Bildirim
ANTALYADA KUAFÖR TAVSİYESİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
Lüx Bebek Bayan Kuaförü.
Güvenlik Mahallesinde -
uppp -
Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun . -
Dikkatli bir sekilde baska seylerle musterilerle konusmadan sadece isini yapiyor. Eli ise baya yatkin tavsiye ederim . M&S kuafor muarrem abi 243 95 13. Carsida.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IDasweTI
Dikkatli bir sekilde baska seylerle musterilerle konusmadan sadece isini yapiyor. Eli ise baya yatkin tavsiye ederim . M&S kuafor muarrem abi 243 95 13. Carsida.
Saçım uzun, sadece kırıkları aldırıcam, bunun için tavsiye eder misin? Uzun saç gidip subay olarak çıkmayalım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Crescent Moon
quote:
Orijinalden alıntı: IDasweTI
Saçım uzun, sadece kırıkları aldırıcam, bunun için tavsiye eder misin? Uzun saç gidip subay olarak çıkmayalım?
Bilmiyorum ama isini guzel yapiyor. Usturayla bir kac sefa ustunden uzun sac kiriklarini alirken gordum. Ben 5 senedir gidiyorum , bir sorun yasamadim. Ne soylediysem oyle kesiyor.
Antalya bayındır semira kuaför derim bende şahsen ben çok beğeniyorum ama 10 yıldır oraya gittiğim için tarzımı anlamışta olabilirler tanıdık olduğum için 5 lira veriyorum sendende 10 filan alırlar evilol.gif
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unknownartist
Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun .
Yaklasik bu konuyu actiktan sonra arastira arastira kuaforyumu bulmustum ve o zamandan beri kuaforyuma gidiyorum. Gökmen varya orada ona
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
quote:
Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun .
Yaklasik bu konuyu actiktan sonra arastira arastira kuaforyumu bulmustum ve o zamandan beri kuaforyuma gidiyorum. Gökmen varya orada ona
usta hala orayamı gidiyormusun
orayı önerirmisin
birde fiyatı ne kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Nva Bx
quote:
quote:
orayı önerirmisin
birde fiyatı ne kadar
Hala oraya gidiyorum gökmen var ona kestiriyorum hep. fiyat 10 falan ama yıkama traş falan derken 20 yi buldugu oluyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nva Bx
quote:
quote:
orayı önerirmisin
birde fiyatı ne kadar
Hala oraya gidiyorum gökmen var ona kestiriyorum hep. fiyat 10 falan ama yıkama traş falan derken 20 yi buldugu oluyor
Öneriyormusun peki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Antalya Kuaför konusunda tavsiye verebileceğim kesinlikle MD KUAFOR olacaktır. Fiyat olarak diğerlerinden fark yok ve kullandığı malzemeler açık ara birinci sırada geliyor. Hijyen konusuna değinmiyorum bile ve çok ilgililer. Salonun kendisine ayrı bir ambiansı mevcut. Antalya Kuaför denilince MD KUAFOR der tek geçerim . Tr standartlarının üstünde
-
Akdeniz Sanayi Sitesi nde Berber Yakup a git
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X