Nofap çılara sormak gerek? Çok ağır anksiyete depresyon çekiyorum ve bipolar bozukluğum var. Geçen gün Efexor başladım. Sonrasında doktoruma söyleyince; " Merhaba Efexor alma şimdi Zaten ptesi görüşeceğiz sanırım onda konuşalım " dedi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 27 Haziran 2021; 17:40:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antidepresanlar Uyuşturucu mudur?

-
-
Up!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antidepresanlar bağımlılık yapmazlar; lakin doktor ilacı bırakman gerektiğine karar verdiğinde bir anda bırakamazsın, bunun yerine aldığın dozu gittikçe azaltarak bırakman gerekir.
-
nofapçilere göre her şey zararlı zaten onlara kalsa tüm teknoloji çöpe atılmalı evde durmak en büyük yasaklardan biri 7/24 dışarıda olacaksın adamlar bildiğin avcılık toplayıcılık yaptığımız zamana döndürmeye çalışıyor bizi
-
-
Uyuşturucuyu nasıl tanımladığına bağlı
-
Sigara daha zararlı
Siz nasıl tanımlıyorsunuz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaSiz nasıl tanımlıyorsunuz hocam
Bence kişisel keyif için kullanılan maddelere denebilir hocam. Tıbbi olarak nasıl tanımlanmış bilmiyorum
-
E aşağı yukarı hayatımızdaki her şeyi kişisel keyif için kullanıyoruz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: AvanguardiaE aşağı yukarı hayatımızdaki her şeyi kişisel keyif için kullanıyoruz hocam
Bunu yazacağını biliyordum da editlemeye üşendim
"Duygularını değiştirerek ya zevk ya da başka bir geçici amaç veya eğlence için değiştirilmiş bir bilinç durumunu başlatmak için bir ilacın kullanılması"
-
quote:
Orijinalden alıntı: White DeathBunu yazacağını biliyordum da editlemeye üşendim
"Duygularını değiştirerek ya zevk ya da başka bir geçici amaç veya eğlence için değiştirilmiş bir bilinç durumunu başlatmak için bir ilacın kullanılması"
Alıntıları GösterBu da fazla ağır oldu, vur dedik öldürdün be krdşm
Sigara da içiyorum
Haklısınız
Hangi antidepresanı kullanıyorsunuz?
Doktorum karşı çıkmazsa Efexor başlayacam. Yarın randevum var, şimdi kullanma sonra konuşuruz demişti.
Belki bipolar bozukluğum var diye kullandırtmayacak.
Ben de Zyprexa ile beraber kullanmayı teklif edecem
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38EAF14EDHaklısınız
Hangi antidepresanı kullanıyorsunuz?
Doktorum karşı çıkmazsa Efexor başlayacam. Yarın randevum var, şimdi kullanma sonra konuşuruz demişti.
Belki bipolar bozukluğum var diye kullandırtmayacak.
Ben de Zyprexa ile beraber kullanmayı teklif edecem
Efexor ve Zyprexa hiç kullanmadım prozac lustral atarax abizol redepra selectra kullanmışlığım var ilaçların hepsinin kafası gerçekten farklı birde insandan insana da farklı özellikler gösteriyor
-
Hocam ilaçlar gerçekten iyi hissettiriyor mu dedikleriniz bende de var psikiyatriye gidicem ama ilaç verse dert vermese dert şimdi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X