Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ayarları falan kurcaladım,özellikle renk ayarları kısmında

Color temp: Srgb
    DCB : outo

Olarak yaptım ve görüntü şimdi gözüme daha güzel geliyor,oyunlar da falan.Bunu yaptığında Brgiht frame ve echo modları kapanıyor.
    En azından hem oyun da hem internet te falan çok daha iyi bir görüntü yakaladım sanırım^^ Çünkü bright açıkken internette falan gezmek sıkıntı oluyor du çok parlaktı.Oyun film ve ya internette gezmeye göre 2 de bir mod değiştiriyordum,şu anda gerek görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 15 Mart 2014; 11:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Ben ayarları falan kurcaladım,özellikle renk ayarları kısmında

Color temp: Srgb
    DCB : outo

Olarak yaptım ve görüntü şimdi gözüme daha güzel geliyor,oyunlar da falan.Bunu yaptığında Brgiht frame ve echo modları kapanıyor.
    En azından hem oyun da hem internet te falan çok daha iyi bir görüntü yakaladım sanırım^^ Çünkü bright açıkken internette falan gezmek sıkıntı oluyor du çok parlaktı.Oyun film ve ya internette gezmeye göre 2 de bir mod değiştiriyordum,şu anda gerek görmüyorum.

ben bunu beğenmedim ama

COLOR TEMP : USER

RED : 52
    GREEN : 52
    BLUE : 52

DCB : AUTO

bunu beğendim sanki denesene bir bright frame' den dahamı iyi ne ? renkler daha net sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 15 Mart 2014; 15:45:13 >

• Eve gidince senin ayarlarına da bakarım.ama bright dan daha stabil geldi bana.bu saatten sonra bu tarz da kullanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eve gidince senin ayarlarına da bakarım.ama bright dan daha stabil geldi bana.bu saatten sonra bu tarz da kullanırım

yok ya baktımda bright frame daha iyi gibi
  • Bright kötü değil de işte nette gezemiyorum :D

• Ya hocam eklicemde Allah rizasi icin su koskoca mesaji niye alintiliyorsun yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Ya hocam eklicemde Allah rizasi icin su koskoca mesaji niye alintiliyorsun yahu

Hemen sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwope

quote:

Ya hocam eklicemde Allah rizasi icin su koskoca mesaji niye alintiliyorsun yahu

Hemen sildim

iyi hadi bakalım nasıl memnunmusun monitörden ?
  • Color Temp USER
    RED, GREEN, BLUE : 52
    DCB Mode OFF

ayarları konuya eklenmiştir yapmayan kalmasın
  • dcb off yerine auto detect de olduğunda renkler çok daha ayrıntılı oluyor.İlk sayfada ki kırmızılı kadın üzerinde test yapabilirsin,bi off yap bi auto
  • quote:

dcb off yerine auto detect de olduğunda renkler çok daha ayrıntılı oluyor.İlk sayfada ki kırmızılı kadın üzerinde test yapabilirsin,bi off yap bi auto

denedim zaten ama silik kalıyor çok bright frame'i devre dışı bırakıyor
  • bildirim geldikçe ağlıyasım geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

bildirim geldikçe ağlıyasım geliyor

niye noldu yahu
  • quote:

quote:

niye noldu yahu

monitör sizlere ömür aldıktan bi kaç hafta sonra başına aldıgı darbe sonucu hayatını kaybetti

• quote:

quote:

quote:

niye noldu yahu

monitör sizlere ömür aldıktan bi kaç hafta sonra başına aldıgı darbe sonucu hayatını kaybetti

ciddimisin ?

off çok kötü olmuş nası becerdiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

niye noldu yahu

ciddimisin ?

off çok kötü olmuş nası becerdiniz

Annem ortalığı temizlerken olmuş olay ben evde yoktum

• Hepsiburada 580 TL ye çekmiş çeklerle puanlarla iyi fiyata gelebilir degerlendirin arkadaşlar :)
  • Sonunda bende Vatan'dan 538 tl ye aldım.
    Monitör fiyatına göre gayet.İlk aldıgım üründe 0 ölü pixsel ve çok az bir ışık sızması vardır direk aldım.
    Yalnız bir sıkıntım var oyunlarda 1024x768 yapınca tam ekran olmuyor monitör üst ve alttan ekranı ortalıyor üst ve alt taraf siyah oluyor.Bu sorunu bilen çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealRocknRolla

Sonunda bende Vatan'dan 538 tl ye aldım.
    Monitör fiyatına göre gayet.İlk aldıgım üründe 0 ölü pixsel ve çok az bir ışık sızması vardır direk aldım.
    Yalnız bir sıkıntım var oyunlarda 1024x768 yapınca tam ekran olmuyor monitör üst ve alttan ekranı ortalıyor üst ve alt taraf siyah oluyor.Bu sorunu bilen çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim :)

Monitör FULL HD oldugu için çok normal bu :).
  • RealRocknRolla kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.