Şimdi Ara

Antalyada tatil yapacağım ama tek kişi[3 hotel arasında kaldım acil yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 seçenek arasında kaldım
    Alaiye Resort Hotel 8 gün
    Sunset beach hotel 8 gün
    Pashas Princess 10 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 4 Temmuz 2012; 12:40:36 >

• Sıkılırsın.
  • başka yorum yok mu heyyyy
  • Bence de sıkılırsın. En azından iyi kötü bir arkadaş bulsan yanına çok daha güzel geçebilir.
    Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan
    tavsiye edebilirim. Mardana hiç gitmedim fakat kremlin ve topkapı sağlam oteller.
  • dostlar saolun da tek kişi alırlar değil mi ? Abim ve 2 erkek arkadaşı gitmişlerdi kleopatra beach hotele 3 erkek :DD benide alırlar inş.
    Ayrıca bu sabah plates e falanda giderim belki Fitness yapıyorum zaten 5 yıldızlılarda vardır sanırım bedava ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K®ATOS

arkadaşlar 18 yaşındayım ve tek gideceğim.5yıldızlı hotelde 10 gün veya 7 gün tatil yapmak istiyorum.Spor yapacağım yüzeceğim yemek yiyeceğim başka derdim yok Sizce aradığım keyfi bulabilir miyim hotelin içinde ve tavsiye edeceğiniz hoteller var mı ?

10 günde sıkılırsın
  • 2. kişiyi bulursan cok eğlenirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2.kişiyi otelde bulursun zaten
  • dostlar 10 gün sonra falan 10 günlük gidicem kendi biriktirdiğim param var 1500 e kadar çıkar.Şöyle bütün stresimi atacağım güzel bir yer lazım havuzu büyük denize yakın.Hadi lütfen yorum yapın
  • Tek başına sıkılırsın bence ama otel diyosan Side'de Grand Pearl öneriyorum.
  • dedemanı tavsiye ederim şehre yakın aqualand var kalabalık olur ama ruslarında çok. kalabalık istemem dersen tekirova beldibi belek diyebilirim

• bizim ev boş parada vermezsin merkezde denize 15dk uzaklıkta sabah kahvaltısı öğle yemeği akşam yemeği itinayla pişirilir ne dersin
  • bazı oteller kadınsız (tek) gelen erkekleri almıyorlar ona göre seçim yap
  • otele büyük ihtimalle alınmazsın damsız girilmiyor.
  • Dedemanı tavsiye ederim.

• arkadaşlar işte yardım istiyorum kadınsız gidicem hangileri uyar ?
    Dedemanı yazdım bir kenara.
  • Dostum Alanya ütopya world gecen sene ordaydik tam istediğin gibi bı yer açık büfe sınırsız içki elit odalar havuz deniz spor salonu masaj hamam hersey var ya

• neden geri geleyim ki ben kendime yeterim sen merak etme.Kendinize biraz özgüveniniz olsun.Halkın özgüveni olmadığı için bu halde.
    Kişisel kalitemi buraya yazdırma ezilir kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 3 Temmuz 2012; 14:10:32 >
  • Niyetin cıbır avlamak dimi? Kemer tarafına git, orası Rus köyü gibi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.