Şimdi Ara

Antivirüs karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitdefender ile nod32 arasında bir karşılaştırma yapsanız hangisini seçerdiniz? Tepki verme süresi açısından testlerde bitdefender 1 nod32 2 numara olarak ortaya çıkıyor ancak diğer kıstaslarla ilgili fikrim yok. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

• Forumda arama yapsan bu konuda birçok bilgiye ulaşabilirsin.
    Mademki sordunuz nod32 diyeyim...
  • nod32
  • quote:

Orjinalden alıntı: P.R.O.O.F

Forumda arama yapsan bu konuda birçok bilgiye ulaşabilirsin.
    Mademki sordunuz nod32 diyeyim...

Çok doğru ... Forumda yüzlerce sayfa yazı var ben kullanım bakımdan çok memnun olduğum AOL com un verdiği kaspersky tabanlı program dan çok memnunum.
  • Sisteminiz düşük veya afazla kasmasındiyorsanız NoD32 Yok güvenlik tam olsun diyorsanız Kaspersky internet security adamlar rus bankalara yapılan saldırıları durdurmak için geliştirmişler. Belki biliyorsunuzdur Rusya bu bölgede birinci biz ise iinciyiz hack olaylarında virüs üretimninde adamlar aşmışlar çoğu tehlikeli virüsler buradan çıkıyor belkide bu firma yapıyordur incelmede birinci sıradaydı.
  • Bıktık Kardeşim Gari yaaaa
    Foruma Giren Bunu Soruyoo...
    Nod32 Nod32 Nod32 Nod32 Nod32 Nod32....
  • nod32 derim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lütfen arama menüsünü kullanın
  • Bilmiyorum masaüstü sistemlerde nasıl ancak benim bilgisayarda Nod32 kasmıyor evet ama açılışı baya bir geciktiriyor.
  • Öncelikli olarak önerim Nod32 olacaktır.
    Sisteminizde de yavaşlamaya neden olmaz.

Spydoctor yavaşlatabilir biraz ama onu da kurarsanız tamamdır.
  • bitdefender8
  • arama yapın yaw
  • Bit Defender biraz kasar ama Nod32'den daha kalitelidir.
  • 1. Bitdefender 2. Nod32 3. Kaspersky
    FREE olarak ;
    1. AntiVir 2. Avg 3. ActiveVirusShield
  • Arkadasım sen bakma o testlere ben nod32 kullanıyorum ve ve kesinlikle nod32 diyorum. bitdefender kullanan arkadaslarım bile nod32 ye geçti çünkü kasmasına rağmen bi iş yaptığı yok sistemini kasma yükle nod32 bak keyfine ayrıca nod32nin bitdefenderden çok üstünlüğü var örneğin internetten bi dosya indirirken dosyayı indirmeden tarıyo ve seni uyarıyo bu dosya virüslü diye ve sende o dosyaı indirmiyosun bi de arkadsım bit kullanıyodu bana bi program verdi (kendi kullandığı bi program) eve geldim yükledim ve virüs çıktı ona sordum bende virüs uyarısı verdi cdyi takınca sende uyarmadımı dedim hayır dedi bitdefender uyarmamıstı onu bunlar ufak örnekler ilerde kullanırsan sende bööle çok örnekler karsılascaksın

FORZA NOD32
  • her zaman nod 32
  • ben her zaman bit defender derim şaşmam da.devamlı güncelleme yapıyor.çok süper muhteşem bir program.benim işlemcim p4 1.7 ghz 256 da ram var hayli hayli yetiyor.3 senden beri kullanıyorum.çok çok memnunum.herkese de tavsşye ederim.
  • 2.5 senedir tereddütsüz NOD32 mükemmel, tek kelimeyle...
  • 2.5 SENELİK İÇİM YANIYOBÖYLE PROGRAM PCYE TROOJANLAR BIRAKIR EN İYİSİ TREND-MİCRO yu BEN HİÇ bırakmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_Paşa -- 3 Mayıs 2007; 14:18:50 >
  • ben de 2 senedir nod32 kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.