Şimdi Ara

antidepresan kullananlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba yaklasik 9 aydir okb ve kaygi bozuklugu icin prozac kullaniyorum. suan 80mg yani 4 adet aliyorum gunde. ama tam anlamiyla geçmiş değil kaygi ve takıntılarim. sizde etkileri nasil acaba. cocukkende vardi ozaman lustral kullanmistim gecmisti. doktora diyorum lustrali deneyelim. prozac iyidir diyor. sadece bir doktor degil bunu diyen surekli degisiyor doktorlar. ayrica tam anlamiyla gecmesini bekleme diyor. hal böyle olunca bu ilac firmasi-doktor ilişkisi olayi aklimi kurcalamiyor değil. hastanemi degistirmeyi düşünüyorum. sizin görüşünüz nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostt15 -- 5 Şubat 2018; 23:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up.................

• Yaş kaç ona göre eğer 16 üstü falansan lustral daha etkili olur senin için farklı bi psikiyatriste görün

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Yaş kaç ona göre eğer 16 üstü falansan lustral daha etkili olur senin için farklı bi psikiyatriste görün

yaş 17 hocam. aslinda gittigim hastanede doktorlar 2 ayda bir felan değişiyor ama prozactan devam ediyorlar bakalim haftaya randevum var olmadi başka bi hastaneye görünürum. şehir ankara olunca hastane sıkıntısı olmuyor.

• Dun sabah onkolojiye gittim lustral yazdi doktor poliklinik 1 ugra istersen ama sakin doktorlardan habersiz is yapma cidden fena olursun psikiyatri asla sakaya gelmez forumda sagda solda yazan seylere inanma kendi kafana gore ilac degisimi yapma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dun sabah onkolojiye gittim lustral yazdi doktor poliklinik 1 ugra istersen ama sakin doktorlardan habersiz is yapma cidden fena olursun psikiyatri asla sakaya gelmez forumda sagda solda yazan seylere inanma kendi kafana gore ilac degisimi yapma

yok hocam doktordan habersiz kafama gore is yapmam. bakalim bi de farkli hastaneye gidiyim diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostt15

quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dun sabah onkolojiye gittim lustral yazdi doktor poliklinik 1 ugra istersen ama sakin doktorlardan habersiz is yapma cidden fena olursun psikiyatri asla sakaya gelmez forumda sagda solda yazan seylere inanma kendi kafana gore ilac degisimi yapma

yok hocam doktordan habersiz kafama gore is yapmam. bakalim bi de farkli hastaneye gidiyim diyorum.

Aynen ben gecen baska bir rahatsizligim icin 6 7 doktor degistirdim anca kendime geldim ilk doktorlari dinlesem simdi ne olurdu halim bilemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANTİDEPRESAN KULLANANLAR
    10 yıl önce açıldı
    Antidepresan kullananlar?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastanenin hangi bölümüne gittin?

Kaygı bozukluğu nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Hastanenin hangi bölümüne gittin?

Kaygı bozukluğu nedir?

psikiyatri. gidiyorum zaten uzun zamandir. kaygi bozuklugu icin nette bircok bilgi var istersen onlardan bak ben simdi tam anlamiyla aciklayamayabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.