Şimdi Ara

Monitörüm Hakkında Ghosting Çok Mu Az Mı (Viewsonic Xg270qc)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir süre önce sıcak fırsatlardan konusunu açtığım ve aldığım monitörü iade etmek veya kalması konusunda kararsızlık yaşıyorum. Ghosting kafama çok takılıyor.

Hiç ölü piksel çıkmadı.

Biraz ışık kanaması var (Va Back lightbleed-Blb)

Görsel; 1. Gece , 2. Sabah panjurlar kapalı iken fotoğraflarda biraz daha çok gözüküyor. Sabah çektiğim resim gece göze gözükene daha yakın. (Bu arada 2. fotoda ışıklı klavye panelin çerçevesinde elite yazan yerine yansıyor bunuda sorun olarak yazdıklarını görmüştüm tasarım hatası orası parlak yazıldığı için klavye ışıklı ise yansıma yapıyor)

Ufo Testi 60Hz daha üstüne çıkamıyorum laptop maks bu hızı verebiliyor. Bir tık ghosting var. 120hz ve üstünde daha iyi olduğunu uzman incelemecilerin testlerinden vs bilebiliyoruz. Overdrive:4 en iyisi (5 te overshot var ghostingte var gereksiz)

Görsel : Enstantane 1/500 Iso800 (Birinin testufo değerlerini görmek için yazdığı yazısı üzerine böyle fotoğraf çektim)

Deneyim olarak memnun kaldım. Xbox Series X ile tam uyumlu 1440P bir cihaz test edince emin oldum. (1440P 120Hz Vrr Açık veya Hdr için UHd 60hz yerel çözünürlüğe ölçeklenmiş deneyim sağlama) Sesler oldukça iyi geldi.

Malzeme kalitesi olağanüstü daha önce böyle bir şey görmedim. (Benq Ex2780q, Lg 27gl83a-b, Asus Vg27aql1a, Gigabyte M27Q değiştirdim sorunlardan ötürü ölü piksel aşırı ips glow vs) Samsung G5 G7 Mag274qrf Mag272cqr 27gb850-b gibi mağazada baktımlarımın hepsinde ekleyeyim ben böyle bir stand görmedim. Full metal aşırı kaliteli ve sağlam duruyor. Monitörü oynatmak standı sarsmıyor bile,

Paranın hatrı sayılır bir kısmı malzeme kalitesine ve rgb ye gidiyor gibi bunuda eksi gibi düşünebiliriz sanki yani elit bir stand elit bir görünüm ancak panel pek elit değil. Panelde elit olsa kaça satarlardı bilemem. (glow g7 nin aştığı ghosting olayı aşılamamış)

Şimdi benim aklımdaki sorun bu cihazı iade etmek hususunda aslında yeniden monitör aramak istemiyorum. Blb sineye çekilebilir. Simsiyah oyunlarda rahatsız edecek ortamı biraz aydınlatıp parlaklığı kısarak minimuma indiririm. Renkleri beğendim. Kavise hemen alıştım. (1500R) Malzeme kalitesi çok güzel. Ghosting kafama takıldı. 120Hz: Doom, Ori Wisp, Gears5 ve 60Hz Gears5, Star Wars Fallen Order denedim. Gözüne batan bir durum görmedim. Cihazı sevdim ama ghosting kafamda yer ediyor. Overdive PureXp (Arka ışık flaşı ghosting için yapılmış bir yazılım vs) çözmek için yetersiz hatta çözemiyor deyip geçelim.

Net bir şekilde ghosting deneyimlemek için hangi oyunlara bakmam lazım. 60hz League Of Legends vs oynadım daha rekabetçi bir oyun olduğu için garipseyecek bir şey görmedim. Belki beni rahatsız etmez diyeceğimde ben Tn panel gaming laptopta oyun oynadım yıllarca tepki süresi nedeni ile ileride pişman olursam iade edememek beni düşündürüyor.

İade etsem bu sefer başka bir markada bir daha ölü pikselli ips olursa aşırı glow olan vs monitör denk gelirse gene iade etmek vs şansa kalacak gibi o yüzden çok arada kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 31 Ağustos 2021; 1:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic iyi bir marka mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.