Şimdi Ara

AÖF Dikey Geçiş Yaptım Hazırlıkdayım Hangi YAYINEVİ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 yıllık üniversite mezunuyum dikey geçiş kaydımı yaptırdım ve hazırlık okuyorum 4 adet dersim var.Yapmam gerekenler nelerdir?Tecrübelerinizden faydalanmak istedim

Ayrıca arkadaşlar hangi yayınevinin kitaplarını almalıyım?
    egem ve karaca yayınevlerini önerdiler ama sizin tavsiyeleriniz nelerdir

• Verdikleri kitapalra çalış önce, sonra denemeleri çöz, çıkmış soruları çöz. Durum iyiyse başka kaynağa ihtiyacın yok demektir. Kötüyse ona göre bakarsın duruma.
  • Yalnız kardeş şöyle dediler

AÖF'ün verdiği kitapalara çalışma kafanı karıştırır v.s.
  • Murat yayınlarının, Lisans Öğrenimine Hazırlık Kitabını aldım ben Ünite anlatımlı ve örnek soru çözümlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KARDELEN_

Yalnız kardeş şöyle dediler

AÖF'ün verdiği kitapalara çalışma kafanı karıştırır v.s.

Yani mantıken öyle bir durum olmaması lazım. Sınavlarında soracakları soruların tamamına seni hakim kılmalı o kitaplara çalışman. Tabi bizde düzgün işleyen sistem pek yoktur, her saçmalık mevcut.
  • Murat veya İlkumut. Verdikleri kitapları at bir kenara, yüzüne bile bakma. Hatta hamallık yapıp alma bile. Kitabı yazan öğretim görevlileri, sağolsunlar, safya başına para aldıkları için gerekli gereksiz ne varsa doldurmuşlar.
    Murat'ın kitabını kullanmıştım, ders kitabın özeti; İlkumut da öyledir. Yardımcı kitaba çalış, testlerini çöz; sınavdan önce de geçmiş yılların sorularına çalış. %70 geçmiş yılların karması sınavlar. Hazırlıkta zaten dört ders var bildiğim. Murat yayınlarında da hazırlık için, tüm dersleri içeren bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 27 Kasım 2010; 19:31:35 >
  • Yani ya MURAT yada İLKUMUT mu diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Murat Yayınları.4 yılda bitirdim aöfü hiç kalmadan.
  • murat yayınevi örnek sorularının birebir aynıları çıkıyor.
  • Arkadaşlar MURAT bana pek cazip gelmedi
    Bende EGEM'in kitabını aldım
    4 kitap bir arada HAZIRLIK olarak geçiyor

Anlatımıda çok hoş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.