Şimdi Ara

AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek zayıfım hic ummadığım Hukuka giriş oda 43 . Finalde 55 almam yetecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Maliyet muhasebesinden 81'i koymuşum finalde 37 aldığım zaman benim okul biter. İnşallah herkesinki iyi gelmiştir.

AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !!

nasıl aldın hocam ya ben 23 aldım

• 3160 - İDARE HUKUKU 43
    4177 - MALİYE POLİTİKASI 30
    4180 - TÜRKİYE EKONOMİSİ 60
    4186 - VERGİ HUKUKU 47
    4454 - İKTİSAT TARİHİ 30
    4455 - İKTİSADİ KALKINMA VE BÜYÜME 63
    4456 - FİNANSAL EKONOMİ 27
    hiç açıcı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Maliyet muhasebesinden 81'i koymuşum finalde 37 aldığım zaman benim okul biter. İnşallah herkesinki iyi gelmiştir.

nasıl aldın hocam ya ben 23 aldım

Ben soruları ezberliyorum. Sende öyle yap. Ama senin için biraz geç oldu finallerde daha çok sayısal konu var soruların çoğu sayısal geliyor. Birde ben FİFO LİFO konusunu iyi bildiğim için o sayısal sorularınıda kaçırmadım. Seneye daha iyi çalış vize sınavına, vizelere asıl yani finallerde rahat edersin.

• Dış Ticaret 2.sınıf 3.yılım :(

Beklediğim gibi geldi.Ama ben bakamadım ilk başta kardeşime baktırdım heyecandan sonra yerni sevinç aldı.
  • AÖF Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümünü okuyorum birinci sınıfım ve bu ilk sınavım. Tereddütteydim 4 dersten kalırım diyordum beklediğimden iyi geldi sadece bir dersten zayıf almışım oda sınırda.
    İktisada Giriş dersine hiç çalışmadım baya kötü bekliyordum ama 47 almışım gene iyi diyorum yani. İngilizcem kötüdür ve ona da çalışmadım 53 almışım. Hukuka Giriş, Uygarlık Tarihi, Genel İşletme derslerine sadece çıkmış sorulara çalıştım. Çıkmış sorular çok faydalıymış. Davranış Bilimlerine Giriş, İletişim Bilgisi derslerine sadece konu çalıştım. Temel Bilgi Teknolojileri dersine hiç çalışmadım çünkü bilgisayardan anlıyorum :D Final sınavlarına çalışmaya daha başlamadım bütünlemeye kalmamak için iyi çalışmalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 1 Mayıs 2012; 1:07:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

AÖF Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümünü okuyorum birinci sınıfım ve bu ilk sınavım. Tereddütteydim 4 dersten kalırım diyordum beklediğimden iyi geldi, bir dersten oda sınırda kalmışım.
    İktisada Giriş dersine hiç çalışmadım baya kötü bekliyordum ama 47 almışım gene iyi diyorum yani. İngilizcem kötüdür ve ona da çalışmadım 53 almışım. Hukuka Giriş, Uygarlık Tarihi, Genel İşletme derslerine sadece çıkmış sorulara çalıştım. Çıkmış sorular çok faydalıymış. Davranış Bilimlerine Giriş, İletişim Bilgisi derslerine sadece konu çalıştım. Temel Bilgi Teknolojileri dersine hiç çalışmadım çünkü bilgisayardan anlıyorum :D Final sınavlarına çalışmaya daha başlamadım bütünlemeye kalmamak için iyi çalışmalıyım.

Şöyle yapabilirsin. Şuanki derslerden bazılarını büte bırak, geriye kalanıda finallerde geçmeye çalış. sonuçta büt hakkın var. Dersleri ikiye böl, bir kısmını finalde temizle diğer kısmınıda bütte temizle ve ikinci sınıfa alttan dersin olmadan devam et. Yani büte bırakmak istemiyorum diye kasma bence, bu kadar dersi tek seferde geçmen zor bana göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur01

AÖF Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümünü okuyorum birinci sınıfım ve bu ilk sınavım. Tereddütteydim 4 dersten kalırım diyordum beklediğimden iyi geldi, bir dersten oda sınırda kalmışım.

