Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
77.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uAhmetcanX

Bu mesaj silindi.
    Kardeşim bu adamlara bu kadar gömülmesinin sebebi de bu aynı senin yaptığın gibi hiç bir şeyden haberi olmadan gelip burada yargı dağıtmaya çalışıyorsunuz.

Bu adamların tamam bir hatası oldu Gamepass sistemi getirmeye kalktılar. İnsanlar buna karşı çıktı biz oyunun yamasına parası neyse verelim bizim olsun dedi.

Walküre de sordu herkese peki ücret ne kadar olsun ? Herkes bir ağazdan 100 lira olsun 50 lira olsun dedi adamda tamam 50 TL olsun o zaman dedi.

Herkesin lafıyla kuyuya indiği için bu ekip bu kadar suçlu duruma düştü. Sizde haklısınız onca emeğe beleşe konmayı herkes ister...
  • Muhtemelen o kadar dandik bir koruma sistemleri var ki iki güne patlayacaklarını onlarda biliyorlar ilk başta ne koparabilirsek diye böyle bir düşünceye gitmişler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogman

Sizlerin yaptığına argoda çok güzel bir laf var aslında da burada denmez
    dh sitesi paralı olsaydı eminim ki burada yazanların yüzde 80i olmayacaktı o derece kalitedesiniz

Klavyenin başına geçmiş ve çoğunuzun ağzında günlük 10 tl verdiğiniz sigara yada x bir şey 35 tl olsun diyenler var 35 veren 50yide verir veremeyen de oynamaz bitti bu kadar basit.

İmzalara da yazmışlar 2 bin tl eden sisteme gidip 6-7 bin vermiş sonra yamanın tatavasını yapar
    Yok o oradan ona diyor " 50 tlye 12 tane alda dağıt,yok şikayet edeceğim falan,biride demiş yamaya para vermeyip inatla bitircem, læ daha Türkçeyi düzgün anlamıyorsunuz kaldı ki ing
    dh yaş ortalaması yine belli oldu.

Sizler değil misiniz her yıl çıkan ve isminin sonuna 19-20-21 yazan aynı oyuna 300-400 veren, tek seferde 50 verseniz ölmezsiniz, Öleniniz olursa da Allah rahmet eylesin

Aynı şekilde karı kıza şekil yapacağım diye kafelere gidip kahve diye içtiğiniz sidikli suya 20-30tl veren, orada artistik yapsanıza yerse
    rdr2 ye tonla para verdiniz steam yada rockstarada böyle yaptınız mı? sanki alınan oyun 100tl

Daha düne kadar yağ çekenler şimdi 50 tl oldu zırıldıyor.

İnsanoğlu gerçekten kemiksiz
    Yama çıksa da hakkı olan "50" tlyi verip oynasak, vermek istemeyende gidip o paraya kahve alabilir.

Hadi eyv
    İyi de arkadaşım ben 50 ye fitim de yamanın fiyatı 50 tl olsun diyenlerden biri sen misin? Bu valkür ün dediği fiyatı siz belirlediniz dediği kişiler? Ben onları merak ediyorum ben demedim forumdakilerde demedi kim dedi bu 50 tl olsun diye?

• Konu açtığımda alternatif yokmu şunlara dediğimde capsler atanlar dalga geçenler gelsin hele bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ugrpkr kullanıcısına yanıt
    La olm,bak bakam rdr2 konusunda kaç mesajım var
    Ama şimdiden gta 6 yama için 75.99tl.fiyat olsun diyorum

• JRache kullanıcısına yanıt
    Dostum yargı dağıtmak vs değil de acı gerçekleri net yazmak diyelim. Popülerde gördükten sonra inceledim zaten,belirttim bunu.

Senin "beleş ekmek" diye küçümsediğin şeyi onlarca gruplar senelerce ücretsiz sundular. Neden acaba? Ne için mesela? İnsanlar ücretsiz sunulan hizmeti kullandığında "beleşci" olmaz.

