hakikaten yunan takımı antalyaspor ne ya?spiker mi dedi kendin mi saçmalıyorsun?
lütfen sözlükten şu kelimelerin anlamlarına bakınız: mecaz, ironi
Şimdi gerçekçi olmak lazım bu maçı kaç tane Galatasaraylı izledi kaçtane Antalyasporlu , adamda populer davrandı prim yapmak için , nedir bu doğru mudur?? tabiki hayır bu ülkede Anadolu takımlarına üvey evlat uygulaması devam etti!!!!!
UEFA Avrupa Ligi maçı izliyorum sandım bir ara Adam bizim ataklarda coşunca..
İlk maçta da bana Antalyasporu destekliyor izlenimi verdi. Aslında adamlarda haklı. Herkes Fenerbahçe-Galatasaray finali bekliyordu. Bu finalden TRT çok iyi paralar kazanacaktı. Şimdi anca Fenerbahçe-Trabzonspor durumu biraz kurtarır ama o da Fb-Gs kadar getirisi olmaz
Maç GsTV'de yayınlansa spiker böyle anlatamazdı. Yani karşı takımdan utanırdı, ara sıra onlar içinde heyecan yapardı yalandan da olsa..
Okay Karacan bitirdi kendini. Zaten twitter'dan söyledikleriyle iyice batırmış.. İnsan bir özür diler yahu.
quote:
Orijinalden alıntı: muratgun
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
Bence de tamamen Galatasaray lehine spikerlik yaptı, Antalya karşı karşıya kalınca pozisyonu ofsayt sandım bağırmadığı için. Ayrıca bayağı heyecan yaptı Galatasaray ataklarında. Bu arada yorumcuya da yine değinmek lazım, yapyı yapacağını. Balili değişikliğinden önce: - Tabi iki oyuncu değişikliği olduğuna göre çok önemli bir değişiklik Antalyaspor, Balili yıpratabilir. Değişiklikten 1-2 dakikia sonra Caner'in golüyle: - Gördün mü ne büyük hata yaptı Mehmet Özdilek? Hiç gerek yoktu böyle değişikliğe vs.
Alakası yok maçı iyi dinlemediniz hatta izlemediğiniz belli oluyor üründül bunu orhan ak sakatlandı ve onda baliliye gerek olmadığını söyledi onun yerine başka bir adamı alabilir dedi.Orhan ak eksikliğinde gol gelincede böyle birşey söyledi ve yanlışda söylemedi sakatlanan adam yerine veyseli çıkartıp 10 kişi oynattı takımı.
Olayın başını iyi dinlememiş olabilirim ama dinlediğim kadarıyla ilk önce Balili'ye gerek yok, dedi. Fakat spiker 2 oyuncu değişikliği hakkı olduğunu hatırlatınca "tabi o zaman Balili'yi de alır." gibi bir yorum yaptı. Olay böyle olmamış olsa da fark etmez, vurguladığım şey farklı. Önemli olan Ömer Üründül'ün tavrı. Madem böyle bir durum var, "10 kişi oldu, kötü oldu takım için, Balili'yi almamalıydı." yorumunu golden önce yapsın. Eğer o 10 kişiyle Antalyaspor gol atsaydı ve Balili'nin katkısı olsa yere göğe sığdıramayacaktı adamı, tersi olunca kötüledi. Bu adam bütün yorumlarını olaylar bittikten sonra yapıyor. X oyuna giriyor, yorum yapmıyor, üstü kapalı bir şeyler geveliyor. X gol atıyor, değişikliği övüyor. X hata yapıyor, değişikliği yerden yere vuruyor... .
hata yaptılar o maçı ben anlatacaktım bak sen o zaman taraflı tarafsız yayıncılığa
Sağır duymaz, uydurur hesabı olmuş konu. Arkadaşlar abartmayın.
Kötülediğiniz spiker yıllarca Ntv'de Spor Müdürlüğü yapmış. Yüzlerce La Liga, Serie A vs. lig maçları anlatmış. Ayrıca F1'de onlarca yarış sunmuş. Üstelik Habertürk, Kanal 24, Trt dahil görev yapmış, Türkiye'deki adam gibi spikerlerin başında gelen bir spiker. Bilip bilmeden konuşmayın.
Alıntı:http://ikimaratonikikale.blogspot.com/2010/02/arkandayiz-okay-karacan.html TÜRK SPİKERLERİN İÇERİSİNDE HER ZAMAN İLK5 E GİRECEK KADAR KALİTELİ OLAN BİR ADAMA EDİLEN KÜFÜRLERDEN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNÜM.YAZIKLAR OLSUN.ADAM MAÇTA İKİ KERE ANTALYA YERİNE ANKARA DEDİ DİYE YAPMADIĞINIZI BIRAKMADINIZ! BİRDE MAÇI GSLİ GİBİ ANLATTI DİYORLAR.Bİ KERE OKAY KARACAN BJKLİ,Kİ ZATEN MAÇ ANLATIRKEN MİKROFONU AÇTIĞIN ANDA TAKIM MAKIM KALMAZ! MAÇA BİRAZ HEYECAN KATTI O KADAR NE VARKİ BUNDA...