Şöyle yapabilirsin. Şuanki derslerden bazılarını büte bırak, geriye kalanıda finallerde geçmeye çalış. sonuçta büt hakkın var. Dersleri ikiye böl, bir kısmını finalde temizle diğer kısmınıda bütte temizle ve ikinci sınıfa alttan dersin olmadan devam et. Yani büte bırakmak istemiyorum diye kasma bence, bu kadar dersi tek seferde geçmen zor bana göre.

Aslında doğru söylüyon tek seferde geçmek zor. Yani finalde tüm konulardan sorumlusun.
    Ben o zaman böyle yapayım: İktisada Giriş, İngilizce, İletişim bilgisi derslerine hem konu çalışırım hem de çıkmış sorulara bakarım. Diğerlerine de sadece çıkmış sorulara bakarım. Kalan derslerim olursa bütünlemede hem konu hem çıkmış sorulara çalışırım. Çok kasmayacam saol fikir için.

• Arkadaslar Yüksek not alanlar nasıl çalısıp aldınız hangi kaynaktan söylermisiniz benim notlarda pek iyi değil finale iyi çalışmam lazım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

İşletme birinci sınıfım. Seneler sonra üniversite okumaya karar verip bu notlarla karşılaştım.
    Acaba nerden kırdılar puanları

Hocam ne yaptın sen hiç mi çalışmadın ? Bende 1. sınıfa yazılacam bu sene moralim bozuldu şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Arkadaslar Yüksek not alanlar nasıl çalısıp aldınız hangi kaynaktan söylermisiniz benim notlarda pek iyi değil finale iyi çalışmam lazım :(

ben murat yayınlarından çalıştım,kitaptaki hiçbir soru çıkmadı onu belirteyim.Geçmiş yılların sınavlarına baktım üniteyi bitirince,mesela 5 ünite var her 1 ünite için kitabtaki üniteye ait soruları çözdüm, sonra diğer ünitye geçtim bu sefer de aynı şekilde üniteye ait kitaptaki sorular.ünite bitiminde yani 5 inide bitirince geçmiş yılın ara sınavını çözdüm.Her soruya kitaba bakıp sayfasını yazdım ve o sayfayı katladım.Bu şekilde çalıştım ve çalışacağım finalde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

Arkadaslar Yüksek not alanlar nasıl çalısıp aldınız hangi kaynaktan söylermisiniz benim notlarda pek iyi değil finale iyi çalışmam lazım :(

ben murat yayınlarından çalıştım,kitaptaki hiçbir soru çıkmadı onu belirteyim.Geçmiş yılların sınavlarına baktım üniteyi bitirince,mesela 5 ünite var her 1 ünite için kitabtaki üniteye ait soruları çözdüm, sonra diğer ünitye geçtim bu sefer de aynı şekilde üniteye ait kitaptaki sorular.ünite bitiminde yani 5 inide bitirince geçmiş yılın ara sınavını çözdüm.Her soruya kitaba bakıp sayfasını yazdım ve o sayfayı katladım.Bu şekilde çalıştım ve çalışacağım finalde de.

Ben karacan nokta atış sorularına baktım vede geçmiş yıl sorularına 73 aldım sınavdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 1 Mayıs 2012; 9:45:20 >

•  AOF ARA SINAV SONUCLARI ACIKLANDI !!

belki yardımcı olmusumdur :)
  • 1001 - GENEL MUHASEBE 40 - - -
    1002 - GENEL İŞLETME 40 - - -
    1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 53 - - -
    1005 - İKTİSADA GİRİŞ 57 - - -
    1007 - GENEL MATEMATİK 96 - - -
    1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 80 - - -
    1410 - HUKUKA GİRİŞ 47 - -

Zaten senede bir sınav oluyormuşuz, ben şimdi hangisinden geçtim hangisinden kaldım. Nasıl oluyor?
  • ben makine muhendisligi okuyorum hazırlıktayım seneye aof isletmeye basvuracagim, boyle okuyanlar var mi ? avantaj saglar mi ve dezavantaji olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 1 Mayıs 2012; 10:02:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

1001 - GENEL MUHASEBE 40 - - -
    1002 - GENEL İŞLETME 40 - - -
    1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 53 - - -
    1005 - İKTİSADA GİRİŞ 57 - - -
    1007 - GENEL MATEMATİK 96 - - -
    1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 80 - - -
    1410 - HUKUKA GİRİŞ 47 - -

Zaten senede bir sınav oluyormuşuz, ben şimdi hangisinden geçtim hangisinden kaldım. Nasıl oluyor?