Bu kadar insan tepki gösteriyorsa demek ki çokta doğru bir yöntem olmamış yaptıkları. Burada inan oyunu oynamayacak bile fikir belirtebilir. O çevirilerdeki emekleri biliyorum zordur elbette ama bunu öyle bir konuma getiriyor ki savunanlar gülüp geçiyorum. Sanki yapılması inanılmaz zor kimsenin yapamayacağı iş gibi düşünüyor savunanlar vs.

Kendi adıma da konuşayım. Fiyatı 50-100 diyenler necidir bilmem ama vicdan ve mantıkla yapınca bu çeviriye biçilecek bir fiyat olsaydı 5-10 TL olurdu. Örneğini verdim COD MW3'deki emeğin bırakın çeyreğini %1 bile etmez belki de karşılaştırma açısından. Ben ücretsiz sunsunlar da demedim ancak verdiğim örnektedeki adamlar senelerce ücretsiz hizmet ederkenki düşünceleriyle hareket edilmeli. Makul olacak bir fiyata kimse ses etmezdi sanırım. Buradaki çoğu insan emeği inkar etmemiş zaten. Yanlış bir fiyatlandırma var bırakın da tartışsın insanlar. Adamlar belki de hatalarından ders çıkaracak.

• AktifProje kullanıcısına yanıt
    he aynen 5 marttan beridir dosya editleniyor openiv ile.

al openiv kendi sitesinden

Red Dead Redemption 2

With OpenIV 4.0 we introducing very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities. With OpenIV 4.0 you will not be able to edit any RDR 2 files.

Since this is our first release with Red Dead Redemption 2 support, available features also very limited. With OpenIV 4.0 you can:

Open and view RDR 2 RPF archives. (Not all file names are available, see below)
    Open and view RDR 2 Textures (.ytd)
    Open and view RDR 2 META/PSO files (.ymt, .ymf, .yas, .ych, .ymap .ytyp)
    Open and listen to RDR 2 Audio files (.awc)
    Open and view RDR 2 Language files (.yldb)

Support for Red Dead Redemption 2 will be expanded in the future versions.

dur tam görmediysen atayım tekrar

very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities.

• Arkadas bu isyanlarinizi hukumet politikalarinda bile bu kadar dile getirmiyorsunuz. Ne var yahu 20 TL aylik odemede. Adamlar onlarca oyun ceviriyor ve cevirmeye devam edecekler. Destek olup aylik 20 TL yani bir gunluk sigara parasi mi cok geldi? Bi gidin isinize. Ben aylik uyelige sevindim. Bu arkadaslara destek olup bir cok oyunu Turkce yapacaklardir. Bir seferlik alaca adamda 50 TL versin. Veremiyorsa gelip burda laga luga yapmasin. Cok ingilizce bilen arkadaslar madem siz beles ceviri yapinda gorelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Gamepass çıkacaksa bile daha ucuz olmalıydı siye düşünüyorum. Son anda açıklamaları bence de yanlıştı. Benim itiraz ettiğim kısım o değil zaten. 12 K ya sistem toplayıp torrentten çektim yamaya para mı vereyim pahalı diye insanlara yalak bilmem ne diye saydıranlar. Fikrimi söyledim sadece hadi yallah dc lerine git yalaklar falan. Dün konuyu gördüm yorum yapıp çıktım. Alıntılar geldi bir sürü sonra ben de yazınca iş uzadı. Karşı fikre karşı hiç bir saygıları yok. Şirketlere zaten yok torrentten çekiyorlar. Bunların yorumu da ciddiye alınmaz zaten kırılmasını bekleyecekti bu beleşçiler. Evde yapacak iş bulamamış burada millete sallayıp duran işsiz güçsüz tayfa işte.

• Son olarak bir ekleme yapacağım bir önceki yorumuma.

50 TL verip yamayı nasıl alamıyorsunuz diyerek ekibi savunan arkadaşlar anlasınlar diye yazıyorum. Sorun 50 TL istemeleri değil. Sorun aylık üyelik sistemi diye bir sistem ile insanların karşılarına çıkmaları ve bu eleştirilince amatörce davranıp forumdan gitme kararı almaları.

Kaç para olursa olsun alacağız diyen arkadaşlar vardı ve onlar bile eleştiriyorsa bu durumu bir oturup düşünmesi lazım yamayı yapanların biz nerede hata yaptık diye. Ama onlar ne yaptılar tamamen amatör bir şekilde hareket edip kaçtılar.

