Şimdi Ara

ANTALYADA KUAFÖR TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalyada böyle güzel saç kesebilecek kuaför arıyorum. Antalya dışından tavsiye istemiyorum..

Parası 50 100 olması hiç önemli degil yeterki adam gibi kessin.

2 hafta önce saçları nasıl yapalm dedi uçlarından makasla kes dediydim. Kafamda saç kalmadı sanki 3 numaraya vurdu.

• Lüx Bebek Bayan Kuaförü.

Güvenlik Mahallesinde
  • uppp
  • Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun .
  • Dikkatli bir sekilde baska seylerle musterilerle konusmadan sadece isini yapiyor. Eli ise baya yatkin tavsiye ederim . M&S kuafor muarrem abi 243 95 13. Carsida.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

Dikkatli bir sekilde baska seylerle musterilerle konusmadan sadece isini yapiyor. Eli ise baya yatkin tavsiye ederim . M&S kuafor muarrem abi 243 95 13. Carsida.

Saçım uzun, sadece kırıkları aldırıcam, bunun için tavsiye eder misin? Uzun saç gidip subay olarak çıkmayalım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    10 yıl önce açıldı
    İzmirde gözlükçü tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

Dikkatli bir sekilde baska seylerle musterilerle konusmadan sadece isini yapiyor. Eli ise baya yatkin tavsiye ederim . M&S kuafor muarrem abi 243 95 13. Carsida.

Saçım uzun, sadece kırıkları aldırıcam, bunun için tavsiye eder misin? Uzun saç gidip subay olarak çıkmayalım?

Bilmiyorum ama isini guzel yapiyor. Usturayla bir kac sefa ustunden uzun sac kiriklarini alirken gordum. Ben 5 senedir gidiyorum , bir sorun yasamadim. Ne soylediysem oyle kesiyor.

• Antalya bayındır semira kuaför derim bende şahsen ben çok beğeniyorum ama 10 yıldır oraya gittiğim için tarzımı anlamışta olabilirler tanıdık olduğum için 5 lira veriyorum sendende 10 filan alırlar evilol.gif

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun .

Yaklasik bu konuyu actiktan sonra arastira arastira kuaforyumu bulmustum ve o zamandan beri kuaforyuma gidiyorum. Gökmen varya orada ona

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Kuaforium ( şarampolde ) .. netten numarasını al ümit abi var 3 4 gün sonraya sıra verir haberin olsun .

Yaklasik bu konuyu actiktan sonra arastira arastira kuaforyumu bulmustum ve o zamandan beri kuaforyuma gidiyorum. Gökmen varya orada ona

usta hala orayamı gidiyormusun

orayı önerirmisin

birde fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

orayı önerirmisin

birde fiyatı ne kadar

Hala oraya gidiyorum gökmen var ona kestiriyorum hep. fiyat 10 falan ama yıkama traş falan derken 20 yi buldugu oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

orayı önerirmisin

birde fiyatı ne kadar

Hala oraya gidiyorum gökmen var ona kestiriyorum hep. fiyat 10 falan ama yıkama traş falan derken 20 yi buldugu oluyor

Öneriyormusun peki

• Antalya Kuaför konusunda tavsiye verebileceğim kesinlikle MD KUAFOR olacaktır. Fiyat olarak diğerlerinden fark yok ve kullandığı malzemeler açık ara birinci sırada geliyor. Hijyen konusuna değinmiyorum bile ve çok ilgililer. Salonun kendisine ayrı bir ambiansı mevcut. Antalya Kuaför denilince MD KUAFOR der tek geçerim . Tr standartlarının üstünde   

• Akdeniz Sanayi Sitesi nde Berber Yakup a git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.