Şimdi Ara

ANTALYA'DA KÖPEK ALABİLECEĞİM PETSHOP LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
6.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hort hort bir yana köpek alacağım konu dışında konu açamıyorum onay sorunu yüzünden (biri beni şikayet etmiş ) nettende antalyada köpek aratınca bu sayfa çıktı evet arkadaşlar nereden köpek alabilirim evde besleyeceğimden kısa boylu bir şey alacağım terrier vs. gibi ilgilenenler var mı hiç bir de fiyatlarını biliyorsanız + rep veririm

• up
  • kuşcular carsısında vardır
  • Petshop'dan alma be hocam.. Barınak felan yokmu hiç, oralardan bulabilirsin dahada olmadı ilan ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

Petshop'dan alma be hocam.. Barınak felan yokmu hiç, oralardan bulabilirsin dahada olmadı ilan ver.

Aynen katılıyorum.Bir sürü sahipsiz köpek var etrafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

quote:

Orijinalden alıntı: bjerkely

Petshop'dan alma be hocam.. Barınak felan yokmu hiç, oralardan bulabilirsin dahada olmadı ilan ver.

Aynen katılıyorum.Bir sürü sahipsiz köpek var etrafta

Facebook dan araştırıyorum onuda baya varmış, ev arıyorlar falan baya üzüldüm eğer max 6 aylık ve küçük cins bulabilirsem alırım. Pek yaşı ilerlemiş almak istemiyorum ama umarım onlarda kendine yuva bulur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Antalya'da bilmiyorum ancak köpek almadan önce bir-iki tane tavsiyem olacak.
    Bir anlık heves uğruna,kızları etkilemek gibi amaçlarla köpek almayın.
    Yetiştireceğiniz koşullara uygun bir köpek tercih edin.Bahçeli bir eviniz varsa büyük bir köpek alabilirsiniz ancak büyük bir köpeğe apartmanda bakmak çok zor olur çünkü günlük ortalama 2 3 saat egzersiz yapması gerekir büyük köpeklerin.Eğer onu dışarı çıkartıp onunla koşmayı göze alabiliyorsanız apartmanda da bakabilirsiniz.
    Ev için American Cooker,Spanish Terrier gibi küçük köpekler idealdir ayrıca bu köpeklerin komut kapasiteside bir İngiliz Setter kadar olmasa da yüksektir.
    Köpek bakmak masraflı bir iş.Tıraşı,aşıları,maması,şampuan eğer bu tarz bir ekonomik yükü kaldıramayacaksanız hayvana da kendinize de eziyet etmiş olursunuz.
    Ayrıca petshop'tan alacaksanız petshop sahibiyle konuşun ve hayvanı veteriner götürüp kontrol ettirin(kalça çıkıklığı,genetik özellikler,parazit durumu vs.)
    Kesinlikle 3 aydan daha küçük hayvan almayın.Hayvanların bağışıklığının gelişmesi,kemik gelişimi vs. için doğumdan sonraki 3 ay anne sütüne ihtiyacı vardır.Petshop'ta satılan 3 aydan küçük yavrular annelerinden erken ayrılmışlardır.İlk başlarda bir problem olmayabilir ama aniden köpeğinizi kaybedebilirsiniz veya ileride sorun olur.
    Ve Antalya,İzmir gibi sıcak şehirlerde mümkünse Sibirya kurdu,Husky vb. soğuk iklim köpeklerini tercih etmeyin.Hayvan mala bağlar miskin olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Antalya'da bilmiyorum ancak köpek almadan önce bir-iki tane tavsiyem olacak.
    Bir anlık heves uğruna,kızları etkilemek gibi amaçlarla köpek almayın.
    Yetiştireceğiniz koşullara uygun bir köpek tercih edin.Bahçeli bir eviniz varsa büyük bir köpek alabilirsiniz ancak büyük bir köpeğe apartmanda bakmak çok zor olur çünkü günlük ortalama 2 3 saat egzersiz yapması gerekir büyük köpeklerin.Eğer onu dışarı çıkartıp onunla koşmayı göze alabiliyorsanız apartmanda da bakabilirsiniz.
    Ev için American Cooker,Spanish Terrier gibi küçük köpekler idealdir ayrıca bu köpeklerin komut kapasiteside bir İngiliz Setter kadar olmasa da yüksektir.
    Köpek bakmak masraflı bir iş.Tıraşı,aşıları,maması,şampuan eğer bu tarz bir ekonomik yükü kaldıramayacaksanız hayvana da kendinize de eziyet etmiş olursunuz.
    Ayrıca petshop'tan alacaksanız petshop sahibiyle konuşun ve hayvanı veteriner götürüp kontrol ettirin(kalça çıkıklığı,genetik özellikler,parazit durumu vs.)
    Kesinlikle 3 aydan daha küçük hayvan almayın.Hayvanların bağışıklığının gelişmesi,kemik gelişimi vs. için doğumdan sonraki 3 ay anne sütüne ihtiyacı vardır.Petshop'ta satılan 3 aydan küçük yavrular annelerinden erken ayrılmışlardır.İlk başlarda bir problem olmayabilir ama aniden köpeğinizi kaybedebilirsiniz veya ileride sorun olur.
    Ve Antalya,İzmir gibi sıcak şehirlerde mümkünse Sibirya kurdu,Husky vb. soğuk iklim köpeklerini tercih etmeyin.Hayvan mala bağlar miskin olur .

Teşekkürler ilgin için arkadaşım, daha önce 2 adet köpek besledim bende ilki bahçeli evdeydi pek sorun olmuyordu kurt besledim, 2. si apartman dairesi olduğundan terrier besledim terrier i 3yaşındayken sahibi taşındığı için aldım biraz sorunluydu köpek çok dayak yemiş ve bir gözünde et beni vardı, ameliyatla ondan kurtardık ama yine de biraz asabi bir köpekti sinirlendiğinde ısırsa da severdim ama geçen sene bir araba ezdi ( gözündeki beni aldırdığımız halde pek iyi göremiyordu). O yüzden yavru alıp direk kendim eğitmek istiyorum zaten apartmanda oturduğum için terrier vaya coocer düşünüyorum bende. Önceki köpeğimin aşılarını yaptırır 2 3 günde bir banyosunu yaptırırdım (ki banyo yaptırması zor oluyordu sinirlenirdi banyoya 1 2 kez ısırdı beni ). Kızları etkilemek işin pek düşünmediğim bir tarafı ama tabi ki yanımda tatlı bir köpek ile gezerken kızlar fena tav oluyor

• Al şu tosuncuklardan birini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikovac -- 4 Temmuz 2011; 20:11:05 >
  • Barınak veya çiftlikten al. Petshop mikrop yuvası ve haliyle köpekler de yavru olduğu için hastalanıyor. PETSHOPTAN KÖPEK ALMAYIN! HASTA HAYVANLARI SATIYORLAR TEDAVİYE YANIT VERMEYEBİLİR VE KAYBEDEBİLİRSİNİZ. HAYVANA DA, SİZE DE, CEBİNİZE DE YAZIK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 4 Temmuz 2011; 20:20:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikovac

Al şu tosuncuklardan birini.

Tam minik tosuncuklarmış acayip tatlılar fakat bunu apartmana sokamam sanırım zaten bir sürü küçük çocuk var köpeği gören çığlığı basar. Yinede teşekkürler siteye bakayım biraz.

• Abartmayın petschop öyle böyle diye tamam kötüleride var ama hepsi kötü değil. Sana tavsiyem Tanıdık veteriner yada etrafında veteriner varsa oraya gidip adamdan yardım istemek onun tanıdıkları filan vardır o sana yönlendirir veterinerinde olur aşılarını filan yapar. Onunda işine gelir. Eğer yoksa sana bir veterinerin numarasını veririm Uncalı tarafında. Onun dışında Doğu garajında dönerciler çarşısının oralarda var bir sürü petshop kuşcular pazar mı ne derler bir de dönerciler çarşısının ordaki tranvay durağının yanında var ( Balbey sokakta)
  • Tanıdık veterinerlerden korkun asıl, daha çabuk kazık atarlar.
    d.n: istisnalar hariç.
  • @FaLkenAuGe

