Şimdi Ara

Antalyada tatil yapacağım ama tek kişi[3 hotel arasında kaldım acil yardım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
10.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K®ATOS

neden geri geleyim ki ben kendime yeterim sen merak etme.Kendinize biraz özgüveniniz olsun.Halkın özgüveni olmadığı için bu halde.
    Kişisel kalitemi buraya yazdırma ezilir kalırsın

Amacin tatilmi rus düdüklemekmi ona gore tavsiye veriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günluk 150 milyona 5 yildizli otel bul ben arkadas olcam sana. Biz arkadaslarla aparttuk bodrumda sadece oda 150 milyon

• dostlar amacım 1 senenin yorgunluğu atmak.
    LYS-YGS de 2000-3000 arasında olacağım hedefim boğaziçi bilgisayardı sıralaması 1000 civarı.Kazanamadım yani.Bu 15-20 günü çok iyi değerlendirip seneye tekrar hazırlanmaya başlayacağım ilk 1000 için onun için bana acıyıp yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minotor

Bence de sıkılırsın. En azından iyi kötü bir arkadaş bulsan yanına çok daha güzel geçebilir.
    Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan
    tavsiye edebilirim. Mardana hiç gitmedim fakat kremlin ve topkapı sağlam oteller.

Kremlin'e git Topkapıdan faydalanabiliyosun ücretsiz . Arada 200 lira civarı fark var.
  • topkapı kremlin iyidir
  • evet yardımları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mittens

quote:

Bence de sıkılırsın. En azından iyi kötü bir arkadaş bulsan yanına çok daha güzel geçebilir.
    Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan
    tavsiye edebilirim. Mardana hiç gitmedim fakat kremlin ve topkapı sağlam oteller.

Kremlin'e git Topkapıdan faydalanabiliyosun ücretsiz . Arada 200 lira civarı fark var.

Topkapidaykende kremlinden faydalanabiliyorsun. Ama kremline gittiysen topkapinin yüzüne bile bakmazsin zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

neden geri geleyim ki ben kendime yeterim sen merak etme.Kendinize biraz özgüveniniz olsun.Halkın özgüveni olmadığı için bu halde.
    Kişisel kalitemi buraya yazdırma ezilir kalırsın

Amacin tatilmi rus düdüklemekmi ona gore tavsiye veriyim

Reis merak ettik tavsiyeni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hadi reis yardım et
  • antalyaya tatil için gideninide ilk defa görüyorum sen bilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan

Topkapidaykende kremlinden faydalanabiliyorsun. Ama kremline gittiysen topkapinin yüzüne bile bakmazsin zaten

Ben Kremlinde kaldım Topkapı daha büyük gibi geldi. Aynı zamanda Topkapı 200 lira daha pahalıydı galiba.

• beyler hadi yaw bize de yardım edin.kremline baktım manyak yermiş be kremlin ne kadardı ?ve dam olayı ?
  • Oasis vardı bildigim

• Bu kadar lüks yerlere gitcek paran var ama bir tane arkadaşın yok enteresan.
  • karıştırmayın arkadaşı falan ya amacım farklı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan

Ben Kremlinde kaldım Topkapı daha büyük gibi geldi. Aynı zamanda Topkapı 200 lira daha pahalıydı galiba.

Ben topkapida kaldım arada bir kremline geliyorduk. Yemekleri olsun, odalari olsun topkapiya 10basar yani. Ama çok sinirlrnmistim. Elalemin sarayını nasıl.bizimkini nasıl yapmışlar diye. O fiyatta tam tersidir.hocam.

• quote:

beyler hadi yaw bize de yardım edin.kremline baktım manyak yermiş be kremlin ne kadardı ?ve dam olayı ?

Mardan bak hocam çok iyimis diye duydum ve dam olayını kafana takma o otellerde öyle bi sorun çıkmaz dam bile bulurlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lüks arıyorsan
    Kremlin
    Topkapı
    Mardan

Ben topkapida kaldım arada bir kremline geliyorduk. Yemekleri olsun, odalari olsun topkapiya 10basar yani. Ama çok sinirlrnmistim. Elalemin sarayını nasıl.bizimkini nasıl yapmışlar diye. O fiyatta tam tersidir.hocam.

Topkapı geçen sene restore edilmiş galiba öyle duydum.

• yalnız gelme derim iyi kötü kafa dengi olduğun biriyle gel bari.ciddiyim sıkılırsın yalnız gelirsen.Sealife var konyaaltında hem 5m migrosa yakın hem denize 30m hemde fazla sehir icinde olmayan daha sakin bir yer ve otelde gayet güzel.beach parkada yakın geceleri gidersin içersin falan filan.şehir merkezine otobüsle 15 dk bu arada.Fiyatlarını bilmiyorum ama arkadasların deidği mardan dan filan pahalı olduğunu sanmıyorum hatta daha ucuzdur otel yeni restore edildi bi kaç yıl önce baya iyi gezmiştim içini.alternatik olarak Hilside SU var biraz pahalı olabilir ama telefonla sor bi fiyatlarını ona göre ayarlarsın kendini.üstelik hilside Su 'nun havuzu aqualand gönlünce eğlen su parkında süper bir yer arkadaslarla gidiyoruz arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anicca

Dostum Alanya ütopya world gecen sene ordaydik tam istediğin gibi bı yer açık büfe sınırsız içki elit odalar havuz deniz spor salonu masaj hamam hersey var ya

Şu an ben oradayım ama söyle bir sorun var oda Fiyatları 290 tl den başlıyor bütçesini aşar
    Bu arada bu saatten sonra 150 tl ye lüks oteli bırak boş oda bulamazsın ets nin sitesinde size özel avantajlardan bak boş otellere

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.