Şimdi Ara

ANTİDEPRESAN KULLANAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullananlar anlatabilir mi ne yaşadıklarını etkilerini bi işe yarayıp yaramadıklarını

• Yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yol kalmadı 19 yıl dayandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonViraj -- 26 Ocak 2016; 20:09:36 >
  • Radyasyon

• La bisüre sonra çok dugusal oluyon sinirlen miyon üzülüyon şuanki durumunu bilmiyom ama çok gerek miyosa kullanma derim

• 3 aydır kullanıyorum bir etkisini göremedim.Son 1 haftadır da almayı unutuyorum falan.

• Bir kaç kez kullandım halsizlik başlıyor bir süreden sonra uykuyu getiriyor. Kimse tarafından tavsiye edildiğini duymadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    9 yıl önce açıldı
    ANTİDEPRESAN KULLANANLAR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi zararı yok. şu antidepresan lafı geçtimi kullanma öcü höö gibi tepki verenlere ayar oluyorum. olum ilaç lan bu. insanlar ne sıkıntılar çekiyoda bu ilaçları alıyo biliyomusunuz siz? bende mesela major depresyon var. şuan anlatamıcam öğrenmek isteyen azcık araştırsın nasıl bişey olduğunu anlar zaten. 2 senedir kullanıyorum ve geçen hafta bırakmak istedim doktorada söyledim tamam azalta azalta bırak 7 günde dedi. dediklerini yaptım. o içmediğim 8.gün dünyam başıma yıkıldı. duvarlar sanki üstüme üstüme geliyo içim daralıyo ruhumu sanki kabzeden bişey var anlatamam aşırı derecede bunaldım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ruhum daralıyo iç sıkıntısı hatsafahada hiç bişey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum. ölüp kurtulmak istiyorum. 4 gün dayandım 4 günden sonra başladım kullanmaya dayanamadım o halime yoksa intihar edicektim. yaşayan bilir yaşamayana çok saçma gelir anlamaz çünkü o ruh halini. Allah kimsenin başına vermesin. bak bırakmıştım şuan 3 gün oldu başlayalı ve kendimi yavaş yavaş toparlamaya başladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun o halimden eser yok. antidepresan seni iyileştirmez sadece normal bi insan olmanı sağlar sorunlarını ortadan kaldırmazda senin düşüncelerini toparlar düzene sokar. takmazsın kafaya hiçbişeyi senden rahatı olmaz. antidepresan sadece sana bi yol açar düşüncelerini beynini düzene sokar ve hayatını yaşamak sana kalır. yani seni normal bi insan yapar ve sende istediğin gibi yaşarsın. ister hayatına devam edersin ister etmezsin. antidepresanı hangi hastalık veya hangi sorun için kullanmanada bağlı bu. asla asla korkma bi zararı yok. ben 2 senedir içiyorum bu zıkkımlardan 2 tane farklı içiyorum çokta ilaç değiştirdim. yan etkilerini sana söylüyorum, ilk 15 gün aşırı esnemeler ve vücudunsa gerginlikler yada böyle uyuşukluk yorgunluk gibi bi his olabiliyo. 15 günden sonra geçiyo zaten vücudun alışma süreci bu. ama hiçte günlük hayatı etkileyen yanetkiler değil. benim 3 tane daha kullanan arkadaşım var onlardan 2sinde hiç yanetki olmadı birinde okdu vide bende olmuştu zateb 10 günde falan geçti. biraz gün içinde esnemeler ve vücutda gerginlik hisleri oluyo oda günlük hayatını hiç olumsuz etkilemiyo korkma devenin yanında pire çünkü antidepresanın düzelttiklerini yanında yanetkisi pire kalır. şükür Rabbime bu ilaç vesilesiyle iyileşmemi sağladı. dedigim gibi soruna göre ilaç ve kullanma şekli var. senin sıkıntın ne

Edit: bide 1 hafta 2 hafta kullanıp işe yaramadı yan etkileri var diue bırakanlar var. antidepresan 1 ayda etkisini göstermeye başlar asıl etkiyi 3. aydan sonra almaya başlarsınız. bide düzenli kullanıcaksınız. 1 gün almayıp 1 gün alıp 2 gün almayıp falan böyle dengesiz kullanırsanız asla etki etmez hatta yanetki görürsünüz hep. hergüm düzenli içiceksin yoksa hicbi işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-John -- 26 Ocak 2016; 20:35:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

3 aydır kullanıyorum bir etkisini göremedim.Son 1 haftadır da almayı unutuyorum falan.

