma şansım varmı yada kaldığım yerden devam edebilme şansım ilginize ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim saygılar

Valla tam hatırlamıyorum hocam ama yapılabiliyordu sanırsam. Siz yine de aöf forumlarına da bir göz atın derim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.