Şimdi Ara

ANTEC BASICPOWER Plus 550W???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bu PSU hakkında düşünceleriniz? ayrı ayrı 2 tane 12V yoldan 22A veriyor bu seviyede pek görmedim bu kadarını acaba hatalı mı yazdılar? fiyat da fena değil

• %80+ verimlilik sertifikasi yok sanırım.dolayisi ile o psu ya o para verilmez.
  • Webde şöyle bir bakındımda , eğer birebir aynı modelse (ikisi de atx vers 2.2. görünüyor) dünyanın en büyük online teknoloji satış sitelerinden olan newegg de , aldığı 84 yorumun %80 inden tam puan almış bir modelmiş. Newegg de bu kadar yorumdan bu ortalamaya ulaşmak her yiğidin harcı değil. Antec de bildiğim kadarıyla oldukça haklı bir imaja sahip prestijli markalardan biri . Bence markayı da tanıyorsanız güvenle alabilirsiniz.

Bknz :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371016

edit : alt kısımdaki ek

Benim dikkatimi çeken özellikleri (satın almak için epey bi geçerli sebep varmış arkadaşlar , antec gibi marka sanmıyorumki yanlış yada abartılı özellik belirtsin)

PFC Active
    Main Connector 20+4Pin
    +12V Rails 3
    PCI-E Connectors 1 x 6Pin, 1 x 6+2Pin
    CrossFire Ready
    SLI Ready

Modular Yes
    Efficiency Up to 85%

1 x Main connector (20+4Pin)
    1 x 12V(P4)
    1 x 12V(8Pin)
    6 x peripheral
    6 x SATA

1 x Floppy
    2 x PCI-E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy -- 16 Şubat 2009; 21:17:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy

Webde şöyle bir bakındımda , eğer birebir aynı modelse (ikisi de atx vers 2.2. görünüyor) dünyanın en büyük online teknoloji satış sitelerinden olan newegg de , aldığı 84 yorumun %80 inden tam puan almış bir modelmiş. Newegg de bu kadar yorumdan bu ortalamaya ulaşmak her yiğidin harcı değil. Antec de bildiğim kadarıyla oldukça haklı bir imaja sahip prestijli markalardan biri . Bence markayı da tanıyorsanız güvenle alabilirsiniz.

Bknz :http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371016

edit : alt kısımdaki ek

Benim dikkatimi çeken özellikleri (satın almak için epey bi geçerli sebep varmış arkadaşlar , antec gibi marka sanmıyorumki yanlış yada abartılı özellik belirtsin)

PFC Active
    Main Connector 20+4Pin
    +12V Rails 3
    CrossFire Ready
    SLI Ready

Modular Yes
    Efficiency Up to 85%

1 x Main connector (20+4Pin)
    1 x 12V(P4)
    1 x 12V(8Pin)
    6 x peripheral
    6 x SATA

1 x Floppy
    2 x PCI-E

valla bana da özellikleri fiyatına göre çok ii geldi böyle olunca insanda kesin bi sıkıntısı vardır düşüncesi oluşuyo ama paranoyak olmamak lazım sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Bana pek inandırıcı gelmedi

http://www.sanalmarketim.com/urun/a82ebd3ca8b071246cafe1ed2ec6a55c/THERMALTAKE-TR2-RX-Power-550W-14cm-Fanli-Moduler-PSU-W0134R

Antec mi inandırıcı gelmiyor? 80+ sertifikası yok diye onun yerine TT'nin bu uyduruk %70 verimli güç kaynağını tavsiye ediyorsunuz yani?

http://www.antec.com/pdf/flyers/BP550PLUS_flyer.pdf
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371016

• xilence 580watt varmış bunun değerlerde güzel, daha da ucuz bunun hakkındaki yorumlarınız???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten baktım sitesindede bu değerler verilmiş ama 80+ sertifikası hakkında bilgi yok bence buda önemli..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatli22

netten baktım sitesindede bu değerler verilmiş ama 80+ sertifikası hakkında bilgi yok bence buda önemli..

