Şimdi Ara

ANTRENMAN PROGRAMINA EKLEME YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    göğüs-biceps omuz triceps sırt bacak

şeklinde çalışıyorum ama mesela sırt bacağın olduğu gün gelmişken 3 set de push down yapayım diyorum tricepse giriyorum atıyorum bi de lat pull down yapıyorum.kendi hareketlerimi bitiriyorum kas başına 3 4 hareketim var ama fazla hareketin zararı olmaz diye farklı şeyler ekliyorum.

bu yaptığım zararlı mıdır gelişimi yavaşlatır mı?

acaba her gittiğim gün ilk önce istasyona girip sırt kanat triceps için olan temel hareketleri yapıp sonra mı programıma geçsem çünkü split şeklinde gidince daha çok gelişebilirmişim gibi geliyor.haftada 3 gün de olunca bu sefer bir kas grubu için 1 hafta çok uzun gibi geliyor.

ne yapmalıyım ?

başka bir sorum da makarnayla ilgili olacak.genelde her spor sonrası eve gelip 300 gram kadar tavuk göğsü yapıyorum ama onun dışında akşama bir daha acıkıp 1.5 tabak makarna yiyorum.makarna kilo aldırmaz sosu aldırır cümlelerini görüyorum ama yaptığım yanlış mı yine de ?

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bodybuilding ile ne kadar süre uğraşıyorsun bilmiyorum ama sanırım çok geçmişin yok. Normal programına devam et haftada 3 gün yerine 4 gün git. Zaten yeni başlamıssan kaslarını çok yormanın anlamı yok.
    Makarnayı yiyebilirsin karbonhidrat alımı için iyidir. Ancak soslara dikkat et kalori ve yağ miktarları yüksektir kendi sosunu hazırla bence illa sos olsun diyorsan.

Orijinalden alıntı: curry_30

Bodybuilding ile ne kadar süre uğraşıyorsun bilmiyorum ama sanırım çok geçmişin yok. Normal programına devam et haftada 3 gün yerine 4 gün git. Zaten yeni başlamıssan kaslarını çok yormanın anlamı yok.
    Makarnayı yiyebilirsin karbonhidrat alımı için iyidir. Ancak soslara dikkat et kalori ve yağ miktarları yüksektir kendi sosunu hazırla bence illa sos olsun diyorsan.

1 aydır yapıyorum ama temelim var diyelim. full body gidiyordum splite dönmemi önerdiler.4 gün gitme şansım yok 3 günlük bi yere yazıldım ben de hala enerjim varken bi triceps bi kanattır bi şeyler daha yapayım diyorum genelde .

ya da böyle yapmak yerine 2 bölge yerine 3 bölge mi çalışsam bir günde o da olabilir
  • anlıyorum dediğini ve samimi söylüyorum senin brosplitle bir yere gelme şansın yok. atıyorum bir günde 9 set göğüs yapacağına, 3 idmanda da göğüs gir yine aynı şey ve tek harekete odaklanacağın için daha ağır girebilirsin. aynı şekilde kola da böyle yapabilirsin kendimden örnek vereyim,

1
    main lift ağırlıklı barfiks
    arkasına row
    bench
    dambıllarla incline bench
    herhangi bir triceps
    2 set biceps

2
    close grip press
    deadlift
    lunge
    lateral raise
    biceps

3
    overhead press
    barfiks
    izole rear deltoid
    makinede fly
    kafama göre kol giriyorum 5-6 set

genel olarak bir kaç şey diyeyim, haftada bir çalışmak gerçekten çok kötü. bunu aylara vurunca insan farkı daha net görüyor. ağırlıkları takip etmelisin. ve bunları düzenli olarak arttırarak güçlenebileceğin programları uymalısın. kiloyu ihtiyacından fazla kalori aldırır. bir seçim yap bu noktada, amacın büyümek mi define olmak mı? büyümekse fazladan al, defineyse küçül. ama ilk aylarındaki kişilere önermem diyeti, zaten henüz ciddi idman yapabilecek kadar güçlü olmuyorsun, üstüne daha da küçülürsen işimiz var.

• Del Toro kullanıcısına yanıt
    bana da haftada 1 olayı sıkıntılı geliyor zaten .1 hafta kas mı dinlenir o yüzden hoca split yazınca kafama göre bi şeyler ekliyorum ben de böyle..

ful body antrenmana dönme zamanı geldi sizin mantığı da anladım ona göre hocalarla bi konuşayım öyle bi şeyler ayarlayım
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.