Şimdi Ara

Antinatalizm Ülkeleri Yok Etmek İçin Kullanılmaktadır (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu konuşma benim için bitmistir knk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

3 Tarafın denizlerle çevrili.

Dünya'nın en önemli noktalarından birisinde duruyorsun.

Ülkende çoklu iklim var.

Ülkende çok fazla uygarlığa ait kalıntı ve eser var.

Üzerinde bulunduğun topraklar insanlık tarihi kadar eski hatta medeniyetlerin beşiği sayılabilecek bir yerde.

Sulak ve ormanlık bölgeler fazla.

Ülkende çeşitli anlamda tarıma elverişli yerler var.

Ülkenin işgal edilmesi neredeyse imkansız doğal koruması var dağlar.

Biz üzerinde oturduğumuz toprakların kıymetini bilmiyoruz. Daha sayamayacağım tonla güzelliği var bu ülkenin. Fakat cehalet mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 17 Temmuz 2025; 0:13:22 >
  • Hı hı

Bi bitmedi şu geyik

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hacım, kartellerin amacı zaten aidiyetliği bitirmek. Bunu şuradan anlayabilirsin, insanların kullanımı arttırdığı antidepresan ilaçları.

Biz ülkemizin zarar görmesine göz yumuyoruz başka bir şey değil.

İlaçlar ne alaka diyeceksin?

Bir insanın inancı, vatana aidiyeti, geleceğe karşı umudu biterse psikolojisi biter ve ruhsal olarak çöküntü yaşar, yalnızlaşır. Ne meslek yaptığının veya ne kadar para kazandığının önemi yoktur. Bu ülkede zenginlerde intiharın eşiğine geliyor.

Toplumsal olarak değerlerin erimesi, ahlakın yok olması, ölüm ve katliam haberlerinin normalleştirilmesi gibi şeyler bizi bu hale soktu. Ekonomi bir etken fakat başka etkenler de var. Ben mesela gram Türk dizilerini açıp izlemem.

Benim için Türk dizileri ekmek teknesi ve Avrupa yakasından Yalan dünya zamanına kadardır. Sonrasını açıp izlememişimdir. Yeni Türk müziğinden uzak duruyorum çünkü çoğu sanatçı bile değil gözümde. MFÖ, barış mançonun tırnağı olamayacak kişiler şarkı yapıyor. Şarkılar boş, full britnet spears özentiliği kokuyor.

2003'lerde bu oranlar çok daha azdı.

Bu ilaçları insanlar bu kadar kullanmaya gerek duymuyordu.

www.cumhuriyet.com.tr
    Antidepresan kullanımı 10 yılda neredeyse ikiye katladı: Yurttaşın psikolojisini bozdular!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/antidepresan-kullanimi-10-yilda-neredeyse-ikiye-katladi-yurttasin-psikolojisini-bozdular-2026239

cnn türk
    Türkiye'de antidepresan kullanımında çarpıcı rakam: 33 milyon kutu - CNN TÜRK Son Haberler
    https://www.cnnturk.com/turkiye/chpden-carpici-rapor-turkiyede-sosyal-bozulma-696471?page=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 17 Temmuz 2025; 0:36:6 >

• Devlet bana ömür boyu ev ve iş garantisi versin bende evlenip çocuk yapacam söz.

• Valla ben çocuk yaparım, zaten bir yerden sonra insanlık muhtemelen bu yüzyılda uzaya dağılmanın yolunu bulacak. Okyanusların tabanı bile olabilir. Artifical general intelligence gerçek oldu muydu, her şey çok hızlı bir şekilde olacak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.