Şimdi Ara

ANTHEM [PS ANA KONU] | Rehber ilk sayfada (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
9
Favori
43.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline sağlık hocamduygularıma tercüman olmuşsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redditteki soylentiye gore Anthem in basindaki ana ekip Dragon Ages 4'e odaklanmak için projenin basindan cekilip yerine Mass Effect teki taseron studyo gececek. Bakalim ne kadar dogru cikacak bekleyelim gorelim.

reddit
    r/xboxone - BioWare Shifts Focus To Dragon Age 4 As Project Leads Leave Behind Anthem.
    https://www.reddit.com/r/xboxone/comments/bjw4n1/bioware_shifts_focus_to_dragon_age_4_as_project/?utm_source=share&utm_medium=ios_app

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 2 Mayıs 2019; 21:5:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Mass effect değil de swtor'u yapan ekibe geçecek ki bu iyi bir durum. Zaten plan hep böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nano6824 -- 3 Mayıs 2019; 0:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyunu sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ben oyunu sattım.
    Ben de takasladım ohhh be üstümden bir yük kalktı kurtulduk şu çöpten.

• En güzeli... Bunlardan ne yol olur kasaba :) Ben zaten genel olarak bu neslin sonunda Açık dünya Co-op, Survival,Battle Royal,Birbirine benzeyen görev odaklı single playerlardan kustum kusacağım... Gerçekten yenilikçi bir single RPG olursa ilgimi çekiyor onun dışında artık bende taa PC döneminde yaptığım gibi Yarış ve Uçuş odaklı oyunlara yöneleceğim bir de aç bitir FPS yanına da NHL Buz hokeyi bitti gitti :) Yıllardır arkadaş hatırına kan kusup kızılcık şerbeti içtik yeter :)
  • Biowere den yalanlama geldi. BioWare Boss On Anthem: "We Remain 100% Committed".
    https://www.gamespot.com/articles/bioware-boss-on-anthem-we-remain-100-committed/1100-6466636/

• Alan kişiler buraya gelirse ayıp olur öyle deme.
    Aslında iyi oyun ya

• Adamlara da yazik akillari Dragon age de elleri Anthem de ... batmis durumda :) Ulan zor psikoloji yillarin studyosusun onca guzel is yap simdi 10 yasindaki cocugun alay konudu ol :)

• oyun kutulu 150 tl ?
  • E3'de olacakmis, koklu degisiklikler gosterirler umarim.

• Anladığıma göre Bioware oyunu bırakmak istemiyor, fakat ne yapacaklarını da bilmiyorlar. Adamlar kaç yıldır SWTOR'u desteklemeye devam ediyorlar bu oyunu da destekleyeceklerdir. Fakat hem bu alandaki deneyim azlığı, hem frosbite motorunun aşırı zorluğu adamları çok yoruyor.
    Bu arada EA, Bioware'yi kapatmayacak, zaten kötü bir imajı var herkeste. Visceral'da 70 civari kişi çalışıyordu. Bioware'de 900 ki bir stüdyosu Bioware Montreal, EA Motive Montreal oldu ona rağmen bu rakam. Dragon Age 4'ün iptal edilen versiyonu çok iyiydi fakat adamlar diğerleri ile uğraşmaktan zaman ayıramadılar sonunda iptal ettiler. Sonuçta gün geçtikçe eskiyor yapılan şeyler. Ki kulislerde yeni Mass Effect'in de ön geliştirme aşamasında olduğu söyleniyor. Ki bu kulis bilgileri zamanında doğru çıkmıştı.
  • Oyunu oynayan arkadaşlar bu anthem neden çöp ? neden beğenilmiyor ?
  • ilanlara baktım ama göremedim cift hak satan var mı anthemi almak istiyorumda saolun tekde olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrahend

