Şimdi Ara

+ 18' e izin veren bir hosting arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben + 18 bi site kurcam. Bu tip içeriğe izin veren bi hosting servisi var mı türkiyede ? teşekkürler.

çünkü bi önceki açtığım siteyi kapattılar ve paramı da vermediler.

• +18 içerikli host açabiliriz

msn: msn@pilekom.com
  • Bi bak istersen sabah gezerken bulmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahceshare -- 24 Kasım 2009; 13:36:38 >
  • 5 GB Web Alanı
    25 GB Trafik
    50 Mail Hesabı
    10 MYSQL Hesabı
    10 Subdomain Hesabı
    cPanel Kontrol Panel
    PHP & MYSQL v5.x
    Zend & Ioncube
    Almanya / Hetzner Lokasyon

Yıllık : 30 YTL

Şuan kampanyalı adult izni var. her şekilde kullanabilirsiniz. düşünürsen msn den ekle

msn : purelove_75@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin_Mitnick -- 20 Ağustos 2009; 20:11:00 >
  • Türkiyede varmı derken Türk Dc'lerindemi barındırmak istiyorsunuz ? Eğer buysa amacınız daha çok sitenizi kapatıp paranızı kaybedersiniz.Yurtdışı lokasyonlu makineden host almak istiyorsanız msn adresimi ekleyin profilimden yardımcı olayım size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Mühendisi -- 24 Ağustos 2009; 0:45:53 >
  • byethost premium paketlerde adult'a izin veriyor
  • İngiltere lokasyon sunucularımızda size hizmet verebilirim.

www.ceyuhost.com
    Ceyuhost - İzmir Web Hosting, Web Tasarım,Eticaret,SEO
    http://www.ceyuhost.com

destek@ceyuhost.com (Destek MSN ve mail adresi)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullanmadigim resellerimi kiralik verebilirim.300 gb alan 500 gb bandwidth ihtiyaclarini fazlasiyla kaldirir.PM atman yeterli.
  • hocam adult a izin veren host arıyorsan hostgator u öneririm. Ben kullanıyorum 1 yıldan beri hiç bir sorun yaşamadım. Zaten trafik sınırsız. Bir cok forumda da en iyi host seçildi. Yanlız ingilizce tabi ingilizce problemin var ise http://hostgatorturkey.com dan nasıl üye olacagını vs.. detaylı anlatmışlar faydalanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoyouare -- 1 Kasım 2009; 14:18:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.