Band : GSM 900/ 1800MHz TV: Yes FM Radio: Yes Touch Screen : Yes GPRS/Internet : Yes (WAP, GPRS) Display Size : 3.0 inch High Resolution Display Type : QVGA type, 260k Colour Language : Chinese, English Sound : 64 Polyphonic, Mp3, Dual Loud Speaker Music Player : Support Mp3 (Can be set as caller ring tone) Video Player : Support 3GP, Mp4 Camera : VGA Video Recording : Yes Picture : Support jpg and gif Expandable Memory : TF Memory Card Phonebook : 500 contacts Talk-Time : Up to 4 hours Standby Time : Up to 240 hours Dimensions : 118.4 x 55.2 x 17.5 mm Weight : 122 grams Colour : Silver-Black-Browni Other Functions : Games, Calendar, Alarm Clock, Memo, World Clock, Stopwatch, Unit Converter, Sound Recorder, Calculator, E-Book reader, etc. Accessories: Anycool T808, 2 x Battery, Earphone, Data Cable, Charger, Stylus Pen, 256M TF
CİHAZIN FİYATI SADECE 450 YTL İMEİ KAYITLI (KAPANMAYA KARŞI HER TÜRLÜ GARANTİ VERİRİM) GARANTİSİZ SIFIR ÜRÜNDÜR..
AYRICA DİSTRİBÜTÖR GARANTİLİ SIFIR ÜRÜNLER TOPTAN FİYATINA PERAKENDE.. İKİNCİ EL CİHAZLARIMIZIDA SORUNUZ..
alttaki resim senin telefona aitse imeisi görünüyor haberin olsun.
mrb bazı cifty hatlı telefonlarda yankı kapanma ses bozukluğu var.bu telefonda bunlara garanti verebilirmisn? almak istediğimizde satıs nasıl gerceklesicek..
bende almak istiyorum ama işletim sistemi önemli program yükleniyormu mesela msn varmı yada yüklenirmi olsada ayarı nasıl yapacağız. operatör desteklermi. ve gerçekten bu ilanlara güvenebilirmiyiz. lütfen doğru yanıt istiyorum. çünkü bu aralar tv pda diye bir sürü ilan var ve çoğu marka klon markalar milletin parasına yazık.
iki simkart için iki imei olması gerekmiyor mu acaba
2 sim kart için 2 imei gerekiyor bu telefonların imesini daha klonlayamıyorlar çünkü biri olmadan biri çalışmıyor 2 sini birden klonluycaklar yani
kardeşim doğubankta 2.katta 249 numarada 330 ytl ye almayanı dövüyorlr.
emirganda 385e buldum doubankta 330 demek vay anasını be
quote:
Orjinalden alıntı: pinarli1964
dostum bu telefon Doğubankta
Tek pil ile birlikte 420 DEN AŞAĞI YOK... Birde hepsi anlaşmış gibi tek pille veriyorlar
bURDAN dOĞUBANKA Eski avantajı kalmadı oraların...
ee ben 330a buldum valla bana oluru başkasına 380 ytl
+1
quote:
Ya benim yıllardır takip ettiğim doğubank başka bir yer..
yada yeni bir doğubank açılmış
yada ben hiç pazarlıktan anlamıyorum.
peki arkadaşlar bu tlf işletim sistemi nedir?
emitasyon telefonmudur??
çin malı ya ne kadar güvenebilirizki..bende dün kadıköyde gördüm tv çekim güce fena değil ama 1 ayda dağılmasın tel..çin mallarına güvenim kalmadı hiç.
quote:
Orjinalden alıntı: celenlee
quote:
dostum bu telefon Doğubankta
Tek pil ile birlikte 420 DEN AŞAĞI YOK... Birde hepsi anlaşmış gibi tek pille veriyorlar
bURDAN dOĞUBANKA Eski avantajı kalmadı oraların...
aynı telefonu bende satıyorum arkadaşlar 325lira çift cameralısı da var elimde çift kameralısı 400lira isteyenler perilose@hotmail.com eklesin
arkadaşlar anycool t808 aldım. daha iki hafta oldu ama imei kaydı yok diye yasal uyarı aldım ve telefon bir hafta sonra kapanacak.. internetten hemal hemsat adlı siteden aldım.. bu telefonu almadan bir kez daha düşünün derim....
320 aldık arkadaşa
imdat desem yardım edermisiniz bu msj da nereye gidicek bilmiyorum anladıgım kadarıyla galibe e mail adresinize msj gönderdim zannetmekdeyim yardım edermisiniz diye bu nereye gidicek bilmiyorum ama bu siteye yeni girdim pekde anlamıyorum nasıl iletişim kurulur mümkünse birisi yardım etsin mms için bana
isteyene garantili bir şekilde kutusunda sıfır 295 ytl ye verilir .. irtibat için 0506 291 59 11