Şimdi Ara

anti-virüs (kaspersky pure)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasadaki güvenlik yazılımlarından en iyilerinden fiyat uygun gibi geldi..ilgilenen olabilir

http://www.darty.com.tr/e_commerce/PC-YAZILIMLARI/KASPERSKY/KASPERSKY-PURE-3-KULLANICI--p-65431-c-1.htm

Ek olarak (12-12-2012 00:11):
    arkadaşlar gecen sene aldıgım Kaspersky internet security de sıkıntı cıktı helyum dan kaynaklanan 8 ay kullandıgım virüs programı ve 2 arkadasımın daha virüs programı için kaspersky ile görüştüm. onlar çözüm bulmayınca bende bimeks müşteri hizmetleri ile görüştüm ve sattıgınız ürünün arkasında değilmisiniz diye sitemde bulundum cunku ben ne kaspersky ne helyumu bilirim ürünü aldıgım yerden çözüm sunmasını isteyince 10 gun icinde para iadesi yapacaklarını bildirdiler. boylece hem para iademi alıyorum hemde 8 ay kullanmıslıgım kalıyor.Bu konuda duyarlı davranan Bimeks e teşekkur ediyorum. Şu anda kendileri kaspersky satmıyorlar dikkatimi çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuliaN -- 12 Aralık 2012; 0:12:16 >

• Eğer aktivasyonu helyum bilişim tarafından yapılıyorsa alınmaz. Helyum bilişim çok sağlam kazık attı kaspersky firmasına ve dolayısıyla kullanıcılara. Yazın 8-9 tane kis 2011 almıştım eşe dosta. Hepsi kapalı kutu içindeydi. Geçen ay hepsi ban yedi. Kaspersky müşteri hizmetlerini aradığımda sıkıntının, helyumun elindeki keyleri nette el altından dağıtması olduğunu ve 30 eylüle kadar destek verdiklerini ancak bu tarihten sonra yapacak birşeyleri olmadığını söylediler. Yaklaşık 10 yıldan fazladır kaspersky kullanan biri olarak her iki firmaya da lanet okudum. Şu an 6 aylık deneme pure kullanıyorum. Kis 2012 de kasılmayan netbook, pure ile fena derecede kasılıyor. İmzamdaki sistemde ise kasılma yok. Deneme süresi bitince kesinlikle kaspersky almayacağıma eminim. Neme lazım, üstüste iki kazığı kaldıramam. Benim için kaspersky bitmiştir.
  • Dün Kaspersky'a Pure 2.0 ile ilgili sorunumu ilettim, bugün mail'le ulaşıp, benim yaşadığım sorunu doğrulayıp Pure 2.0'ın Windows 8 ile uyumsuz olduğunu ocak ayında Pure 3.0'ın çıkacağını ve Windows 8 ile uyumlu olacağını söylediler.

Windows 8'e kurduğum Pure 2.0 sonrası bilgisayarım tekrar açılmıyor, sorunun Kaspersky'dan kaynaklandığını çözene kadar 3-4 defa recovery yaptım bilgisayarı..

Uygun fiyatlı KIS 2013 bulursam onu kullanacağım, ya da ocak ayında Pure 3.0..
  • bunları mahkemeye vereceksin, tüketici hakem heyeti falan kesmez. resmen skandal.
  • Fiyat uygun ama arkadaşın da dediği gibi öyle lisanslar gidiyor. Helyum yuzunden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

Eğer aktivasyonu helyum bilişim tarafından yapılıyorsa alınmaz. Helyum bilişim çok sağlam kazık attı kaspersky firmasına ve dolayısıyla kullanıcılara. Yazın 8-9 tane kis 2011 almıştım eşe dosta. Hepsi kapalı kutu içindeydi. Geçen ay hepsi ban yedi. Kaspersky müşteri hizmetlerini aradığımda sıkıntının, helyumun elindeki keyleri nette el altından dağıtması olduğunu ve 30 eylüle kadar destek verdiklerini ancak bu tarihten sonra yapacak birşeyleri olmadığını söylediler. Yaklaşık 10 yıldan fazladır kaspersky kullanan biri olarak her iki firmaya da lanet okudum. Şu an 6 aylık deneme pure kullanıyorum. Kis 2012 de kasılmayan netbook, pure ile fena derecede kasılıyor. İmzamdaki sistemde ise kasılma yok. Deneme süresi bitince kesinlikle kaspersky almayacağıma eminim. Neme lazım, üstüste iki kazığı kaldıramam. Benim için kaspersky bitmiştir.