4 sene bir sitede PES serisi için forma, face, stadyum yamaları yapan bir ekip içerisinde çalıştım. Tamamen gönüllü olarak yaptık yamaları. Bizim ekip içerisinde bile zaman zaman hatalı davranan arkadaşlar oldu ama onlarda bile ben böyle bir amatörlük görmedim.

Gönüllü işlerde amatörce davranışlar olabilir ama gönüllük de olsa işin sonunda azda olsa maddi bir kazanç olacaksa o işlerde asla amatörce davranamazsınız. Maalesef bu kadar iyi gidiyor görünen sürecin son evresinde çok büyük bir amatörlük yapılmıştır.

Ama en başından ücret açıklanırken tek seferlik fiyatı da gamepass ile beraber açıklasalardı bu kadar insanın tepkisini çekmezlerdi.

Sıkıntı direk gamepass açıklamaları ve tepkiler üzerine grubun ufak bir toplantı yapıp tek seferlik satış kararı alması. Yani açıklama yaparken hatalı yapılmış olsa anlarım ama ciddi ciddi sadece gamepass olacak şekilde karar almışlar ama tepkiler gelince son bir karar almışlar.

Haftalardır forumda onca şeyler yazılırken bu şekilde bir sistem açıklamaları ciddi bir hata oldu onlar adına. O tepkileri hiç görmemişler ve yaşamamışlar gibi böyle bir sistemi açıkladılar. Süreci çok yanlış yönettikleri ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Temmuz 2020; 10:9:29 >

• Cevirilerinizi gidin oyun firmalarina satin! Size aylik verirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

he aynen 5 marttan beridir dosya editleniyor openiv ile.

al openiv kendi sitesinden

Red Dead Redemption 2

With OpenIV 4.0 we introducing very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities. With OpenIV 4.0 you will not be able to edit any RDR 2 files.

Since this is our first release with Red Dead Redemption 2 support, available features also very limited. With OpenIV 4.0 you can:

Open and view RDR 2 RPF archives. (Not all file names are available, see below)
    Open and view RDR 2 Textures (.ytd)
    Open and view RDR 2 META/PSO files (.ymt, .ymf, .yas, .ych, .ymap .ytyp)
    Open and listen to RDR 2 Audio files (.awc)
    Open and view RDR 2 Language files (.yldb)

Support for Red Dead Redemption 2 will be expanded in the future versions.

dur tam görmediysen atayım tekrar

very basic level of support for Red Dead Redemption 2. First of all, currently, there is no editing capabilities.
    Hocam çevir de at anlamıyorlar

• Ne ağladınız be ne değerli 50 tl niz varmış burada yorum yapanların hepsi sosyal hizmetlerden aylık para desteği alıyor sanırım bu kadar ağladıklarına göre
  • Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • Yalnız her ne kadar yamayı yapan ekibin sistemini eleştirsem de bu işi şikayet edeceğiz boyutuna taşımakta bir o kadar yanlış buluyorum. Sistem hayata geçtiğinde fatura ve benzeri bir belge verilmez ise o zaman duruma göre üye olanlar hareket edebilir diye düşünüyorum. Süreci beklemek bence en mantıklı davranış olacaktır
  • Popüler konularda görünce merak ettim konu nedir biri kısaca açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Sayın yetkili siz bu konuyu insanlara doya doya hakaret etsinler diye mi açtınız bumu sizin Özgür düşünce anlayışınız ?
    Adamlar gerizekalı aptal ne varsa sayıyorlar yorum şikayet ediliyor ama maşallah o kadar rahatsınız ki hiç bir işlem yapılmıyor bu hakaretlere biz burada iki laf etsek ağzımıza edersiniz yazık bu kadar da adam kayırılmaz
    Burası şakşakçılığını yaptığın yamanın asıl konusu değil her horoz kendi çöplüğünde öter misali orda hakaret olmayan yorumları bile şikayet ederek sildirdiğiniz üzerine uzaklaştırma alsın diye binbir takla attığınız konu değil haddini bil..!

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.