Şimdi Ara

Antalyada tatil yapacağım ama tek kişi[3 hotel arasında kaldım acil yardım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoteli bulsa hemen rezervasyon yaptıracam 10-15 gün sonrasına ama hala bulamadım 150 ye idare edecek şekilde bir hotel.
    ya da 3-4 yıldızlı bir hotele gideyim yer daha iyi bulunur galiba.İçki falan yok zaten.
    beyler aradım bir hoteli yer de varmış Asdem Park Hotel nasıldır hemen yorumları alayım denize yakın mı ?Canlı bir yer mi yoksa çok sessiz sakin bir yer mi ?
    bir tane daha buldum İntersport Hotel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 3 Temmuz 2012; 17:23:07 >
  • Ben o civarda 4 5 otelde tatil yaptım , tabi daha lüks olanları falan vardır ama pişman olmazsın diyeceğim otel sana : Mc Arancia Resort dur.
    Bence aldıkları parayı kuruşu kuruşuna hakediyor adamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: CeCi___35

Ben o civarda 4 5 otelde tatil yaptım , tabi daha lüks olanları falan vardır ama pişman olmazsın diyeceğim otel sana : Mc Arancia Resort dur.

dostum Allah razı olsun ya fiyatı da çok fazla değil.İçki falan yok havuzda yüzücem aktivitelere katılcam,denizde güzeceğim.Denizde daha fazla yüzerim havuz küçük geliyor :D
    asdem park günlük 190 civarı ondan iyi midir acaba ?
  • Gitmeden arasana oteli damsız alıyor musunuz diye ne bu panik?
  • Sunset beach hotele bak derim, iki sene önce 1 haftalık tatilimiz vardır iki arkadaş orda.. Muazzam tatil geçirdik gece hayatından otelden yararlanamadık nerdeyse, bayağ bişeyide vardı otelin yani.. Müthiş anılar oluştu anlatacak öyle diyim.. Bu arada damsız almıyorlar normalde ama biz turdan gitmiştik öyle girdik, Zaten oraya gidince dama ney ihtiyaç olmadı, iyi tatiller dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

quote:

Orijinalden alıntı: CeCi___35

Ben o civarda 4 5 otelde tatil yaptım , tabi daha lüks olanları falan vardır ama pişman olmazsın diyeceğim otel sana : Mc Arancia Resort dur.

dostum Allah razı olsun ya fiyatı da çok fazla değil.İçki falan yok havuzda yüzücem aktivitelere katılcam,denizde güzeceğim.Denizde daha fazla yüzerim havuz küçük geliyor :D
    asdem park günlük 190 civarı ondan iyi midir acaba ?

Asdem Park ı bilmiyorum ama gitme pişman olursun diyeceğim tek otel Grand Santana diye bir otel var 4 yıldızlı , hani bir yıldız nelere kadirmiş dedirtiyor insana , öyle bir rezillik yok..

• arkadaşlar çok saolun ya baya otel bulduk birlikte.Gece hayatına girmem herhalde.Fotoğraf makinemi alıp resim çekip sabah akşam yüzmek istiyorum
    Ve bir amacım da hotelde bol rus olursa bulmuşum hazır model gibi kızları tanışıp fotoğraf çekimi yapıcam 1 haftadır rusça kasıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 3 Temmuz 2012; 20:41:17 >
  • quote:

arkadaşlar çok saolun ya baya otel bulduk birlikte.Gece hayatına girmem herhalde.Fotoğraf makinemi alıp resim çekip sabah akşam yüzmek istiyorum
    Ve bir amacım da hotelde bol rus olursa bulmuşum hazır model gibi kızları tanışıp fotoğraf çekimi yapıcam 1 haftadır rusça kasıyorum

hocam kaç yaşındasın..
    bide gece hayatına dini sakıncası olduğu içinmi girmiceksin yoksa başka sebepmi

