Şimdi Ara

Annemler işi yokuşa sürüyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugün sevdiğimle ciddi olduğumu anneme söyledim o da şoka girdi tabi hiç beklemiyordum dedi ve bi sürü soru sordu zengin mi diye işini beğenmedi zengin olmayışını beğenmedi askerliğini de yapmadı ailesine bakıyordu çünkü babası çalışmayınca babam sorsa yaptın mı askerlik diye yapmadım der ve bizim iş de burda biter diye çok korkuyorum evlendikten sonra gidemez mi askere ya da bedelli yapsın artık bunları düşüne düşüne kafayı yiyeceğim nasıl olacak kızlar benim durumumda olanlar veya başından böyle birşey geçmiş olanlar cevaplayabilir mi acaba çok mutsuz hissediyorum kendimi

• Kuşa yazık değil mi
  • Nasıl olacak kızlar mı? Oradan bakınca biz kız gibi mi görünüyoruz? Tröllüğü git kadınlar kulübünde yap orası tam sana göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaLonG

Nasıl olacak kızlar mı? Oradan bakınca biz kız gibi mi görünüyoruz? Tröllüğü git kadınlar kulübünde yap orası tam sana göre.

Cok kabasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Nasıl olacak kızlar mı? Oradan bakınca biz kız gibi mi görünüyoruz? Tröllüğü git kadınlar kulübünde yap orası tam sana göre.

Cok kabasin.

Daha da tröllük peşindesin. Şimdiden Bi bloklayım da seni ileride bir daha karşılaşmayalım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Cok kabasin.

Daha da tröllük peşindesin. Şimdiden Bi bloklayım da seni ileride bir daha karşılaşmayalım.

peki
  • Hocam siz bir dişi misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Litt -- 2 Eylül 2016; 9:55:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harun bu aralar buralar da çok takılıyon hayırdır?

• Dikkat cekip unlu olma cabalari bi bitmediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/annemler-isi-yokusa-suruyor.952008/

Ayip degil mi hocam?

Ayrica bu konu daha fazla yorum aldigi icin bu konu orjinali sayiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 2 Eylül 2016; 10:10:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.