Almayı unutuyorsan iyileşmişsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-John

bi zararı yok. şu antidepresan lafı geçtimi kullanma öcü höö gibi tepki verenlere ayar oluyorum. olum ilaç lan bu. insanlar ne sıkıntılar çekiyoda bu ilaçları alıyo biliyomusunuz siz? bende mesela major depresyon var. şuan anlatamıcam öğrenmek isteyen azcık araştırsın nasıl bişey olduğunu anlar zaten. 2 senedir kullanıyorum ve geçen hafta bırakmak istedim doktorada söyledim tamam azalta azalta bırak 7 günde dedi. dediklerini yaptım. o içmediğim 8.gün dünyam başıma yıkıldı. duvarlar sanki üstüme üstüme geliyo içim daralıyo ruhumu sanki kabzeden bişey var anlatamam aşırı derecede bunaldım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ruhum daralıyo iç sıkıntısı hatsafahada hiç bişey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum. ölüp kurtulmak istiyorum. 4 gün dayandım 4 günden sonra başladım kullanmaya dayanamadım o halime yoksa intihar edicektim. yaşayan bilir yaşamayana çok saçma gelir anlamaz çünkü o ruh halini. Allah kimsenin başına vermesin. bak bırakmıştım şuan 3 gün oldu başlayalı ve kendimi yavaş yavaş toparlamaya başladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun o halimden eser yok. antidepresan seni iyileştirmez sadece normal bi insan olmanı sağlar sorunlarını ortadan kaldırmazda senin düşüncelerini toparlar düzene sokar. takmazsın kafaya hiçbişeyi senden rahatı olmaz. antidepresan sadece sana bi yol açar düşüncelerini beynini düzene sokar ve hayatını yaşamak sana kalır. yani seni normal bi insan yapar ve sende istediğin gibi yaşarsın. ister hayatına devam edersin ister etmezsin. antidepresanı hangi hastalık veya hangi sorun için kullanmanada bağlı bu. asla asla korkma bi zararı yok. ben 2 senedir içiyorum bu zıkkımlardan 2 tane farklı içiyorum çokta ilaç değiştirdim. yan etkilerini sana söylüyorum, ilk 15 gün aşırı esnemeler ve vücudunsa gerginlikler yada böyle uyuşukluk yorgunluk gibi bi his olabiliyo. 15 günden sonra geçiyo zaten vücudun alışma süreci bu. ama hiçte günlük hayatı etkileyen yanetkiler değil. benim 3 tane daha kullanan arkadaşım var onlardan 2sinde hiç yanetki olmadı birinde okdu vide bende olmuştu zateb 10 günde falan geçti. biraz gün içinde esnemeler ve vücutda gerginlik hisleri oluyo oda günlük hayatını hiç olumsuz etkilemiyo korkma devenin yanında pire çünkü antidepresanın düzelttiklerini yanında yanetkisi pire kalır. şükür Rabbime bu ilaç vesilesiyle iyileşmemi sağladı. dedigim gibi soruna göre ilaç ve kullanma şekli var. senin sıkıntın ne

Edit: bide 1 hafta 2 hafta kullanıp işe yaramadı yan etkileri var diue bırakanlar var. antidepresan 1 ayda etkisini göstermeye başlar asıl etkiyi 3. aydan sonra almaya başlarsınız. bide düzenli kullanıcaksınız. 1 gün almayıp 1 gün alıp 2 gün almayıp falan böyle dengesiz kullanırsanız asla etki etmez hatta yanetki görürsünüz hep. hergüm düzenli içiceksin yoksa hicbi işe yaramaz

Ben 19 yaşındayım 8 yıldır ailem dışında insanla konuşmamışım artık aile de yok okul için başka şehirdeyim kullanmaktan başka ne çarem var ki zaten 2 dakika dışarı çıkıyorum okul için 22 saat kendime gelemiyorum diğerlerini görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: SonViraj

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

3 aydır kullanıyorum bir etkisini göremedim.Son 1 haftadır da almayı unutuyorum falan.