• reis 19 yaşındayım içki falan kullanmıyorum ya.Dini olarak değil ya.Tamam bir anımı anlatıyorum.polonyada bir diskoya gitmiştik ilk defa orda kullandım ve hani kendimi sabah nerden buldum hala hatırlamıyorum banyonun bir yerinde yatıyordum.O günden sonra yok dedim olmaz bu iş insanlıktan çıkıyor insan.Belki dans falan etmeye giderim ama tek başına o da olmaz Varsa tavsiyelerin söyleyin.
  • quote:

reis 19 yaşındayım içki falan kullanmıyorum ya.Dini olarak değil ya.Tamam bir anımı anlatıyorum.polonyada bir diskoya gitmiştik ilk defa orda kullandım ve hani kendimi sabah nerden buldum hala hatırlamıyorum banyonun bir yerinde yatıyordum.O günden sonra yok dedim olmaz bu iş insanlıktan çıkıyor insan.Belki dans falan etmeye giderim ama tek başına o da olmaz Varsa tavsiyelerin söyleyin.

planlar arasında çapkınlık var mı :D
  • mavi don : ?
  • beyler ben antalya dedemanda kalıyorum ailem olduğu için hatun olayı yalan olur.

3-4 gün daha burdayım bana şöyle bir biraya en fazla 5 tl , viskiye 10 tl fiyat çeken bir cafe-bar tarzı bir yer söyleyin şöyle hafif rock çalsın gidiyim içiyim. sabaha kadar açık olursa ve rahat edebileceğim bir ortam olursa iyi olur. aile yüzünden otel içindeki tüm alkol ve karı kız faaliyetlerini askıya almak zorunda kaldım bari gece çıkayım dışarı. antalyayı hiç bilmem otel çıkışına göre tarif etseniz iyi olur.

çok elit olmasa da olur elit yerleri hep araplarla dolu ne iş anlamadım iyice bozmuş antalya. dedemanın bile yarısı arap dolu iyicene sinir oldum. elemanlar çarşafla havuza giriyorlar valla tiksindim

• Sıkılırsım benden soylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkılmaz arkadaşlar ben 3 hafta tek başıma kaldım animatör cocuklarla arkadaş oldum hergünümüz ayrı eğlenceli geçiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Sıkılmaz arkadaşlar ben 3 hafta tek başıma kaldım animatör cocuklarla arkadaş oldum hergünümüz ayrı eğlenceli geçiyordu.

dostum nereye gittin ve bu animatörler bana hep itici gelmişlerdir genelde nasıl tipler ?
  • alkol kullanmama nedenin?
  • quote:

quote:

Sıkılmaz arkadaşlar ben 3 hafta tek başıma kaldım animatör cocuklarla arkadaş oldum hergünümüz ayrı eğlenceli geçiyordu.

dostum nereye gittin ve bu animatörler bana hep itici gelmişlerdir genelde nasıl tipler ?

Gümüldür de Carpe Diem hoteline gitmiştim şu anda ismi Onryia Claros diye değişti sanırsam benim tanıştığım cocuklar gayet sıcakkanlıydı arasında 1 2 tane apaçi vardı onlarlada merhaba muhabbeti yapıyodum diğer arkadaşlar çok yardımcı oldular. Birton yabancı arkadaşım oldu 3 hafta içerisinde az biraz dilde var otele romanyalı polonyalı turistler geliyordu lehçe bilmediğim için bu arkadaşlar yardımcı oluyordu. Gayet eğlendim sürekli animasyondaydım akşam sürekli diskodaydık.

• quote:

quote:

5-6 mesaj üstte
  • arkadaşlar mc arancia resort taraflarında gece hayatı nasıl ?
    ve arkadaşlar plaj kalitesi önemli.
    mirabell hotel ve mc mahberi hotelde çok indirim var off kafa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 4 Temmuz 2012; 0:09:53 >
  • quote:

karıştırmayın arkadaşı falan ya amacım farklı

Git pansiynda kal boşver, kızı eğer bu işleri biliyosan pansiyonda da bulursun zaten öğrenciler falan hep pansiyonlarda.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.