Şimdi Ara

AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genel muhasebe, muhasebe uygulamaları ,yönetim organizasyonu ve Atatürk ilke ve inkılaplarında kitabın kapağını dahi açmadım. Diğerlerinde ise yargı yayınları ikisi 50 tl ye kitaplar aldım. onlardan çalıştım sadece 1 hafta. gayet iyi notlar almışım aslında. Allaha şükür. Finalde şöyle yapıyorum muhasebeyi ve istatistiği özetlemeye başladım. Diğerlerini de tüm üniteleri yarım sayfa bir sayfa en fazla 1,5 sayfa olacak şekilde her ünitesini özetliyorum. İsteyenlere notları taratırım olmazsa sınava yakın. aslında çalışssak rahat geçeceğiz yav?
  • Maliyet muhasebesinden 81'i koymuşum finalde 37 aldığım zaman benim okul biter. İnşallah herkesinki iyi gelmiştir.

• GENEL MUHASEBE 60 - - -
    TÜRK VERGİ SİSTEMİ 80 - - -
    İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 63 - - -
    FİNANSAL YÖNETİM 83 - - -
    PAZARLAMA YÖNETİMİ 53 - - -
    MALİYET MUHASEBESİ 73 - - -
    YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 73 - - -
    HUKUKA GİRİŞ 67 -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 30 Nisan 2012; 14:47:17 >
  • Ben sadece çıkmış sorulara çalıştım. Birde FİFO LİFO konularını baya biliyordum onları gözü kapalı yaptım. Sözel sorularıda ezberledim ve aynı sorular çıktı.
  •  AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !!
  •  AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !!

İyi geçmişti ama bu kadarını bende beklemiyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınav sonuçları
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yüksek aldım diye seviniyorum, hepiniz benden yüksek notlar almışsınız helal olsun.
  • Muhasebe 60___________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 50
    İşletme 30_____________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 60
    Davranış 60____________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 50
    İktisat 50______________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 50
    Matematik 62___________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 50
    Bilgisayar 80____________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 40
    Hukuk 47_______________ FİNALDEN ALMAM GEREKEN : 55

Benim açımdan fena değil Valla. Sadece çıkmış sorulara baktım. Davranıştan , iktisattan ve muhasebeden 45'i geçemem diye düşünüyordum , sürpriz oldu. İşletme'den düşük bekliyordum ama 30 beklemiyordum Valla. Matematik'ten de daha çok bekliyordum o da sürpriz oldu.
  • 10 dersten 4 tanesını geçmişim
  • Editt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahKırmızı26 -- 30 Nisan 2012; 15:42:14 >
  • İş ve Sosyal 80
    Türk Vergi Sistemi 77
    Maliyet Muhasebesi 62
    Finansal Yönetim 67
    Yönetim Bilgi Sistemi 80
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahKırmızı26

Öğrenci gecerli donemde aktif degil yazısı cıkıyor
    neden olabilir arkadaslar 2. donem harc parasını yatırmadım ondan olabılırmı

Bende yatırmadım. Sadece ilk dönemi yatırdım. Bazen şöyle bir durum oluyor. Mesela ben sene başında ilk dönem harcını yatırıyorum, sonra Önümüzdeki sene harç zamanı geldiği zaman, hem geçmiş dönemin ikinci dönem harcını hemde bu seneki harcın ilk dönemini yatırıyorum. Acaba sen, ilk dönemin harcını yatırırken geçmiş senenin ikinci dönem harcını yatırmamış olabilirmisin. Çünkü bankaya gittiğinden gişedeki eleman soruyor geçmiş dönem harcın var ikisini birden mi yatırayım diye. Sende böyle bir durum var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

Bende yatırmadım. Sadece ilk dönemi yatırdım. Bazen şöyle bir durum oluyor. Mesela ben sene başında ilk dönem harcını yatırıyorum, sonra Önümüzdeki sene harç zamanı geldiği zaman, hem geçmiş dönemin ikinci dönem harcını hemde bu seneki harcın ilk dönemini yatırıyorum. Acaba sen, ilk dönemin harcını yatırırken geçmiş senenin ikinci dönem harcını yatırmamış olabilirmisin. Çünkü bankaya gittiğinden gişedeki eleman soruyor geçmiş dönem harcın var ikisini birden mi yatırayım diye. Sende böyle bir durum var mı acaba?

Sistemdeymıs sorun cozuldu fakat notlar iç açıcı degıl keske Öğrenci gecerli donemde aktif degil yazısı cıksaydı

• quote:

quote:

quote:

Sistemdeymıs sorun cozuldu fakat notlar iç açıcı degıl keske Öğrenci gecerli donemde aktif degil yazısı cıksaydı

Yazar mısın? notların nasıl bakalım.

• İşletme birinci sınıfım. Seneler sonra üniversite okumaya karar verip bu notlarla karşılaştım.
    Acaba nerden kırdılar puanları

• MuhAsebe 60
    işletme 30
    Davranış bilimleri 37
    İktisat 30
    Mat 15
    Temel Bilgi Teknolojileri 80
    Hukuk 23
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yazar mısın? notların nasıl bakalım.

İşte calıstıgım ıcın ders calısamamıstım
    Zatende tecıl ıcın kayıt yaptırmıstım artık ya seneye yada bute kasarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahKırmızı26 -- 30 Nisan 2012; 17:49:28 >

• 3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 73 - - -
    3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 80 - - -
    3167 - FİNANSAL YÖNETİM 67 - - -
    3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 77 - - -
    3169 - MALİYET MUHASEBESİ 88 - - -
    3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 80 - - -
  • DERS AS YS BS BAŞARI
    4177 - MALİYE POLİTİKASI 57 - - -
    4180 - TÜRKİYE EKONOMİSİ 60 - - -
    4188 - YEREL YÖNETİMLER 63 - - -
    4189 - SİYASET BİLİMİ 67 - - -
    4191 - ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ 80 - - -
    4193 - İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ 87 - - -
    4232 - TÜRK DİLİ 75 - - -
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.