Arkadaşlar bazı programlar ücretsiz değil.Program başlıklarında birşey yazmıyorsa ücretlidir.Ücretsizse zaten belirtiyorum başlıklarda.
Dostum, ad aware'nin yanında ücretsiz yazıyor, fakat spyları silmiyor sadece karantinaya alıyor, ayrıca options kısmınıda bulamadım yardımcı olursan sevinirim yazmı$tım, aslında ben ilk linkteki program, spybot'u yüklemek istedim fakat link ölmü$ sanırım, anlayamadım? Yardımcı olursan sevinirim 2 konuyada ..
Tarama bittikten sonra karantina konsolundaki dosyaların solundaki kutucukları işaretleyip "sil" e tıklarsan siler... ayrıca ben programı burdan yükledim... 2 gün önce.. ve program türkçe? yama fln yüklemedim ayarlardan dil seçeneğine geldim "turkısh" seçeneği kendiliğinden vardı? çözemedim :)
XoftSpySE Anti-Spyware'ün 4.29.221 sürümü çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
quote:
Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs
Bu spyware doctor güzel bişeye benziyor onu indirecem ama lisans durumu ne. Eğer gün kısıtlaması varsa indirmeyelim.
Sözde 30 günlük trial ama bırak gün kısıtlamasını sana müthiş bir özellik kısıtlaması sunuyor Herşeyi çok güzel ayarlıyorsun, OnGuard taramasını açıyorsun ve taramaya geçiyorsun. Sonucunda bol bol spyware-adware falan buluyor. Hepsini seçip sileyim diyorsun, ama o da ne, senden ücretli lisans almanı istiyor Yani bırak gün kısıtlamasını, 30 gün içinde çıkan spyware-adware'leri silmene dahi izin vermiyor. Yani bir işe yaramaz...
Ne yapıp edip ilaç bul ve uygulamaya çalış.
Ben maalesef çok ilaç buldum her yerden ama hepsine naz yaptı, lisansları iptal etti. Küfür ettim bağırdım çağırdım, sonra eMule'den SpySweeper 5.0 buldum full ve şimdi Spyware Doctor kadar iyi bir spy korumasına sahibim
Tamam ilacını buldum artık full...
kardeş nasıl artık full yaptın yaw bizede sölermisin?
Spyware Docktor + Ad-Aware çok memnunum.Windosw defender'ın eski ms antispyware olduğunu bilmiyordum.Şimdi onuda indiriyorum, deniyecem.Oda güzel sonuçlar veriyordu.