Şimdi Ara

AOC LCD için bi fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler AOC nin reklamlarını görünce bosch bayisindeki arkadaşıma gittim ve nedir bu AOC dedim 2 aydır yaklaşık 60 tane satmışlar geri dönüşü iyi diyor alanlar gayet memnunmuş firmayı soruncada diğer firmalara panel üreten bir firma olduğunu önceden bunu LG nin yaptığını LG perakende piyasasına girince AOC nin bu işi devraldığını ama şimdi onlarında perakende piyasasına girdiğini bunuda Türkiye de bosch ile yaptığını söyledi LG gibi yakında adından oldukça söz ettireceğini düşündüğünü söyledi. sonra hemen hemen aynı fiyatlı olan 3 lcd yi yanyana koyduk LG 32lh3000 full hd sony 32 inch hd ready AOC 32a71h full hd bunların fiyatı aynıydı AOC nin görüntüsü oldukça canlıydı ama nedense sanki sony gibi keskinlik alamadım gibi sonra LG yi eledim ve ikisi arasında kaldım AOC yi alırsam hem full hd olacak hemde burda (yani Elazığ da) servisi var ama sony alırsam servis yok herhangi bir sorun olduğunda bana sıkıntı olacaktır hemde hull hd değil
    acaba içinizde AOC yi araştıran oldumu hiç bana çok cazip geldi







  • Satıcının bana bu LCD diğer markaların Full HD LCD lerine eşit bir TV dir dediği marka.:) Markası tanınmamış ama bayağı kıymetli bir paraya satılıyor. Sadece BOSCH mağazalarında görebilirsiniz.

    Ben maç yayını seyrettim 5 dk. HD Ready LCD idi. Maç yayını D-Smarttan yapılıyordu. Renkler canlıydı. Görüntü birbirine karışmıyordu. Ama ayarlar sonuna getirilmiş olabilir. Bunu da unutmamak lazım.

    Sonuçta LG gibi güvenerek alınabilecek bir TV.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.