Şimdi Ara

!!! Anti-Spyware Yazılımları Arşivi - Bakmadan Geçmeyin !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
11.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

windows defender indirdim fakat bir türlü kuramıyorum bana hata veriyor ve şu adrese gitmemi istiyor. http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=63848 gidiyorum ama orada ne yapacağımı bilmiyorum iyi mi! yardım ederseniz sevinirim...

Dostum onu kurmak için XP'nin service pack 2'li olması lazım.Eğer XP , service pack 2 değilse kuramazsın.

çaktırmayın aynı şeyi söledim

• Bence sistemde bir kaç tane bu tür proğram bulunursa daha iyi olur, birinin atladığını öbürkü yakalıyabiliyor, test ile sabittir... Benim favorim, "Spyware Doctor" "Ewido" "Spystopper" spystopper 80'inci port'dan sızmalara karşı kontrol sağlar...

Yalnız bunların birde sahteleri var işte bunlara dikkat, bu sahte antispywareleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz..

http://www.spywarewarrior.com/rogue_anti-spyware.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: berattt

çaktırmayın aynı şeyi söledim

Sistem özellikleri yetiyor aslında.

Sadece XP'sinin Service Pack 2 olması lazım o kadar.Service Pack 2'yi indirip kurabilir.

• paylaşım için teşekkürler arkadaşım bu arada service pack 2 nin linkini werseniz iyi olur arkadaşlara lazım oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

paylaşım için teşekkürler arkadaşım bu arada service pack 2 nin linkini werseniz iyi olur arkadaşlara lazım oluyor

Alttaki linkten indir.250 MB civarı.

Service Pack 2 İndirmek İçin Tıkla (TÜRKÇE)

• Bu spyware doctor güzel bişeye benziyor onu indirecem ama lisans durumu ne. Eğer gün kısıtlaması varsa indirmeyelim.
  • Reitveld gösterdiğin ilgi için teşekkürler. Bende zaten servis pack 2 kurulu. Ben bu windows defender'i kurduğum zaman bir ikon yada bir kısa yol tuşu oluşmak zorunda değil mi? Tam olarak verdiği hatayı yazayım.

İNSTALLATİON ERROR
    Your system has not been modified. To complete installation at another time, please run setup again.

AYRICA BENİM OTAMATİK GÜNCELLEMELERİMDE KAPALI BUNDAN OLABİLİR Mİ?
  • tekin1923 valla sorunu anlamadım.Kurulması lazım.Verilen hatada sisteminin değiştirilemediğini ve yüklemenin başka bir zaman tamamlanacağını yazmış.Setup'ı tekrar başlat demiş.

Hiçbir şey anlamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Bu spyware doctor güzel bişeye benziyor onu indirecem ama lisans durumu ne. Eğer gün kısıtlaması varsa indirmeyelim.

Sözde 30 günlük trial ama bırak gün kısıtlamasını sana müthiş bir özellik kısıtlaması sunuyor Herşeyi çok güzel ayarlıyorsun, OnGuard taramasını açıyorsun ve taramaya geçiyorsun. Sonucunda bol bol spyware-adware falan buluyor. Hepsini seçip sileyim diyorsun, ama o da ne, senden ücretli lisans almanı istiyor Yani bırak gün kısıtlamasını, 30 gün içinde çıkan spyware-adware'leri silmene dahi izin vermiyor. Yani bir işe yaramaz...

Ne yapıp edip ilaç bul ve uygulamaya çalış.

Ben maalesef çok ilaç buldum her yerden ama hepsine naz yaptı, lisansları iptal etti. Küfür ettim bağırdım çağırdım, sonra eMule'den SpySweeper 5.0 buldum full ve şimdi Spyware Doctor kadar iyi bir spy korumasına sahibim

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Bu spyware doctor güzel bişeye benziyor onu indirecem ama lisans durumu ne. Eğer gün kısıtlaması varsa indirmeyelim.

Sözde 30 günlük trial ama bırak gün kısıtlamasını sana müthiş bir özellik kısıtlaması sunuyor Herşeyi çok güzel ayarlıyorsun, OnGuard taramasını açıyorsun ve taramaya geçiyorsun. Sonucunda bol bol spyware-adware falan buluyor. Hepsini seçip sileyim diyorsun, ama o da ne, senden ücretli lisans almanı istiyor Yani bırak gün kısıtlamasını, 30 gün içinde çıkan spyware-adware'leri silmene dahi izin vermiyor. Yani bir işe yaramaz...

Ne yapıp edip ilaç bul ve uygulamaya çalış.

Ben maalesef çok ilaç buldum her yerden ama hepsine naz yaptı, lisansları iptal etti. Küfür ettim bağırdım çağırdım, sonra eMule'den SpySweeper 5.0 buldum full ve şimdi Spyware Doctor kadar iyi bir spy korumasına sahibim

Tamam ilacını buldum artık full...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rampage -- 23 Eylül 2006; 21:45:47 >

• saol kardeş teşekkürler
  • paylaştıgın ıcın tskler..
  • Spy Sweeper programının 5.0.7.1608 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Spy Emergency 2006 3.0.225 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• ZoneAlarm Anti-Spyware'ün 6.5.737.000 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• XoftSpySE Anti-Spyware 4.29.205 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• usta sağol spyware doctor çok işe yaradı 52 adet casus buldu
  • öncelikle yapan arkadaşın ellerine sağlık.emeğine çok çok teşekkür ediyorum.arkadaşlar bu antispyware programlarını n ilaçları hep naz yapıyor.benim şu anda kullandığım spy sweeper.yükleyin rahatınıza bakın.benden söylemesi.teşekkürler...
  • Emeğine sağlık Güzel paylaşım
  • Beyler Ad-aware kurucam kesin yanındada NOD32.Ama bana gerçek zamanlı korumada lazım nod,nod nereye kadar di mi?Bunlardan hangisini önerirsiniz?Önemli olan gerçek zamanlı koruması!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.