Her sene 3 sınav olur ara - final - bütünleme tabii bu şekilde bu sene son seneye farklı bir sistem olacak..Ynai senin şimdi birde final sınavın var haziran ayında geçebilmen için benim yukarıda attıgım tabloyu incele orada senin aldıgın puanlara karsılık gelen notları bulup onların altına inme :)
    kolay gelsin

quote:

Orijinalden alıntı: artdzy

belki yardımcı olmusumdur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artdzy -- 1 Mayıs 2012; 11:38:22 >

• Finalde çok dersten sınava girecek arkadaşlar. Nasıl olsa bütünleme hakkınız var, bazı dersleri bütünlemelere bırakabilirsiniz. Şunuda söyleyelim, bütünleme sınavı final sınavının tekrarı gibi düşünün, yani vizedeki notlar üzerinden hesap yapıcaksınız. Vizede 30 aldın diyelim, bütünlemede 50 aldığın zaman geçmiyorsun, finaldeki hesaplama bütünleme sınavlarında da devam ediyor.

Şunuda söyleyeyim. AÖF'de kendi başına bir şeyler öğrenmek zor, zaten sınav sisteminden de belli. Her sene aynı sorular çıkıyor. Bir şeyler öğrenmeye meyilli bir sistem olsa her sene aynı sorular çıkmaz. Okul öğrencileri bir an önce mezun etmek için uğraşıyor. Kafası çalışan soruları ezberliyor kafası çalışmayan paşa paşa her sene harcı ödüyor.

Geçme sistemi burada. Vize notunuza göre kaç soru yapmanız gerektiğini hesaplayın.

Ben kendimden örnek vereyim. Ben Maliyet Muhasebesinden 81 aldım 36 puan ve üstünü alsam dersi geçiyorum. Maliyet Muhasebesi sınavında 26 soru çıkıyor 100/26= 3,84 bir soru 3,84 puan, demek ki ben final sınavında 10 soru yaptığım zaman dersi geçiyorum. Bazı sınavlar 30 soru, bazı sınavlar 26 soru oluyor. Sizde kendinize göre hesap edin ve kaç soruyla geçtiğinizi bilin ona göre çalışın. Yoksa konuları okuyarak anlamaya çalışarak geçmek zor. O kadar kafası çalışan adamın zaten AÖFde işi olmaz bana göre. Sistem böyle ne yazık ki yapacak bir şey yok.

• MALİYET MUHASEBESİ 92

FİNANSAL YÖNETİM 100
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

quote:

Orijinalden alıntı: sessiz ol

MALİYET MUHASEBESİ 92

FİNANSAL YÖNETİM 100

hocam bu iki derse nasıl çalıştın taktiklerin nelerdir :) finansal yönetim 40 maliyet muhasebesinden 54 almışım

vallahi kardeşim ben diğer sınıfları hep çıkmış sorulara çalışarak yani ezberleyerek girip geçmiştim ama bu sene olay biraz daha ciddi olduğu için yani bu sene birinden dahi kalsam askere gidicem için biraz daha sıkı tuttum. murat ilk umutun yardımcı kitabı vardı ben konu konu çalıştım ve bu puanları aldım, haa şunuda söliim kitabın yanında çıkmış soruları artı karacanın nokta atışınıda çözdüm. ama şunu söliim kardeşim benim arkadaşım konu çalışmasını doğru düzgün yapmadan özelliklede finansala dolmuşta sınava giderken sorulara bakarak geçti hatta 70lerde birşey alşdı. bana göre karacannın nokta atışı ile çıkmış sorulara çalışmak bu vizeler için güzel not almaya yeterdi. inşallah finallerdede öyle olurda geçeriz tamamen. çünkü bir ay kalmasına rağmen hala derse başlamadım vede başlayamıyorumda . vizelere 1,5 aydan fazla çalışmıştım.

