|
|
Harika bir fikir. Türkçe oyun dünyasına yaptığınız destekler için kendi adıma teşekkür ederim.
![]() |
|
Ücretsiz çıkacak oyunlar için böyle bir projede bizzat ben de yer alacağım. Detayları, walküre ile konuşacağız.
|
Selam millet, şu an 4 farklı yamaya destek verdik, bakalım, ben de merakla bekliyorum :) Gelen isteklere teker teker cevap vermeye çalıştık. Lütfen dönüş yapmayı unuttuğumuz bir istek varsa bana özelden ulaşın :) |
Meyve veren ağaç taşlanır misali inş bu konuyu ''RUH HASTALARI'' işgal etmez.
Güzel bir düşünce ve oluşum ![]() |
Güzel düşünce bu kararınızdan yaptıklarınızdan ve yapacaklarınızdan dolayı tebrik ederim... Diğer gruplara da örnek olmanız dileği ile. Teşekkürler...
|
Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için hepinize teşekkürler.
Umarım sizin sayenizde Yakuza Kiwami 2 yaması görebiliriz. :) |
"Çeviri aşamasının sonunda, gerekli kontrolleri isterlerse projeyi gerçekleştiren arkadaş(lar)la beraber veya kendimiz yapacağız ve sitemizden üzerinden ÜCRETSİZ yayınlayacağız. Böylelikle çevirileri daha da çok insana erişebilecek."
Konun ilk mesajında yazıyor, okuyun... |
|
SERKAN SÖZER Coolermaster HAF 942 full tower - Asus Sabertooth P67 - i7 2600K - DDR3 Corsair 1866hz 16gb ram - Zotac Omega gtx980 - 250gb samsung SSD 3tb HDD - Asus PB287Q 28 4k uhd monitör 22'' benq monitör STEAM ID : ARTAGON
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 30 Nisan 2020; 15:43:57 > |
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
|
|
|