Şimdi Ara

antibiyotiği 16 saatte 1 içsem bişey olurmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
32.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KONUYU TAŞIMAYIN YADA SİLMEYİN KİMSE YOK SAĞLIKTA
    Arkadaşlar
    antibiyotiği 12 saatte bir içmem lazımda ben 16 saatte bir içsem etkisinde azalma ve akabinde iyileşmeme sorunu çıkarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Malice N Wonderland

İyileşme konusunda sorun çıkarmaz zaten en düşük doz antibiyotik bile insan bünyesine oldukca ağır tek yapman gereken şey 16 saatte bir alırken düzenli uyuyabilmen bunun yanında bünyene baskı yapmadan tedavine devam edersin ayrıca antibiyotiği nekadar az kullanırsan okadar iyi kutuyu bitirmeye vb gibi şeylere kalkma dişlerde lekeler yapıyor tedavi olunca bırakmanı öneririm.

Herşeyden önce doktoruna sor sağlık konusundaki sorularını böyle şeyler şakaya gelmez doktor dışında birinin dediğide yapılmaz

bana şeker gibi geliyo 1000 gram
    doktor manyak saten hastamıdır nedir soğuk algınlığı ilacı vermedi sinirle çıktım söylemekde o an aklıma gelmedi
    arkadaşımda antibiyotik soğuk algınlığını geçirir diyo o da ayrı bişey
    her zaman gittiğimde doktor 3 lü verirdi ağrı kesici soğuk algınlığı ilacı ve antibiyotik günde 7 saat uyuyorum yeter heralde.
    sağol cevap için kardeşim
    bide oraya böyle oruçlu olduğumu falan söylemekten çekindim hiç biri oruç tutmuyor eminim.
    dalga falan geçerler diye demedim.Sinire gelirdim yoksa
    AYRICA HAPI 10 DA İÇTİM HALA BOĞAZIM ACIYOR 1 GR BANA AZ BİLE HOCAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 17 Ağustos 2011; 2:19:32 >

• Antibiyotiği aksatmamak lazım diye biliyorum, doktorunuza danışın. Bu arada neden 16 saat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Antibiyotiği aksatmamak lazım diye biliyorum, doktorunuza danışın. Bu arada neden 16 saat?

bide oraya böyle oruçlu olduğumu falan söylemekten çekindim hiç biri oruç tutmuyor eminim.
    dalga falan geçerler diye demedim.Sinire gelirdim yoksa
    oruçtan dolayı kaza yapmak işime gelmiyor namaz falanda kılıyorum dua ediyorum Allahım duyar sesimi inşallah
  • Özeldede söylemiştim hekiminle görüş diye ama süreler pek birşey farketmiyor ama ilk özel mesajımı hatırlıyorsan sorun yok

Hekiminle konuşman lazım ama gerçi devletede güven olmuyor özeldekilerde para koparmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Özeldede söylemiştim hekiminle görüş diye ama süreler pek birşey farketmiyor ama ilk özel mesajımı hatırlıyorsan sorun yok

Hekiminle konuşman lazım ama gerçi devletede güven olmuyor özeldekilerde para koparmak.

Allah aşkına hekime oruç tutacağım desem taş... geçer adam
    onlar tutmuyor eminim .Sağlığından önemlimi diyecekler tavsiye faln vermezler pislikler
    not_Tüm doktorlar için konuşmuyorum bazıları için sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr
    ...
    ...Sağlığından önemli mi? ...

?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr
    ...
    ...Sağlığından önemli mi? ...

?

kardeşim benim hayallerim var bayramdan sonra .. Öleceğimi bilsem yine tutacağım
    HODRİMEYDAN!
    AKIN VS FARENJİT PART 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 17 Ağustos 2011; 2:39:21 >
  • quote:

Yapma işte bunu yapma dostum
    üni açılcak bayramdan sonra gezmem lazım kaza edersem gğnler gidecek tekrardan hodrimeydan
    AKIN VS FARENJİT alayına isyan
  • Elbette doktoruna soracaksın, oruçlu oruçlu neler düşünmüşsün, ne gerek var böyle şeylere!

