Antalya'da oturanlar bilir Lara' da sonunda o boşluğu çok güzel değerlendirdiler.TerraCity'yi kurdular.Kısa sürede bitti bence bina.Kısa geçelim.Açılış fırsatlarını burada hep beraber birbirimize bilgi geçelim.Antalya'ya hayırlı ve uğurlu olsun.Bence süpper bir yer :)
Sadece KFC açılmasına sevindim.Nihayet yani!Ama çok uzakta kalıyor.Mesela benim evim Konyaaltı'nda.Yolum da sık düşmez Lara'ya fakat n'apalım,ara sıra düşecek artık.
@ThePhenoM
Benim eve çok yakın.Herkese tavsiye ederim.Bence Antalya'ya açılmış en güzel AVM.Migros arada bir giderdim ama artık hiç gitmem herhalde.Aynı şekilde Özdilek'e de.İçerisi baya büyük ferah.Sineması da olması güzel.Tabi daha tam açılmadı herşey.Bende KFC sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
Bugün gittim gezdim bence çok iyi olmuş. ( Antalyanın İstinye Parkı )
Antalya da bu büyüklükte bi tek 5M Migros vardı.Ama TerraCity çok daha güzel ve büyük.Mimari olarak çok farklı değil, sıradan alışveriş merkezi ama içindeki mağazalar çok iyi.
Antalyada olmayan mağazalar açılmış.GAP, Bershka, Pull and Bear vs......
Bi de alt katta bi elektronik mağaza dikkatimi çekti, adını hatırlamıyorum ama içinde Apple ürünlerini satıyodu Apple store gibi bi yerdi.Orası hoşuma gitti.
Eve de yakın nasıl olsa sık sık giderim.İyi oldu açılması
Bir de belediye olarak Lara'ya ulaşımı çözerlerse her şey çok daha güze olur herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: Penryn
@ThePhenoM
Benim eve çok yakın.Herkese tavsiye ederim.Bence Antalya'ya açılmış en güzel AVM.Migros arada bir giderdim ama artık hiç gitmem herhalde.Aynı şekilde Özdilek'e de.İçerisi baya büyük ferah.Sineması da olması güzel.Tabi daha tam açılmadı herşey.Bende KFC sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
Bende gittim ancak kalabalıktan pek bir şey anlayamadım bir de tabela yoksunluğu var nereye gittiğinizi bilmiyorsunuz. Öte yandan mağazalar güzel tabii. Neyse sineması hangi şirketin olucak bilen var mı? AFM, Cinebonus veya başkası?
quote:
Orijinalden alıntı: Pyloge
Bende gittim ancak kalabalıktan pek bir şey anlayamadım bir de tabela yoksunluğu var nereye gittiğinizi bilmiyorsunuz. Öte yandan mağazalar güzel tabii. Neyse sineması hangi şirketin olucak bilen var mı? AFM, Cinebonus veya başkası?
Cinemars
dükkanların hepsi açıldı mı hala boş mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Mono87
dükkanların hepsi açıldı mı hala boş mu?
Bugüm gittim % 90 açık.
Beyler en üst katta armağan oyuncak yanında bi yer boyle oyunlar filan var oraya giren oldumu RAMBOnun oyunu filan koymuşlar süper olmuş rambo oyunu oynuyodum 3 abi gelip Fire in the hole diye bağrınca tüm dikkatım bozuldu
quote:
Orijinalden alıntı: bjkliali
Bugün gittim gezdim bence çok iyi olmuş. ( Antalyanın İstinye Parkı )
Antalya da bu büyüklükte bi tek 5M Migros vardı.Ama TerraCity çok daha güzel ve büyük.Mimari olarak çok farklı değil, sıradan alışveriş merkezi ama içindeki mağazalar çok iyi.
Antalyada olmayan mağazalar açılmış.GAP, Bershka, Pull and Bear vs......
Bi de alt katta bi elektronik mağaza dikkatimi çekti, adını hatırlamıyorum ama içinde Apple ürünlerini satıyodu Apple store gibi bi yerdi.Orası hoşuma gitti.
Eve de yakın nasıl olsa sık sık giderim.İyi oldu açılması
siz özdileği görmediniz sanırım?özdileğin içi terradan daha ferah ve rahat.mağaza çeşitliği olarak terra iyi ama alışveriş merkezi alanı olarak yetersiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme