Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealRocknRolla

Sonunda bende Vatan'dan 538 tl ye aldım.
    Monitör fiyatına göre gayet.İlk aldıgım üründe 0 ölü pixsel ve çok az bir ışık sızması vardır direk aldım.
    Yalnız bir sıkıntım var oyunlarda 1024x768 yapınca tam ekran olmuyor monitör üst ve alttan ekranı ortalıyor üst ve alt taraf siyah oluyor.Bu sorunu bilen çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

1920 1080 yapacaksın

bilgisayarın dandikse monitör ne yapsın
  • imenu isaver gibi programları kullanıyor musunuz. kullanıyorsanız imenu nun hangi sürümünü kullanıyorsunuz. bende bi sorun var kuruyorum programı modlar arası gecıs yaparken isim değişmiyor sadece sekıllerı degısıyor modların. text internet game falan diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

imenu isaver gibi programları kullanıyor musunuz. kullanıyorsanız imenu nun hangi sürümünü kullanıyorsunuz. bende bi sorun var kuruyorum programı modlar arası gecıs yaparken isim değişmiyor sadece sekıllerı degısıyor modların. text internet game falan diye.

ben onun driverini yükleyince ekrana bir pus çöktü sanki sonra sildim tekrar tanıttım
  • hımm anladım hocam.
  • Monitör ekranını neyle temizliyorsunuz ?ben peçete le falan silicem çizilir diye şüphe ediyorum :D
  • Bilgisayar dandik degilde...Ekran kartım yok :)
    Sapphire r9 290 trı x Vatan'da stoga gelmesini bekliyordum nihayet geldi.Hafta sonu alıcagım :D
    Ekran kartım olmadıgından the walking dead serisini oynayım bari dedim ondan sordum 1920x1080 fps az oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SusquN-MasTeR

Monitör ekranını neyle temizliyorsunuz ?ben peçete le falan silicem çizilir diye şüphe ediyorum :D

hafif nemli mendille yavaş yavaş sil sonra kuru mendille yavaş yavaş sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Mart 2014; 23:37:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: SusquN-MasTeR

Monitör ekranını neyle temizliyorsunuz ?ben peçete le falan silicem çizilir diye şüphe ediyorum :D

hafif nemli mendille yavaş yavaş sil sonra kuru mendille yavaş yavaş sil

Ben LCD temizleme için tekno marketlerde satılan spreylerden kullanıyorum mikrofiber bezle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim monitörde 4 bir yandanda ışık sızması var ne yapmam lazım
  • Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Resim koyman mümkün mü

• Sly_Owl kullanıcısına yanıt
    Eyer aşırı ışık sızması var ise değiştir bence bende alt kısımda ince şerit ışık sızması var ama kafama takmıyorum
  • Asus 23.6 VN247H alacaktım yahu bunu gördüm iyice kafam karıştı ne yapsam ki Bu arada murat hocam teşekkürler inceleme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 22 Mart 2014; 17:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Asus 23.6 VN247H alacaktım yahu bunu gördüm iyice kafam karıştı ne yapsam ki Bu arada murat hocam teşekkürler inceleme için

aynı şeyleri yaşadım bu daha iyi

yazılarımı oku

http://forum.donanimhaber.com/m_87262452/f_/key_vn247h%252Bvs%252Baoc//tm.htm#87303450

buradan

• Bende de aynısı oldu ve bu model de karar kıldım.memnunum

• Aynen hocam baktım da baya satın alan var. Bende bunda karar kıldım. Teşekkürler.
  • Bende bu modeli almayı planlıyorum arkadaşlar ama ben ps3 e bağlayıp oynayacağımda bi sıkıntı olurmu inceleme için teşekkürler bana çok yardımcı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes__38

Bende bu modeli almayı planlıyorum arkadaşlar ama ben ps3 e bağlayıp oynayacağımda bi sıkıntı olurmu inceleme için teşekkürler bana çok yardımcı oldu

anlatıldı ilk sayfada orada yazanları yaparsan sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Enes__38

Bende bu modeli almayı planlıyorum arkadaşlar ama ben ps3 e bağlayıp oynayacağımda bi sıkıntı olurmu inceleme için teşekkürler bana çok yardımcı oldu

anlatıldı ilk sayfada orada yazanları yaparsan sorun olmaz

Hocam okudum hepsinide ps3 le alakalı bitek ses almakla ilgili yazı vardı diye hatırlıyorum ama yani oyun sslerinde ps3 ile oynanılmıyorduda pc idi yüklediğiniz ssler yanılmıyorsam

• Siparişi verdim bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatgm

Siparişi verdim bakalım hayırlısı.

Hayırlısı olsun. Kaça ve nereden satın aldın?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.