Barınaklardan bir tane bulamazsam öyle yapacağım sanırım petshoplarda hastalıklı köpekler satılıyor demiş @Sistemin Kurbanlarıyız; ama adam da benim için sağdan soldan aradı yavru var mı diye yeni doğum yapan ama çok pahalı dedi sanırım almam ondan terrier e 500 coocer a 700 dedi aşıları tammış ama yinede bu kadar parayı karşılayamam. Umarım barınaklardan güzel bir yavru bulurum. Eski köpeğimin veterineriyle de konuşayım tavsiyene uyup, baya yardımcı olur sanırım

@Nikovac

Bir yönden haklısın aslında en iyi kazığı tanıdıklar atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ternity -- 4 Temmuz 2011; 20:32:12 >
  • Çiftlikte yarı fiyatına bulursun. Sana neden petshoptan almaman gerektiğini anlatayım. Bunların köpekleri çiftleştirdiği yerler var. Depo gibi bir yer tüm petshopçuların var. Hasta hayvanlara vs orada bakıyorlar, ölenleri de atıyorlar. Damızlık köpekleri erken yaşta çiftleştirip yavruların anne sütünü tam alamadan kafese koyuyorlar. Anne köpekler en fazla 3-4 yaşına kadar yaşayabiliyor. Yavru köpekler de alır almaz hasta oluyor. Ben bir tane aldım terrier 1 aylıktı bilmiyordum o zamanlar bana böyle nasihat veren de yoktu. İlk gün hasta oldu ölümden döndü o kadar masraf da cabası. Arkadaşım aldı alaska malamutu ilk gün kanlı ishal oldu ölümcül bir hastalık o da kurtuldu ama bir sürü masraf etmiş olduk sonuçta köpeğe eziyet 5 gün seruma bağlı kaldı. Gitti gitti, geldi. Çok zor bir durum aynısı başına gelirse ne yapacaksın? Maddi durumun yeterli mi bir köpek için? Köpekleri araştırdın mı? Yılda 1.000 tl ayırabilir misin köpeğe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 4 Temmuz 2011; 20:43:10 >

• @Sistemin Kurbanlarıyız

Anlıyorum, gerçekten doğrudur inanırım. Önceden 2 köpek yetiştirdim dediğim gibi mesela 2. sine 5 yıl boyunca baktım 8 yaşında öldü. Aşıları tamdı, her şeyiyle ilgilenirdim. Yılda 1000 tl yavaş yavaş verildiği için koymuyor adama Merak ettiğim şey çiftlik dediğin nedir? Daha önce pek duymamıştım hayvan yetiştiren çiftlikler falan mı var varsa Antalya çevresinde bir uğrayıp bakmaya çalışırım
  • Pet shopu boşver .. http://www.facebook.com/haysev bu grupta sahipsiz hayvanların ilanı oluyor. İlla cins hayvan olsun diyorsan cins hayvan ilanlarıda oluyor bir incele derim.
  • @ V2

Facebook'dan baktığım sayfa buydu evet çok tatlı köpekler var ama çoğusu Büyük cins bakalım adresini aldım barınağın bir ara uğramayı düşünüyorum, bakabileceğim bir tane bulursam hemen alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ternity

@Sistemin Kurbanlarıyız

Anlıyorum, gerçekten doğrudur inanırım. Önceden 2 köpek yetiştirdim dediğim gibi mesela 2. sine 5 yıl boyunca baktım 8 yaşında öldü. Aşıları tamdı, her şeyiyle ilgilenirdim. Yılda 1000 tl yavaş yavaş verildiği için koymuyor adama Merak ettiğim şey çiftlik dediğin nedir? Daha önce pek duymamıştım hayvan yetiştiren çiftlikler falan mı var varsa Antalya çevresinde bir uğrayıp bakmaya çalışırım

Çakırların orada bolca var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.