Antalyalıyım,Üzüldük ama sallamadık,turu geçtik mutluyuz
Geçen hafta Yunan takımı gibi anlatılan Gs idi buradakilerin hiçbirinin de sesi çıkmamıştı...
yahu hala bu adamı savunanlar var. durum 3-2 gs pozisyonlar yaratıyor, spiker kendinden geçiyor sanarsınki türkiye-yunanistan maçını anlatıyor. daha sonra antalyaspor oyuncusu kaleci ile karşı karşıya kaldı ve kalecinin üstüne vurdu, spikerden en ufak bi tepki yok. gs nin son dakikalarda yaptığı ataklarda 'artık bu dakikadan sonra bireysel yeteneklerin devreye girmesi lazım, ARDAA ARDAAA, 1 gol lazım' diyen adamı, antalyaspor atak yaptığında sesi soluğu kesilen adamı, gs gol kaçırınca 'hayyyııırr' diye bağıran adamı, 1 kere olsa neyse 4-5 kere antalyaspora ankaraspor diyen adamı savunmayın. spikerin bjkli olmasıda maçı gs militanıymış gibi anlattığı gerçeğini değiştirmez. objektif olun biraz.
Geçen haftaki maçta spiker-Ömer ikilisi için de açsaydın konu tartışsaydık.
quote:
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Geçen haftaki maçta spiker-Ömer ikilisi için de açsaydın konu tartışsaydık.
bana diyorsan, geçen haftaki maçı izlemedim. ama spikerin 'necatiiii, 1 gol lazım' dediğini, galatasaraya üst üste bozüyükspor dediğini, antalyaspor gol kaçırdığında 'hayırrr' diye bağırıp, galatasaray pozisyona girdiğinde sesi çıkmadığını sanmıyorum.
Okay Karacan'a haksızlık yapıyormuşsunuz gibi geliyor. Spikerler maçı daha fazla kazanmak isteyen daha fazla pozisyona giren pozitif oyun oynamaya çalışan takımları daha çok severler. Hatırlayın ilk maçı spiker sanki Antalyaspor'a iddayı basmış gibi destekliyordu. Galatsarayıda yeren yere vurdular. Çünkü o maçı hakeden Antalyaspordu. 2.maçta da Galatasaraya destek çıkması çok normal
Okay Karacan sayılı spikerlerimizden biridir. Dün akşamki sunum performansı başarılı değildi ama adama küfretmeye, adamı itin bir yerine sokmaya çalışmanın ya da Yunan benzetmesi yapacak kadar ileri gitmenin anlamı yok. Diyoruz, adam yıllarca Premier Lig-La Liga-Serie A anlattı diye. Bu liglerin Türkiye'de izlenmesinin sebebi zaten yayın seçimlerinden de belli, sürekli kazanan, büyük takımlar. Bir izleyici Chelsea, Liverpool-ManU-Arsenal ile oynamadığı sürece ekranın karşısına Chelsea nasıl kazanacak acaba duygusuyla geçer genelde. (Koyu Everton taraftarı vs Chelsea hayranından çok daha az sonuçta) Spiker de Chelsea üzerinden yayın yapar. Doğaldır. Alışkanlıktır. Daha büyük olan takım, genelde övülür. Ama iş Türkiye içindeki takımlara bilhassa 3 büyüklere geldiğinde; büyüklerden kaybetmesini bekleyen kitle daha büyük kazanmasını bekleyenlere göre. Bu sebeple dün akşam Okay Karacan alışkanlığının kurbanı oldu diyebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: Coder85
Okay Karacan'a haksızlık yapıyormuşsunuz gibi geliyor. Spikerler maçı daha fazla kazanmak isteyen daha fazla pozisyona giren pozitif oyun oynamaya çalışan takımları daha çok severler. Hatırlayın ilk maçı spiker sanki Antalyaspor'a iddayı basmış gibi destekliyordu. Galatsarayıda yeren yere vurdular. Çünkü o maçı hakeden Antalyaspordu. 2.maçta da Galatasaraya destek çıkması çok normal
aynen öyle. baskıyı kuran taraf biziz. sağlı sollu geliyoruz. ve maçta çok kritik bir skor var. ne yapsın antalyanın gelişine uzaklaştırdığı toplaramı bağırsın çağırsın.
İzlemediysen izleyip gel sonra konuş , aleyhine olunca 3 maymun lehine olunca feryat figan.Yalçın da 3 kişinin arasından çıksaydı Neil gibi eminim "Yalçınnnnn" derdi , veya skor 4-1ken 4-2 olduğunda "1 gol daha lazım" derdi.
Karacan şovu ön plana çıkarmaya çalıştı genelde o milletin gözüne battı , diğer spiker gibi yapsaydı Antalya'yı aşağılasaydı , faul pozisyonunda Antalyalı oyuncu kendini yere atıyor deseydi , habire Antalya'ya sallasaydı daha iyi olurdu sizin için.İlk maçta Gs takımına bunlar yapıldı.
Tüm bunların yanında iki maçta da Anti-Gs olayına karışmış kollektif Ömer hiç susmadı feryat etmesi gereken taraf Gs taraftarı ama anti-Gs 'ciler iş başında.
Adam TRT'nin maç anlatan spikerlerinin 10katı güzel anlattı maçı..Antalyaspor maç boyunca kaç tane olumlu hareket yaptı da Karacan heyecanlı anlatmadı.Şidi gidip TRTye teşekkür maili atacağım.Olumlu düşünenler de böyle yapsın..
Türkiye'de ki gazatelere,televizyonlara,spikerlere bakınca zannedersin ki sadece istanbul takımları var bu ligde.
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
Antalyalıyım,Üzüldük ama sallamadık,turu geçtik mutluyuz
aynen katılıyorum memleketimin takımı turu geçti spiker isterse gole üzülsün kaç yazar.