helyum nisan itaberiyle kaspersky dan desteği çekti, elinizdeki lisansları helyum ile görüşüp trend micro alabilirsiniz ben kullanmadığım kaspersky için aldım, bu arada helyum un kaspersky a attığı kazığı anlatırmısıınz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helyum firmasına gidelim ve paramızı alalım
  • Hocam yukarda bahsettim zaten. Helyum, elindeki kaspersky keylerini el altından internette dağıtmış. Tek kullanıcılı aynı lisansa sahip birden fazla bilgisayarı kaspersky serverları tespit ediyor ve banlıyor. Elimdeki 3 farklı lisans ban yedi. Helyumun yaptığı tamamen firmayı zarara uğratmak. Ancak ispatı çok çok zor. Kaspersky dava açsa diyecekleri şey belli: "Lisans sahipleri kendi keylerini sağa sola dağıtmıştır, bizim verdiğimizi nerden çıkarıyorsunuz? " Hadi bunu anladık, firma yamuk yaptı ama kaspersky müşteri hizmetlerinin telefonda söylediği daha sinir bozucu: "Ürünü satın aldığınız satıcı firmayla görüşüp sorununuzu aktarın" 10 liralık ürün için telefon parası artı yol parası vericem, işim halledilmeyecek üstüne sinir olduğumla kalıcam. Lanet olsun dedim bıraktım peşini. Bir de helyum bir kaspersky lisansı yerine iki tane bilmem ne lisansı teklif ediyor. On tane de verse korumayınca ne yapayım? Beş ay daha deneme sürümü pure kullanıp ondan sonra g–data satın almayı düşünüyorum. Kaspersky gibi bir firma böyle antin kuntin firmalarla anlaşırsa daha çok müşteri kaybeder.

• helyum değil e-data satıyor ben aldım öyle yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

helyum değil e-data satıyor ben aldım öyle yani

Sorun burada zaten, yarın birgün e-data'nın da yan çizip, müşterilerini mağdur etmeyeceğinin hiç bir garantisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

Orijinalden alıntı: funkydansky

helyum değil e-data satıyor ben aldım öyle yani

Sorun burada zaten, yarın birgün e-data'nın da yan çizip, müşterilerini mağdur etmeyeceğinin hiç bir garantisi yok.

Valla öyle... Yarın bir gün KASPERSKY ile aralarında problem çıksa yandık!

HELYUM bir yan çizdi, tam 3 lisans elimde patladı!

Uğraşsam BİMEKS'ten hepsinin de parasını çatır çatır alırım da... Uğraşmaya vakit yok!

KASPERSKY destek vermeyi bir kenara bırakın çözüm üretmeye bile yanaşmıyor. Bilmem kaç Ekim tarihine kadar destek verdiğini sonrasına karışmadığını söylüyor.

Bilgisayarımıza ilk format attığımızda yeniden Kaspersky kurduğumuzda lisans iptal oldu! Üstelik yeniden Windows kurmada KAspersky lisanslamayla ilgili tüm yönergeleri izlediğimiz halde gitt!

• Ya gidip direk Kaspersky internet sitesinden ürün alın....

Ya da asla KASPERSKY almayın!

Seçim sizin... Kendilerini düzeltene kadar almamanızı tavsiye ederim. Helyum ile KAspersky arasında her ne geçtiyse geçmiş. Ben müşteriyim, bana ne bunlardan? Ben Kaspersky alıyorum, HELYUM ürünü almıyorum ki...
  • Benim kis 2012 de lisans bitimine 6 ay kala kara listeye girmişti. Yeni distirübütör (adı aklıma gelmedi) ile iletişime geçtim durumu anlattım, kutunun üzerinde yazan key i istediler, yolladım. Yeni key gönderdiler ve lisansım 1 yıllık olarak yenilendi ve şu an kullanmaya devam ediyorum.
  • Direkt kaspersky global sitesinden almak en garanti yol ancak on lira nerde yetmiş dolar nerde? Global siteden alınca kazığın kalınlığını daha derinlerde hissediyoruz.

• 2013 int security için iyi bir fiyat var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XmysticX

2013 int security için iyi bir fiyat var mı?

Türkiye'den almaktansa şu siteden ürün alınabilir. 3 kullanıcılı 18,99 sterlin, tanesi 18,5 TL'ye geliyor.
    store.v3.co.uk
    Computing - The UK's leading source for the analysis of business technology
    http://store.v3.co.uk/p28165-kaspersky_internet_security_2013_3-pc

Ancak şunu söylemeliyim: Kaspersky Internet Security 2012 kullandığı sistem kaynakları ve bilgisayarı kasmaması yönüyle iyiydi. Kaspersky IS 2013 eski versiyona göre sistemi daha fazla kasıyor.

• Kaspersky konusunda madur arkadaşlar urunu aldıkları yerle irtibata gecerlerse çözüm bulabilirler.yukarda bende yasadıgım sıkıntı ve cozumu anlattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuliaN -- 12 Aralık 2012; 0:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

Kaspersky konusunda madur arkadaşlar urunu aldıkları yerle irtibata gecerlerse çözüm bulabilirler.yukarda bende yasadıgım sıkıntı ve cozumu anlattım.

Faturayı bulabilirsem ben de para iadesini deneyeyim. Toplamda 4-5 paket almıştık, bir tanesini de hiç kullanmamıştık. Sözde "seneye de kullanırız" diye ek lisans olarak almıştık.
    Ucuz etin yahnisi illa yavan oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

Kaspersky konusunda madur arkadaşlar urunu aldıkları yerle irtibata gecerlerse çözüm bulabilirler.yukarda bende yasadıgım sıkıntı ve cozumu anlattım.

Faturayı bulabilirsem ben de para iadesini deneyeyim. Toplamda 4-5 paket almıştık, bir tanesini de hiç kullanmamıştık. Sözde "seneye de kullanırız" diye ek lisans olarak almıştık.
    Ucuz etin yahnisi illa yavan oluyormuş.

Hocam faturaya da gerek yok. Bimeks ' e mail at senin alısveririsin sistemde gorunuyo fatura örnegini mail olarak sana tekrar yolluyolar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.