bunu yazdıktan sonra o bahsettiğim arkadaşı aradımda şey diyo finansaldan son 20 dakka çıkmış sorulara bakabildim 77 adlım, muhasebeden bir gün konulara baktım olacak gibi görünmeyiğnce çıkmışs orulara çalıştım 88 aldım diyo kardeşim. yanlız vizelerde çıkmış sorulardan sordular diye finallerde yanıltabilirler herkesi, birde bu sene işletme için kredili sisteme geçişin son senesi olduğundan birazda ondan dolayı kolay dordular diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessiz ol -- 2 Mayıs 2012; 17:20:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

MALİYET MUHASEBESİ 92

FİNANSAL YÖNETİM 100

hocam bu iki derse nasıl çalıştın taktiklerin nelerdir :) finansal yönetim 40 maliyet muhasebesinden 54 almışım

vallahi kardeşim ben diğer sınıfları hep çıkmış sorulara çalışarak yani ezberleyerek girip geçmiştim ama bu sene olay biraz daha ciddi olduğu için yani bu sene birinden dahi kalsam askere gidicem için biraz daha sıkı tuttum. murat ilk umutun yardımcı kitabı vardı ben konu konu çalıştım ve bu puanları aldım, haa şunuda söliim kitabın yanında çıkmış soruları artı karacanın nokta atışınıda çözdüm. ama şunu söliim kardeşim benim arkadaşım konu çalışmasını doğru düzgün yapmadan özelliklede finansala dolmuşta sınava giderken sorulara bakarak geçti hatta 70lerde birşey alşdı. bana göre karacannın nokta atışı ile çıkmış sorulara çalışmak bu vizeler için güzel not almaya yeterdi. inşallah finallerdede öyle olurda geçeriz tamamen. çünkü bir ay kalmasına rağmen hala derse başlamadım vede başlayamıyorumda . vizelere 1,5 aydan fazla çalışmıştım.

bunu yazdıktan sonra o bahsettiğim arkadaşı aradımda şey diyo finansaldan son 20 dakka çıkmış sorulara bakabildim 77 adlım, muhasebeden bir gün konulara baktım olacak gibi görünmeyiğnce çıkmışs orulara çalıştım 88 aldım diyo kardeşim. yanlız vizelerde çıkmış sorulardan sordular diye finallerde yanıltabilirler herkesi, birde bu sene işletme için kredili sisteme geçişin son senesi olduğundan birazda ondan dolayı kolay dordular diye düşünüyorum.

vizelere girdikden sonra nokta atışı soruları aldım umarım başarılı olurum 10 tane ders aldığım için konu özetlerine bakabiliyorum sadece çalışmaya biraz geç başladım

kardeşim 10 ders ne demektir yahu? bir insan nasıl olurda 10 derse girebilir bir senede. yani nasıl bir sistem buna izin verebilir anlamıyorum. 2 aydan daha kısa bir sürede hem vize hem final yapacaksın vede insanlara 10 dersten sorumlu tutacaksın ama sen galiba alttaki derslerle 10 dersten sorumlusun öyle mi? olacak iş değil. sana bir ley söliim kardeşim kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama maliyet muhasebesi finansalı sorduğuna göre işletme 3 desin galiba, bu konu açıldığında diğer insanların aldıkları puanlara bakıyordum yanlış hatırlamıyorsam yine senin gibi 10 derse yakın bir dersten sorumlu olan birisi sınavlarında öyle güzel puanlar almış ki çok şaşırmıştım nasıl aldı nasıl birbirine karıştırmadı bu adam diye. ama sana benim geçen seneki taktiği söliim kardeşim, çıkmış sorulara çalış haa bu arada nokta atışıda ekle çalışmana çok önemli bunlar. bende bir özet vardı aslında ben ilk başlarda bir kırtasiyeden aldığım özet kitapla başladım çalışmalar ama sonrasından murat ilk umuda döndüm tekrar daha sıkı olsun diye. senin yerinde olsam bu kısa sürede 10 dersin kitabına çalışılamayacağına göre çıkmış sorulardan çalış git artı nokta atış. bu ikisine ezberle gir kardeşim .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.