Bildirim
+ 18' e izin veren bir hosting arıyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
+18 içerikli host açabiliriz
msn: msn@pilekom.com -
Bi bak istersen sabah gezerken bulmuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahceshare -- 24 Kasım 2009; 13:36:38 > -
5 GB Web Alanı
25 GB Trafik
50 Mail Hesabı
10 MYSQL Hesabı
10 Subdomain Hesabı
cPanel Kontrol Panel
PHP & MYSQL v5.x
Zend & Ioncube
Almanya / Hetzner Lokasyon
Yıllık : 30 YTL
Şuan kampanyalı adult izni var. her şekilde kullanabilirsiniz. düşünürsen msn den ekle
msn : purelove_75@hotmail.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin_Mitnick -- 20 Ağustos 2009; 20:11:00 > -
Türkiyede varmı derken Türk Dc'lerindemi barındırmak istiyorsunuz ? Eğer buysa amacınız daha çok sitenizi kapatıp paranızı kaybedersiniz.Yurtdışı lokasyonlu makineden host almak istiyorsanız msn adresimi ekleyin profilimden yardımcı olayım size..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Mühendisi -- 24 Ağustos 2009; 0:45:53 > -
byethost premium paketlerde adult'a izin veriyor -
İngiltere lokasyon sunucularımızda size hizmet verebilirim.
destek@ceyuhost.com (Destek MSN ve mail adresi) -
Kullanmadigim resellerimi kiralik verebilirim.300 gb alan 500 gb bandwidth ihtiyaclarini fazlasiyla kaldirir.PM atman yeterli. -
hocam adult a izin veren host arıyorsan hostgator u öneririm. Ben kullanıyorum 1 yıldan beri hiç bir sorun yaşamadım. Zaten trafik sınırsız. Bir cok forumda da en iyi host seçildi. Yanlız ingilizce tabi ingilizce problemin var ise http://hostgatorturkey.com dan nasıl üye olacagını vs.. detaylı anlatmışlar faydalanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoyouare -- 1 Kasım 2009; 14:18:15 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X