Şimdi Ara

ANTARES AVM NASIL GİDEBİLİRİM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar toplu taşıma araçlarıyla Antares AVM' ye nasıl gidebilirim??

• Kızılaydan 261 ' e bin meşrutiyetden Antares ' e en yakın yerde indirebilirmisiniz de tamam dır .
  • ivedik metro istastonunda in 7 lira taksiye ver kapıda in
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

Kızılaydan 261 ' e bin meşrutiyetden Antares ' e en yakın yerde indirebilirmisiniz de tamam dır .

teşekkürler... meşrutiyetten 261 no'lu belediye otobüsüne bineceğim dimi?? üzerinde etlik yazıyor sanırım.
    bi de otobüsten indikten sonra yürüme mesafesi çok var mı??

@cancan_burak,
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 1 Ekim 2009; 10:52:54 >
  • kızlıaydan metroya bin ivedikte in sonra ivedik metrosunun orda duraklar var orada kurtini otobüsüne bin şöföre antareste ineceğini söylersen hemen yakınında indirir 5 dk falan yürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

kızlıaydan metroya bin ivedikte in sonra ivedik metrosunun orda duraklar var orada kurtini otobüsüne bin şöföre antareste ineceğini söylersen hemen yakınında indirir 5 dk falan yürürsün

böyle bi yer mi varmış ankarada... adını ilk defa duydum valla...
  • güzel yer gitmedni tavsiye ederim orda bir mekan var bütün Ankara'yı görüyorsun birde akşam gittimmi süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: also

güzel yer gitmedni tavsiye ederim orda bir mekan var bütün Ankara'yı görüyorsun birde akşam gittimmi süper olur

gittim de hep özel aracımla gittim. toplu taşımayla ulaşım nasıl bilmiyorum...
  • kızılay mesrutiyetten : 261 etlik-kasalar kartlı halk otobusu(madonun onunden kalkar) 5-10 dakka yurursun
    kızılay metro: ivedikte in , istasyonun solunda 2 otobus duragı var ilkine bin (kardesler-kurtini) tam onunde in.
    veya inince biraz bekle otobuslerin orda servisi var oda gelip alır.
    sıhhiye: 280-277 yukseltepe otobusu. adliye onune dogru giderken sondaki durak. 5 10 dakka yurursun
    hepsindede ANTARES e gitcem de sofore:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

kızılay mesrutiyetten : 261 etlik-kasalar kartlı halk otobusu(madonun onunden kalkar) 5-10 dakka yurursun
    kızılay metro: ivedikte in , istasyonun solunda 2 otobus duragı var ilkine bin (kardesler-kurtini) tam onunde in.
    veya inince biraz bekle otobuslerin orda servisi var oda gelip alır.
    sıhhiye: 280-277 yukseltepe otobusu. adliye onune dogru giderken sondaki durak. 5 10 dakka yurursun
    hepsindede ANTARES e gitcem de sofore:))

çok sağol kardeş... Allah razı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.