Şimdi Ara

Yatay geçiş muafiyet sınavı hakkında (Ege ve Dokuz Eylül)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu üniversitesinde işletme(iö) öğrencisiyim, dokuz eylül işletme(iö) ve Ege üniversitesi işletme(iö) e başvuracağım. Sormak istediğim hazırlık okumadım ve ingilizce muafiyet sınavını geçebilecek düzeyde ingilizcem malesef yok, dokuz eylül üniversitesinde bu sınavı geçemezsem hazırlık okuma şansı tanınıyor mu? Yoksa başvurum geri mi çevriliyor? Kesin bilgi verirseniz çok sevinirim, sanırım bu durumda Ege Üniversitesi başvuruyu geri çeviriyor. Ortalamam 3.5 küsür buraya geçiş şansım nedir bilmiyorum,
    ilginiz için teşekkür ederim...

• Deü hakkında,bizzat bilgi aldım mail ile.Bende yatay geçiş için sormuştum,bana söylenilen hazırlık okuma şansı verilmediğiydi.Yani geçtin geçtin geçemedin başvurun kabul edilmiyor.Benim sorduğum bölüm %100 ingilizce bir bölüm içindi..
  • Mezuniyete kadar sınavı geçme ve ya hazırlık okuma hakkı verilse keşke.. %100 ingilizce bölümlerde sanırım geçiş yapılan üniversitedeki tüm dersler alınacağı içindir, umarım iibf de hazırlık okuma hakkı veriliyordur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthnn

Mezuniyete kadar sınavı geçme ve ya hazırlık okuma hakkı verilse keşke.. %100 ingilizce bölümlerde sanırım geçiş yapılan üniversitedeki tüm dersler alınacağı içindir, umarım iibf de hazırlık okuma hakkı veriliyordur..

O dediğin şeyi duydum,sen yine ayrıntılı araştır.Bence en net bilgiyi Öğrenci işlerinden veya bölüm başkanından alırsın.Onlara mail at.Tüm dersler alınacağı içindir kısmını anlamadım,şu an okuduğum %30 ingilizce diye geçiyor,Deü'dekiler de ders bakımından sadece ingilizcesi burada gördüklerimin.Acaba hepsini mi aldırırlar baştan,çok saçma oluyor böyle.
  • Umarım mantıklı bir sistem içerisinde gerçekleşir bu geçiş işlemleri.. Hazırlık muafiyetini geçemedim diye red almak biraz koyuyor 1 senede hazırlığıda dereceyle bitirir sonraki dönemlerde yine aynı çizgide devam ederim. Bana göre bu yüzden alınmamak saçma. Sizin içinde umarım en mantıklısı olur, sadece dilden dolayı hepsini yeniden almak zorunda kalmamanızı ümit ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.