Şimdi Ara

ANTALYA - KONYA YOLU NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın gece Antalya'dan Konya'ya arabayla gitmeyi düşünüyorum ancak yol durumunu bilmiyorum.
    1. Yol kalabalık mı?
    2. Yollar çift şeritli ve geniş mi?
    3. En son o yolda geldiğimde uçurumlarla dolu olduğunu hatırlıyorum, tehlikeli mi?
    4. Havalar soğuk malum, karlı buzlu mu?
    5. Şehiriçi araba sürme deneyimim ileri düzeyde ama şehirlerarası deneyimsizim. Ne tavsiye edersiniz?

• Yolu bilmem ama konyaya gelince sıkı giyin, antalyaya benzemiyor
  • Kötü değil normal hızda 3-4 saate varırsın.
  • Konyada buzlanma yok soğuk hava ona göre kalın giyin. Valla yolu bilen birisi 2 saatte gelip gidiyor ama yavaş gel bence tehlikelidir biraz.
  • Geçen hafta konyadan antalyaya 2 saatte gittim. Yollar temizdi hızlı gittim. Ama uçurum çok fazla dikkat et uçurum gördügün yerde fazla surat yapma. Bu ara konya bi hayli soguk konyaya yaklaşırken büyük ihtimal sis ve buzlanmayla karşılaşacaksın dikkatli ol ha birde antalyanın 20 derece sıcagına güvenip ince giyinmeyin yada en azından yanınızda montunuz olsun çünkü bugünlerde derece 3-4 dereceden pek yukarı çıkmıyor konyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Geçen hafta konyadan antalyaya 2 saatte gittim. Yollar temizdi hızlı gittim. Ama uçurum çok fazla dikkat et uçurum gördügün yerde fazla surat yapma. Bu ara konya bi hayli soguk konyaya yaklaşırken büyük ihtimal sis ve buzlanmayla karşılaşacaksın dikkatli ol ha birde antalyanın 20 derece sıcagına güvenip ince giyinmeyin yada en azından yanınızda montunuz olsun çünkü bugünlerde derece 3-4 dereceden pek yukarı çıkmıyor konyada.

araba ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Geçen hafta konyadan antalyaya 2 saatte gittim. Yollar temizdi hızlı gittim. Ama uçurum çok fazla dikkat et uçurum gördügün yerde fazla surat yapma. Bu ara konya bi hayli soguk konyaya yaklaşırken büyük ihtimal sis ve buzlanmayla karşılaşacaksın dikkatli ol ha birde antalyanın 20 derece sıcagına güvenip ince giyinmeyin yada en azından yanınızda montunuz olsun çünkü bugünlerde derece 3-4 dereceden pek yukarı çıkmıyor konyada.

araba ne

Suzuki grand vitara 1.9
  • antalya-manavgat arası gayet düz ve tehlikesizdir.
    manavgat-seydişehir arası oldukça virajlı ve birçok yerde rakım yüksektir tehlikeli uçurumlar vardır.90 km geçmemeni öneririm.
    tırmanma bölgesinde genelde şeritler 3 e çıkar.duble yol kadar rahat degildir.araç çıkma olasılıgı yüksek.
    seydişehir-konya oldukça düz bir yola sahiptir.rahatttırda ayrıca.
    konya şuen -2 derece özellikle geceleri buzlanma olabilir aman ha dikkat !!!!!!!
  • yarın yola çıkarım büyük olasılıkla.
    bir kaç yere daha sordum cesaretlendim. geceye kalmasa hiç tereddüt etmem ama napayım gece araba sürmeye de alışsam iyi olacak.
  • Antalya'dan Konya'ya, Seydişehir üzerinden gece geldim. Yorgun ve uykusuzdum.
    Şu kadarını söyleyim o yola gece çıkmak pek akıllı adam işi değil. Uzun yol deneyimi olmayanlar ve yolu bilmeyenler asla o yola çıkmasın.
    Yol durumunu söyleyeyim.
    Yol genelde tırmanma bölgelerinde 3 şerit. Tek iniş 2 çıkış şeklinde. Ancak bazı bölgelerde çift şerit oluyor. Yol yinede geniş. Yolun çok az kısmı duble yol olarak yapılmış.
    Yol kalabalık değildi. Gece olduğundan ve Pazar olduğundan olabilir.
    Araç iyiyse 90 km hızı geçmemek lazım. Araç vasatsa 70 km hıza kadar düşer hızınız. Ben ortalama 70 km hızla gittim. (fena korktuğumdan olabilir)
    Uçurumlarla dolu bir yol. Bir sürü viraj var. Uykusuz olsanız bile bir anda yol durumu uykunuzu açacaktır.
    Son olarak yolda 2 kez durdum. 2 defasında da kurtarma geldi. Yardıma ihtiyacınız var mı dediler. (Nasıl gördüler geldiler anlamadım )
    O yolda gündüz araba sürmekte sakınca yok.

• son durum nedir kar yoktur sanırm ??
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Hort

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonya yolundayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

gonya yolundayım

derken kar var mı acaba aksekıden konyaya merak ettım
  • Yakın zamanda kullanan varmı acaba? Tavsiye edermisiniz.

• Yol kalabalık mı?

• Baykun B kullanıcısına yanıt

1. Yol kalabalık mı?

2. Yollar çift şeritli ve geniş mi?

3. En son o yolda geldiğimde uçurumlarla dolu olduğunu hatırlıyorum, tehlikeli mi?

4. Havalar soğuk malum, karlı buzlu mu?

5. Şehiriçi araba sürme deneyimim ileri düzeyde ama şehirlerarası deneyimsizim. Ne tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.