Bildirim
antalya hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Işıklar caddesi var güzel kafeler vardır oraya gidebilirsiniz, kaleiçi ne gidin tarihi mekandır ayrıca birçok mekan mevcut. Lara tarafı yine güzel elit yerler var. Sahil boyunca yürüyüş yapabilirsiniz ayrıca birçok beach mevcut. Ben genelde Antalya ya gidince buraları tercih ediyorum.
edit: o değil de bu eksi verenler niye vermiş ? bi alıntılasın da merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 6 Eylül 2015; 21:13:09 >
Kaleiçine git tekne turuna -
Konyayla arası 3-3.5 saat.tarihi yerleri fazla değil,kaleiçi ne gidebilirsin güzel kafeler var denizin dibinde onun dışında kaleiçi nin üst taraflarında güzel mekanlar var castle,tudors gibi(denize nazir buz gibi birani yudumlayabilirsin ) manavgat şelalesi falan çok abartılır ama hiç güzel değil boşuna oralara gitme.Yanı antalyada tarihi mekan fazla değil genelde eğlence ve gece hayatı iyidir antalyanin
Edit:lara bölgesinde yakomoz adlı plaj var,gündüzleri denize girilir akşam plaja masa sandalye atıyorlar rakı balık dönüyor gayet güzel,masalar falan denize sıfır tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 6 Eylül 2015; 16:22:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Konyaaltı na git hocam, orda da iyi kafeler var. Yukardaki arkadaşın dediği gibi ışıklar en canlı yerdir. Şehre tepeden bakmak istersen kepez balkon var. Her yeri görürsün. Bir çok avm var.
Antalyada yaşıyorum. Sahillere takıl. Varyant var oralar guzeldir. Kıyıdan uzaklaşma denizden uzaklaştıkça kalite düşüyor. Tekne turu kaleiçi falan salla.Kendin dolaş.
Konyaaltı sahili, kale içi ve ışıklar bölgesi ve son olarak da Lara
Arkadaşın dediği gibi sahilden uzaklaştıkça kalite düşüyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
peki ne yenir nesi meşhur -
Kaleiçine git sahil olarak konyaaltına denize girmek için larada dido beachi öneririm
Kırcamide Avcuoğlu börek vardır böreğini ve taze sıkılmış portakal suyunu iç şişci ramazanda köfte piyaz(Tahinli herkesin damak tadına uymayabilir ama güzeldir) ye
Edit düdene(kaynağına mağara falan var) bir kere git birde düdenin denize döküldüğü yere git ayrıca düdenin kaynağına yakın bi alabalık çiftliği var orada kaşarlı alabalık ye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 6 Eylül 2015; 21:16:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hmm tavsiyelere devam -
Mesela yoldakiler portakal değil hart diye ısırma :)
Işıklarda cafelere git ordan yat limanına in tekne turu yap 45 dk falan sürüyor fazla para verme pazarlık yap tam fiyatları şuan bilmiyorum uzun süredir binmedim
Saat kulesine git oralarda cumhuriyet meydanında parka otur denizi seyret.
Arkadaşın dediği gibi tüm Antalyaya yüksekten bakmak istersen kepez balkona git
Antalya aksu köfte piyazı meşhur başkada öle bişeyi yok yiyecek.
Kepez balkon dedikrri yer antalyanin girişi oluyor bu arada. Otobüsle geliyorsa çek sağa de ın. ArabAsiz nasi inecen bilmiyorum ama altta tramvay var ordan İsmetpaşa da inebilirsin yada Muratpaşa. Konyaaltina girceksen Muratpaşa batı yönüne yüzüncü yıldan otobüse bin.
tekne tam kalkerken bindik 4 kisi 15 tl :)
YOK ARKADAŞLAR BEN TEK GEZECEĞİM ONUN için öyle tekne turu falan düşünmüyorum merkizin gezip tarihi yerleri gezmeyi düşünüyorum bu piyaz dedğiniz nedir acaba yani ana maddesi nedir :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
YOK ARKADAŞLAR BEN TEK GEZECEĞİM ONUN için öyle tekne turu falan düşünmüyorum merkizin gezip tarihi yerleri gezmeyi düşünüyorum bu piyaz dedğiniz nedir acaba yani ana maddesi nedir :D
Antalya büyüktür biraz. Araç olmadan otobüslerle falan kendini oldurursun yollarda. Hic yoktan bir bisikletle dolan sahil şeridinden. Konyaaltindan başla denizi sağına al sur.
tabi yok ya ben öyle heryerini meraketmiyorum merkezini belediyenin oralar vs onun için merkeze göre tavsiye istiyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Alemdar11
tabi yok ya ben öyle heryerini meraketmiyorum merkezini belediyenin oralar vs onun için merkeze göre tavsiye istiyorum :D
Merkezde boş bos parani yesirecegin yerler var bence. Yanı ben dışardan merkeze AVM ye gitmek kokoreç yemek kafelere girmek için gelen insanları anlamıyorum. Tarif ediyim şimdi sen kepezden göçen antalyaya otobüs nereye inecek bilmiyorum. Antalyada dikey olarak kepez ışıklar arası tramvayla gidersin. Bu tramvay hattı ve çevresi hiç bir şey yok. Batıya doğru gidersen yukarda korkuteli köyler falan var. Döner gazino + Saklıkent var ama yılın bu mevsimi mar olmaz.bunları geçelim sonsuz giden plajlar var bir suru. Turistik yerler oteller vs. Konyaaltindan üstü migros yüzüncü yıl parkı falan var dolaşabilirsiniz biraz.
Doğuya doğru gidersn pek bilmiyorum lara falan var. Denize girebilirsiniz su çok sig orda bodrum gibi. Onun dışında aspendos vs yerler şehirden uzakta kalıyor girmezsin sanirim.
Here maps gibi bir programdan gezi rotası ayarla kendine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu sıcakta antalyaya gelen adama gülerler
Benzer içerikler
- hastane wifi şifreleri
- muska açılır mı açılırsa ne olur
- yanak içinde oynayan beze
- gözüme bir şey kaçtı çıkmıyor
- zoretanin yan etkileri
- telegram indirim
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- google çizim yap
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X