Almayı unutuyorsan iyileşmişsin :D

Hiç bağımlılık yapmadı ki.Almak için kendimi zorladım her zaman.

• neden dostum diğerlerini görüne ne oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Yengeç

neden dostum diğerlerini görüne ne oluyor

Benim yaşadığım yer hep üniversite öğrencisi bakıyorum hepsine hepsi mutlu aslında onlar gibi olmak da istemiyorum ama yalnız da yaşanmıyor
  • SonViraj kullanıcısına yanıt
    ozaman diceksin psikiyatra, kafayı taktığım bazı şeyler var üstesinden gelemiyorum ilaç kullanmak istiyorum biraz kendimi toparlamak için dersen verir

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

bi zararı yok. şu antidepresan lafı geçtimi kullanma öcü höö gibi tepki verenlere ayar oluyorum. olum ilaç lan bu. insanlar ne sıkıntılar çekiyoda bu ilaçları alıyo biliyomusunuz siz? bende mesela major depresyon var. şuan anlatamıcam öğrenmek isteyen azcık araştırsın nasıl bişey olduğunu anlar zaten. 2 senedir kullanıyorum ve geçen hafta bırakmak istedim doktorada söyledim tamam azalta azalta bırak 7 günde dedi. dediklerini yaptım. o içmediğim 8.gün dünyam başıma yıkıldı. duvarlar sanki üstüme üstüme geliyo içim daralıyo ruhumu sanki kabzeden bişey var anlatamam aşırı derecede bunaldım yemek yemiyorum uyuyamıyorum ruhum daralıyo iç sıkıntısı hatsafahada hiç bişey yapmak istemiyorum hayattan zevk alamıyorum. ölüp kurtulmak istiyorum. 4 gün dayandım 4 günden sonra başladım kullanmaya dayanamadım o halime yoksa intihar edicektim. yaşayan bilir yaşamayana çok saçma gelir anlamaz çünkü o ruh halini. Allah kimsenin başına vermesin. bak bırakmıştım şuan 3 gün oldu başlayalı ve kendimi yavaş yavaş toparlamaya başladım Rabbime binlerce kez şükürler olsun o halimden eser yok. antidepresan seni iyileştirmez sadece normal bi insan olmanı sağlar sorunlarını ortadan kaldırmazda senin düşüncelerini toparlar düzene sokar. takmazsın kafaya hiçbişeyi senden rahatı olmaz. antidepresan sadece sana bi yol açar düşüncelerini beynini düzene sokar ve hayatını yaşamak sana kalır. yani seni normal bi insan yapar ve sende istediğin gibi yaşarsın. ister hayatına devam edersin ister etmezsin. antidepresanı hangi hastalık veya hangi sorun için kullanmanada bağlı bu. asla asla korkma bi zararı yok. ben 2 senedir içiyorum bu zıkkımlardan 2 tane farklı içiyorum çokta ilaç değiştirdim. yan etkilerini sana söylüyorum, ilk 15 gün aşırı esnemeler ve vücudunsa gerginlikler yada böyle uyuşukluk yorgunluk gibi bi his olabiliyo. 15 günden sonra geçiyo zaten vücudun alışma süreci bu. ama hiçte günlük hayatı etkileyen yanetkiler değil. benim 3 tane daha kullanan arkadaşım var onlardan 2sinde hiç yanetki olmadı birinde okdu vide bende olmuştu zateb 10 günde falan geçti. biraz gün içinde esnemeler ve vücutda gerginlik hisleri oluyo oda günlük hayatını hiç olumsuz etkilemiyo korkma devenin yanında pire çünkü antidepresanın düzelttiklerini yanında yanetkisi pire kalır. şükür Rabbime bu ilaç vesilesiyle iyileşmemi sağladı. dedigim gibi soruna göre ilaç ve kullanma şekli var. senin sıkıntın ne

Ben de kallanıyorum anti depresan ve arkadaşın dediğine harfi harfine katılıyorum. Az bile söylemiş. Acil şifalar herkese.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardes sakin yapma sakin ben prozac kullandim recetesiz ok guclu olmayan bir ilac hayata bos bos bakiyosun yaninda anana kufretseler oyle hakihosun icmediginde seni rahatsiz ediyo sakin yapma bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • prozac reçetesiz alınabiliyor mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.