Bu çekinceye gerekli olan açıklamayı Hökela arkadaşımız yapmış bkz.yukarısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatli22

netten baktım sitesindede bu değerler verilmiş ama 80+ sertifikası hakkında bilgi yok bence buda önemli..

walla açıkçası ben BİLİNMEDİK , tanınmadık , bazı serileri hakkında sıkıntı yaşanan MEŞHUR olmayan MARKALARDA sertifikasız power kesinlikle önermiyorum .
    Ancak birincisi söz konusu olan Antec
    ikincisi newegg gibi dünyaya mal olmuş bir sitede yalan yere "up to 85% efficiency" yazan adamı kuyruğundan öperler
    şaka bir yana powerlara dikkat edin , bu kadar fazla ve iyi yorum alan bir power a rahatça güvenebilirsiniz çünkü laf değil , kullanıcı yorum istatistiği ve marka konuşuyor

Xilence a gelince . bizzat kullanmadım ama dönem dönem bazı arkadaşlarıma satın almış olduğumuz bir power ,
    fiyatına göre bekleneni kesinlikle veriyor , bilindik ortak bir sorunu da yok , şimdiye kadarda satın aldığımız arkadaşlardan
    en küçük bir sorun yaşayan olmadı.

bende asıl şu acaip özelliklere sahip 400 watt mushkin ve rasurboları merak ediyorum .
    bu powerlar hakkında bilgisi olan varsa PM den gönderirse sevinirim, bazı olumlu test ve yorumlara bakarak öneriyorum ama emin olmak istiyorum.

• Yan panelden de görebileceğiniz gibi Antec Neo480w PSU kullanıyorum. Bu PSU yu 2,5 yıl önce bilinçli olarak almıştım ki nazar değmesin halen taş gibi. Antec fiyat/performans oranı çok iyi bir markadır. Yabancı forumlarda araştırmalar yaparsanız görebilirsiniz. Arada birkaç sorunlu mesaj görebilirsiniz yabancı forumlarda ancak unutmayın ki bu forumda bundan 2 yıl önce TAGAN ve Silverstone'un PSU tahtına oturduğu bir dönemde dahi birkaç kullanıcıda TAGAN'ın gümlediğini duymuştuk. PSU nekadar kaliteli olursa olsun biraz da şans işi ancak şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ANTEC de en az diğer büyük markalar kadar kalitelidir.

Ayrıca verilen 12v1=22A ve 12v2=22A değerleri de doğrudur, zaten ürünün kendi sitesinden almışlar o tabloyu. Ben neo480w alırken ürünün sitesinde yazan değerlerin aynısı çıkmıştı 12v1=18A, 12v2=15A olarak.

Ürünün energy efficiency değerine bu linkten bakabilirsiniz:http://www.antec.com/pdf/flyers/PFC_energy_efficiency.pdf

Ürünün özelliklerine de bu siteden bakabilirsiniz:http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=06550

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 17 Şubat 2009; 3:35:08 >

• Kablo uzunlukları hakkında bilgisi olan var mı ? Ben antec in sitesinde göremedim.
  • Ben xilence 580'i alacağım galiba 25 inde geliyormuş
  • s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı22 -- 23 Şubat 2009; 2:20:34 >
  • Antec gibi bir marka yerine düşük amper değerleri ve yüksek fiyatı ile simgeleşen thermaltake tavisye edilmiş ya yani sözün bittiği yer olmuş bu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 23 Şubat 2009; 3:11:49 >
  • Model
    Brand Antec
    Model BP550 Plus
    Spec
    Type ATX12V V2.2
    Maximum Power 550W
    Fans 1
    PFC Active
    Main Connector 20+4Pin
    +12V Rails 3
    CrossFire Ready
    SLI Ready
    Modular Yes
    Efficiency Up to 85%
    Over Voltage Protection Yes
    Input Voltage 100 - 240 V
    Input Frequency Range 47 - 63 Hz
    Input Current 10A @ 115V, 5A @ 230V
    Output +3.3V@28A,+5V@26A,+12V1@22A,+12V2@22A,
    +12V3@25A
    ,-12V@0.5A,+5VSB@2.5A
    MTBF >100,000 Hours
    Approvals UL, CE, TUV, CB, FCC, CCC, C-TICK
    Dimensions 3.4" x 5.9" x 6.1"
    Features
    Connectors 1 x Main connector (20+4Pin)
    1 x 12V(P4)
    1 x 12V(8Pin)
    6 x peripheral
    6 x SATA
    1 x Floppy
    2 x PCI-E
    Manufacturer Warranty
    Parts 1 year limited
    Labor 1 year limited

nasıl ya?

• xlience ler bildiğim kadarı ile güzel psu lar kullanan arkadaşlar vardır bir konu açın isterseniz şu modeli kullananlar yardım diye isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatli22 -- 24 Şubat 2009; 14:32:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.