Şimdi Ara

Antalyada Gezilecek Yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba değerli forum arkadaşlarım İstanbul'dan Antalya'ya 2 gün önce geldim.Küçüklüğümde bir kere daha gelmiştim ama fazla hatırlamıyorum.Burası baya değişmiş,şuan merkez'de kalıyorum.Sabah veya öğlen kimse olmuyor genelde tek tük yani ama gece 11 den sonra İstanbul'da benim gibi oturan arkadaşlar bilir, Kadiköy-Beşiktaş Sahil oraların neredeyse 4-5 katı insan var.Esnafa falan soruyorum bizde ilk defa böyle kalabalık görüyoruz dediler.Sizden ricam Antalya'da gezilecek Hem Pub olsun hemde tarihi eserler güzel yerler yani nerede var bana yakın olan(Tam Merkezde Oturuyorum)

• Işıklar, kale içi( tüm publar burada ), liman, karaoğlan parkı(manzara çok iyi), cumhuriyet meydanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RussianDimitry kullanıcısına yanıt
    ZEYTİNKÖY unesco dünya kültür mirasları listesindedir mutlaka uğra,esnafa nasıl zeytinköye gidebilirim diye sor onlar yolu gösterir,Turistler en uğrak yerlerindendir antalta zeytinköy,Antalyanın en elit sosyoekonomik olarak en üst düzey insanları burda olur,antalyanın luxemburgu da denir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 5 Temmuz 2015; 14:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

Işıklar, kale içi( tüm publar burada ), liman, karaoğlan parkı(manzara çok iyi), cumhuriyet meydanı

Çok teşekkür ederim en yakın zamanda ziyaret edeceğim hatta birazdan bile olabilir yardımlarınız için teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalf

ZEYTİNKÖY unesco dünya kültür mirasları listesindedir mutlaka uğra,esnafa nasıl zeytinköye gidebilirim diye sor onlar yolu gösterir,Turistler en uğrak yerlerindendir antalta zeytinköy,Antalyanın en elit sosyoekonomik olarak en üst düzey insanları burda olur,antalyanın luxemburgu da denir

O zaman bir gidip görmek lazım motorsiklet vs ile gidilebilir mi? Rahat mıdır yani yollar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianDimitry

quote:

O zaman bir gidip görmek lazım motorsiklet vs ile gidilebilir mi? Rahat mıdır yani yollar?

Aman hocam arkadaş trolluyor pis bir yerdir gitmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaleiçine git ama dikkat et 5-10 cmlik hamam böceği sürüleri geziyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kale içinde castle ve tudors a gidebilirsiniz,gerçi şuan ramazan pek tadı olmaz

• quote:

Döşemealtı da en nezih yerlerdendir genelde dernek insanları oturur yani sakin ama lüks ve şık bir yerdir. Antalyanın Şanzelizesi de denir hatta.

• Hocam vakit olursa akşamüstü Lara tarafina da gidin, güzel yerdir.

Edit: Pek yakın değil ama Işıklardan otobüse binip gidebilirsiniz (sık geçen otobüsler
    KL 08 , KC 06 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 5 Temmuz 2015; 15:30:57 >
  • quote:

Merhaba değerli forum arkadaşlarım İstanbul'dan Antalya'ya 2 gün önce geldim.Küçüklüğümde bir kere daha gelmiştim ama fazla hatırlamıyorum.Burası baya değişmiş,şuan merkez'de kalıyorum.Sabah veya öğlen kimse olmuyor genelde tek tük yani ama gece 11 den sonra İstanbul'da benim gibi oturan arkadaşlar bilir, Kadiköy-Beşiktaş Sahil oraların neredeyse 4-5 katı insan var.Esnafa falan soruyorum bizde ilk defa böyle kalabalık görüyoruz dediler.Sizden ricam Antalya'da gezilecek Hem Pub olsun hemde tarihi eserler güzel yerler yani nerede var bana yakın olan(Tam Merkezde Oturuyorum)

Hava sicak olmasa gezdirirdim seni

• quote:

quote:

motosiklete giderken yolda tekme atıyorlar pek motosikleti önermem

• quote:

Orijinalden alıntı: Def Leppard

quote:

Merhaba değerli forum arkadaşlarım İstanbul'dan Antalya'ya 2 gün önce geldim.Küçüklüğümde bir kere daha gelmiştim ama fazla hatırlamıyorum.Burası baya değişmiş,şuan merkez'de kalıyorum.Sabah veya öğlen kimse olmuyor genelde tek tük yani ama gece 11 den sonra İstanbul'da benim gibi oturan arkadaşlar bilir, Kadiköy-Beşiktaş Sahil oraların neredeyse 4-5 katı insan var.Esnafa falan soruyorum bizde ilk defa böyle kalabalık görüyoruz dediler.Sizden ricam Antalya'da gezilecek Hem Pub olsun hemde tarihi eserler güzel yerler yani nerede var bana yakın olan(Tam Merkezde Oturuyorum)

Hava sicak olmasa gezdirirdim seni

Dostum valla söylemen yeter :) Bu arada hava her zaman sıcak burada daha doğrusu öyle gözüküyor utanmazsam akşam Tişört giymeden çıkıcam :) Ki çoğu öyle yapıyor :)

• quote:

quote:

quote:

motosiklete giderken yolda tekme atıyorlar pek motosikleti önermem

Merkezde gördüğüm kadarıyla herkes motosiklet ile geziyor.(Çoğunluğu elektrikli motosiklet ile) Ben asıl motoru çıkarmak istemiyorum.(Gürültü kirliliği olmasın) :) Ama elektrikli kiralayan merkeze yakın bir yer var ise ordan kiralayabilirim.(Tabi var ise elektrikli) - Fiyatları ne kadardır oda meçhul...

• quote:

Orijinalden alıntı: Plan-B

Kale içinde castle ve tudors a gidebilirsiniz,gerçi şuan ramazan pek tadı olmaz

Antalya'ya Ramazan gelmemiş gördüğüm kadarıyla (Dalga geçmiyorum din ile lakin burası hem turistlik mekan olduğu için gördüğüm kadarıyla yol ortasında birasını alıp hatta grupça oturarak keyif yapıyorlar)- Merkezden aşağı inerken pazar ve söyleşi yapılan ve ileride lunapark var küçük hatta 10D sinema falan koymuşlar çocuklar için.O lunaparka geçip ilerlediğinizde dar eski sokaklar geliyor Hotel Pub orda hergün bayram anladığım kadarıyla :) Oranın ismini bilmiyorum kusura bakmayın :)

• Antalya'da gezilecek yerler listesi;https://seyahatdergisi.com/antalyada-gezilecek-yerler/ görülmesi gereken güzel yerlerden seçmeler bulunuyor.
  • Antalya'da Gezilecek Yerler listesinehttps://www.etstur.com/letsgo/antalya-gezilecek-yerler/ sayfasından ulaşabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.