Şimdi Ara

Antalya' da vuvuzela satan yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar antalya dokuma' da yım. Bu zımbırtıyı nerde kaça bulabilirim? İnternetten almak istemiyorum. Bu aleti ne gibi yerler satar?

• almak ayrı dert..çalabilmek ayrı dert hacı Tükürük manyağı oldum..ses çıkmıyo..
  • hacı nerden aldın ya hangi mağazaya gidip sorayım vuvuzela varmı diye oyuncakçıya mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

hacı nerden aldın ya hangi mağazaya gidip sorayım vuvuzela varmı diye oyuncakçıya mı

Ya almayın su lanet seyı.Igrenc bırsey o herkes kufur edıyor nefret edıyor ne dıye alırsınız bılmem.***unu cıkardılar zaten stadyumlarında.Acayıp pis bı alet o ya.Gıdın yuzunuzu boyayın aynada kendınıze bakın daha zevklı olur.
  • coca cola kapaklarından çıkıyomuş galiba
  • "Alayımmı Almayayımmı?" Diye bir konu açmadım farkındaysan. Yardım istiyorum. Alıp almamak konusunda fikir değil.

@chuck billy teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 12 Haziran 2010; 10:33:24 >
  • o ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Antalya' da vuvuzela satan yerler?

Ben coca-coladan almıştım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikachu

Antalya' da vuvuzela satan yerler?

Ben coca-coladan almıştım hocam

Çok teşekkürler hocam bakkala ineyim ben

• arkadaslar vuvuzela bulabilen var mı antalyada varsa bi yer soyleyebilirmisin soz otturmucem :))
  • evde 3 tane var. ramazanda gece milleti uyandırmak için çalıcam
  • Sırf moda diye, böyle saçmasapan bir şeyi alıp öttürmek akabinde milletten küfür yemek mi istiyorsunuz? Boşverin almayın yahu...
  • hocam Türkiye de onu bi tarafına monte edebilirler

iyi geceler
  • bak sizi gebertirim.sakın...vuvuzelaymış...

o diilde koka kolanın dağıttığı şeyler ne ulan öyle şişme el peruk vuvuzela.şişme el ne be?böyle promosyonmu olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.