Neyse adını bile yazmamışsın ya, madem kullanırken illa yanlış yapacaksın, biraz doğru tarafa çekelim. İftarın başlarında ve sahurun sonlarına doğru al, 8-16 saatleri şeklinde, günde 2 tane!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbesLang

Elbette doktoruna soracaksın, oruçlu oruçlu neler düşünmüşsün, ne gerek var böyle şeylere!

Neyse adını bile yazmamışsın ya, madem kullanırken illa yanlış yapacaksın, biraz doğru tarafa çekelim. İftarın başlarında ve sahurun sonlarına doğru al, 8-16 saatleri şeklinde, günde 2 tane!

hocam saol cevaplar için antibiyotik amoklavin augmentinin eş değeri
    PROSPEKTÜSÜNDE GÜNDE 2 KERE YAZIYOR TAMAM BENDE 2 KERE ALIYORUM KARDEŞİM
    şöyle yapıyorum ben cevabını yeni gördüm ben hapı attım bile aynen şöle yapacağım antibiyotiği
    iftarda saat 8 de yani 1 tane sonra 8 saat sonra 4 de sahurda 1 tane ondan sonra iftarda 1 tane günde 2 tane oluyor yani düşünürseniz
    ANİTİBİYOTİK PROSPEKTÜSÜNDE GÜNDE 2 KERE YAZIYOR BENDE 2 KERE ALIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 17 Ağustos 2011; 4:56:37 >

• Madem 12 saatte 1. Öyle alacaksın. Antibiyotik bu. Antibiyotik virüse etki etmez. Soğuk algınlığına iyi gelir diyen arkadaşına şöyle. Eğer sağlığın bozuk ise sonra oruç tutabilirsin, ayrıca Allah inşallah sesimi duyar demek çok yanlış bir şey. Allah senin yaptığın her şeyi bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Madem 12 saatte 1. Öyle alacaksın. Antibiyotik bu. Antibiyotik virüse etki etmez. Soğuk algınlığına iyi gelir diyen arkadaşına şöyle. Eğer sağlığın bozuk ise sonra oruç tutabilirsin, ayrıca Allah inşallah sesimi duyar demek çok yanlış bir şey. Allah senin yaptığın her şeyi bilir.

şöyle yapıyorum ben cevabını yeni gördüm ben hapı attım bile aynen şöle yapacağım antibiyotiği
    iftarda saat 8 de yani 1 tane sonra 8 saat sonra 4 de sahurda 1 tane ondan sonra iftarda 1 tane günde 2 tane oluyor yani düşünürseniz
    ANİTİBİYOTİK PROSPEKTÜSÜNDE GÜNDE 2 KERE YAZIYOR BENDE 2 KERE ALIYORUM
  • Gunde tek doz alinan antibiotikler de vardi farenjit icin doktora soylesen onlardan yazardi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

Gunde tek doz alinan antibiotikler de vardi farenjit icin doktora soylesen onlardan yazardi

Daha yeni senden duydum kardeşim ihç aklımada gelmedi
    boğazımın acısı gitti ALLAHIMA ŞÜKÜR demekki 16 saat flan farkyapmıyor
  • Arkadaşlar selam,

12 saatte bir Antibiyotik kullanırken unutup yarım saat geç içmek etkisini kaybetmesine neden olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Arkadaşlar selam,

12 saatte bir Antibiyotik kullanırken unutup yarım saat geç içmek etkisini kaybetmesine neden olur mu?

12 saatte bir içilmesinin nedeni ilacın yarılanması süresi 12 saattir. 12 saatte bir atmalısınız ki etkisini görün yarım saatten bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Arkadaşlar selam,

12 saatte bir içilmesinin nedeni ilacın yarılanması süresi 12 saattir. 12 saatte bir atmalısınız ki etkisini görün yarım saatten bir şey olmaz

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.