Merhaba dostlar geçen ay Ankara’dan İstanbul’a gittim ve Kuzey Marmara otoyolunu kullanmışım sanırım geçişlere 452tl ödedim ama google mapsin yönlendirdiği şekilde gitmiştim bu hafta yine İstanbul’a gideceğim araba ile ama hangi yolu kullanmalıyım en uygun gitmek için yardımcı olur musunuz nerden çıkmam nerden gitmem lazım mavi ve yeşil istanbul tabelası diyorlar ama tam anlamadım google mapsten paylaşabilecek birisi olursa veya anlatabilecek birisi olursa anadolu otoyoluna nasıl çıkacağımı çok sevinirim, herkese iyi günler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara-İstanbul araçla hangi yolu kullanmalıyım

-
-
E80 üzerinden gidebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara'dan otoyola bağlandıktan sonra hiç çıkmayın, zaten İstanbul'a TEM'den gelmiş olacaksınız
Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü diye ayrılan tabelalara sapmazsanız da olur.
-
Yandex navigasyonu indir. Hangi yolun ne kadar ücret aldığına bak. Sana uygun olan yolu kullan.
Tabela da O.7 olarak gösterir, O.7 yollara girme. Yeşil E80 üzerinden devam et.
Avrupa yakasına geleceksen de, Fatih Sultan Mehmet köprüsü tabelasın takip et.
Yavuz Sultan Selim köprüsüne girme.
-
hocam geçen niğde ankara otobanına girmeden istanbul'a gittim,dönüşte niğde ankara otobanından geldim.Aldığı ücret fazla gibi gelebilir ama yol çok rahat,kalabalık yok,daha erken geliyorsun,hız limiti daha yüksek.Ben tekrar gitsem yine niğde ankara otabanı,kuzey marmara otoyolu kesinlikle kullanırım. Diğer yolda şehir için sıkıntı ,giderken bazı yerlerde 50km ile gittim.Radar denk gelse ceza otobandan daha pahalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X