Oyunu oynayan arkadaşlar bu anthem neden çöp ? neden beğenilmiyor ?
    Oyun kötü değil aslında, müthiş keyifli bir oynanış mekaniğine sahip, etkileyici de bir dünyası var. Fakat bu tip oyunlarda en önemli kısım olan içeriği maalesef becerememişler, çok kısa sürede oyun kendini tüketiyor, hem görev anlamında hem de karakter anlamında oynayan kişiyi daha fazla oynamaya teşvik edecek bir unsur sunamıyor. Bir de buna teknik sorunlar da eklenince, ki bu sorunlar çok uzun süre düzelmedi, ben 3 aydır girmiyorum şu an nasıl bilgim yok belki hala sorunlar devam ediyor bile olabilir. Hal böyle olunca ciddi bir eleştiriye maruz kaldı, çok sayıda kişi oynamayı bıraktı. En son Cataclysm güncellemesi geldi ve bu Cataclsym için oyunun en büyük özelliği diyorlardı ne yazık ki o da kötü çıktı. Oyunun çok büyük bir potansiyeli var aslında ama durumu bir türlü toparlayamıyorlar. Tüm bunlara rağmen hala son sürat desteğe devam edileceği ve oyunun büyüyeceğini söylemeye de devam ediyorlar gerçi, şahsen seviyorum bu oyunu ve iyi bir noktaya gelmesini çok istiyorum, o kalite var.

• Emrahend E kullanıcısına yanıt
    En son 6. Zorluk seviyesinde oynarken hala 4. seviye item veriyordu o gün bu gündür elimi sürmedim. Bana göre artısı yok komple eksik bir oyun. Zaten bu saatten sonra alsanda oynayan birileri olacağını sanmıyorum server lar sinek avlıyordur.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Yaklaşık 1 haftadır oyunu oynuyorum. Teknik bir sıkıntıyla karşılaşmadım. İndirimde 130 tlye almıştım. Ama ilk çıktığında dediğiniz gibi hataları varmış 300-400 Tlye oyun alanlar haliyle çok kızmıştır. Ancak şu an level 20deyim oyun sıkmadı baya zevkli. Bazı hikaye görevlerinde felan tek oynadığım oldu ama stronghold vs. sürekli birileri oluyor.
  • Cataclysm event'i gelecek diye ufak bi hype var, ben ne pilot data error ne bişi hiç bi problemle karşılaşmadım. Tekrar geri download ettim 1.5 ay oldu, gayet keyifli oynuyorum. Loot'da fena değil, GM1 stronghold geziyoruz yabancı arkadaşlarla çok rahat 3-4 MW düşürüyorum. Beni tatmin ediyor, takılmak isteyen olursa serverlarda dolu, bakmayın dan dun yazanlara :)

Freeplay'de mapte gezen bir çok insan var. Strongholdlar, quickplay'ler nerdeyse beta zamanı gibi hızlıca oyuncu buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamSymbiote

Cataclysm event'i gelecek diye ufak bi hype var, ben ne pilot data error ne bişi hiç bi problemle karşılaşmadım. Tekrar geri download ettim 1.5 ay oldu, gayet keyifli oynuyorum. Loot'da fena değil, GM1 stronghold geziyoruz yabancı arkadaşlarla çok rahat 3-4 MW düşürüyorum. Beni tatmin ediyor, takılmak isteyen olursa serverlarda dolu, bakmayın dan dun yazanlara :)

Freeplay'de mapte gezen bir çok insan var. Strongholdlar, quickplay'ler nerdeyse beta zamanı gibi hızlıca oyuncu buluyor.
    Cata gelmedi mi? Ben "geldi ve yine hüsran" diye bir yorum okudum sanki. Ama gelmediyse ve gelecekse bende indireyim.

• yok hocam gelmedi.
    pre-event gibi bişi var, freeplay'de east gate'in orda bişi belirdi hafta sonu :)
    map'in üstünde kocaman bişi belirdi bulutların arasında, bunlara bağlı bi de crystalize dominion öldürebildiğimiz yine başka bi freeplay event'i eklendi. Bunların bi de challengeları var.
    https://www.reddit.com/r/LowSodiumAnthem/

şurası toxic olmayan anthem sub'ı, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.