Şimdi Ara

Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
3
Favori
39.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
602 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet artık buradan medet umar olduk fakat kanser şüphesi olan annemin protein elektroforezi testini yorumlayacak doktor varmıdır aramızda acaba? Çünkü ilk muayne ve testi yaptırmak için bile 3 aydır devlet hastanelerinde sürünüyor sağlık personellerinin hakaretlerine maruz kalıyoruz.

    Sıra yok çünkü suriyelelerden gelmiyor, doktorlara yalvarıp, araya adam sokup öyle bir sıra alabildik sonuçlar çıktı ve şimdi doktora göstermek için 1,5 ay daha beklememiz gerekiyor, çünkü o zaman sıra geliyor bize. Özel hastanelerde hematoloji muaynesinin en ucuzu 1000 liradan başlıyor, ve malesef ki karnımızı doyurmak ve kira ödemekten buna para ayıramıyoruz.

    Belkide annemin hastalığı ilerleyip geri dönüşü olmayan bir yola girmenin eşiğindeyiz ama çok sevgili suriyeliler yüzünden sıra gelmiyor, sonuç iyi mi kötü mü bilemiyoruz. Annemin gözüne uykular girmiyor, sonuçlar elimizde fakat gösteremiyoruz.

    Yok mu annemin hayır duasını alacak bu testi yorumlayacak 1 kişi?

    LÜTFEN KONUYU ÖNE ÇIKARIN ARKADAŞLAR....

    EDİT1: ARKADAŞLAR DÜN KONUYA KİMSE YAZMAYIP BAYA BİR SAYFA GERİLERE DÜŞÜNCE UMUDU KESİP BAKMAMIŞTIM BUGÜN GÖRÜYORUM Kİ YARDIMCI OLMAK İSTEYEN BİR ÇOK ARKADAŞIM VAR, ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESE GERİ DÖNÜŞ YAPACAĞIM ŞİMDİ.


    EDİT2 TEST SONUÇLARI:

    Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı?


    Annemin sonuçlarını göstermek için aramızda doktor var mı?


    EDİT3: ARKADAŞLAR BU TESTİ DOKTOR MULTPLE MYOLAM ŞÜPHESİ İLE İSTEMİŞTİ, ZATEN BİLGİLİ ARKADAŞLARDA BUNU DİLE GETİRDİ, BU TEST SONUÇLARINA GÖRE ANNEMİN MYOLAM OLMADIĞI YÖNÜNDE BİR ÇOK MESAJ ALDIM. MYOLAM BİR ÇEŞİT KAN KANSERİ BU ARADA.

    ONLARCA MESAJ ATAN TELEFON İLE ULAŞAN ARKADAŞLARA KENDİ ADIMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ANNEM ÇOK EVHAMLI BİR İNSAN VE GÜNLERDİR UYİYAMIYORDU, ANNEM İLK BAŞTA İNANMADI İNTERNETTEN OLUR MU FALAN GİBİSİNDEN DAHA SONRA ONU İKNA ETTİM VE SİZLERE ÇOK DUA ETTİ VE BU GECE BİRAZ OLSUN RAHAT UYUYABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, BUNU BİLMELERİ YARDİMCİ OLAN ARKADAŞLARA İYİ GELECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM.

    ŞU KONUYUDA ES GEÇMEK İSTEMİYORUM, FİKİR AYRILIKLARI, SİYASİ GÖRÜŞ FARKLİLİKLARİ HATTA BU KONUNUN ALTİNDA BİLE TARTIŞMALAR DÖNSEDE HERKES YARDİMCİ OLMAYA ÇALIŞTI. İLK BAŞLARDA KİMSE ÖNEMSEYİP YAZMAMIŞTI BENDE BU FORUMUN BİTTİĞİNİ İDRAK EDİP KAPATTIM VE ERTESİ GÜN BAKTIĞIMDA BU MANZARA İLE KARŞILAŞTIM. GERÇEKTEN FORUMCA YARALI BİR PARMAĞA İŞEMİŞ OLMAK FORUMUN ASIL AMACINI ORTAYA KOYDU VE NE KADAR GÜÇLÜ BİR TOPLULUK OLDUĞUMUZU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ.

    HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM, DOKTORLARA YÖNLENDIREN ARKADAŞLAR OLDU BU SONUÇLARIN YETERSİZ OLDUĞU KONUSUNDA ÇOKÇA MESAJ ALDIM. BUGUNE KADARKİ TÜM SONUÇLARI YARIN BURAYA YÜKLEYECEGİM. SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

    EDİT4: BUGUN OGLEN SAATLERİNDE TEST YAPİLAN HASTANE TARAFİNDAN DEFALARCA ARANMİŞİM ANCAK TELEFONUM YANİMDA OLMADİGİ İCİN ACAMADİM, DAHA SONRA FARKETTİM. HASTANEYİ ARADİGİMDA SANTRAL GOREVLİSİ BASHEKİMLİK TARAFİNDAN ARANDİGİMİ FAKAT İCERİGİNİ BİLMEDİGİNİ TEKRAR ARANACAGİMİ SOYLEDİ. ACABA BU KONU BASHEKİMİN ONUNE GİTTİ VE DURUM HAKKİNDA BİLGİ Mİ ALMAK İSTEDİ BİLEMİYORUM. FAKAT TESTİ YAPTİRDİGİM HASTANE İLE TEDAVİ GORDUGUMUZ HASTANE FARKLİ, BUNUN BİLİNMESİNİ İSTERİM. TEDAVİ GORDUGUMUZ HASTANEDE BU TEST YAPİLAMİYORDU.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 20 Haziran 2019; 0:31:1 >









  • İlk sevindirici haber geldi arkadaşlar. Çok şükür bişey yok denildi. Teyid amacıyla kardeşimiz hastaneye gidebilir.

    Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Şişli hamidiye etfal eğitim ve araştırma hastanesinde anestezist tanıdık var. Ona sorayım istersen sonuçlara baktırma şansı varsa baktırırım.

    Edit: testi at yarın doktor arkadaşıma sorayım dedi. Eğer gelme şansın varsa Şişli'ye gidin, doktora gösterin. Bana özelden bilgileri yazın.

    Edit2: arkadaşlar özelden bilgi ve test gönderilmedi. Umarım csb dir ve böyle bir hasta yoktur. Ancak eğer csb ise gerçekten yazıklar olsun, çünkü ben ve arkadaşım seferber olduk.

    Edit3: Arkadaşlar telefon ile görüştük, yarın inşallah testlere bakılacak. Umarım test sonuçları temiz çıkar. Tüm anneler bizim annemizdir, kahrımızı onca senedir çeken ayakları öpülesi annelerimize ne yapsak azdır. Tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
    Şu görüşünüze katılmafıgımı belirtmek isterim " Bir doktorun tedavisini beğenmeyip 30 ayrı doktora gitmek" evet annemi 3 yılda 30 değil en az 6 il gezip toplamda 100 den fazla doktora götürdüm hepsininde tedavisini beğenmedik çünkü çözüm yok hastalık teşhisi yok o kadar tahlillere rağmen evet 3 yıl sonunda anasından helal süt emmiş bir doktora denk geldik iyi ilgilendi işin peşine düştü hastaşığı buldu peki bu 3 yılda ne mi oldu annem hastalığı ilerledi tiroidten dolayı kalp su topladı,ciğerlerde kist çıktı,mide ve bağırsaklarda yaralar çıktı ve sonucunda kanındaki enfeksiyon oranı %100 şuan ve şuan 5 aydır hastanelerde yatıyor şuanda göztepe devlet hastanesinde şuanda yanındayım refakatçı olarak bu mesajı yazıyorum sana.Önüne gelen sınavda 450 üzeri puan yapan hemen gösteriş için amaçsız bir şekilde tıp okursa durum böyle olur kimse kusura bakmasın.Antibiyotik ve ağrı kesici yazarak doktor olunmuyor.Çözüm lazım çözüm.3 yılda 100 lerce kez kan testi yapılıp kandaki enfeksiyonu göremeyen bie doktor kitlesinden bahsediyoruz vay halimize durum vahim arkadaşlar.
    Boş konuşmuşsun.2 doktorun "hiçbir şeyin yok"dediği ayak parmağında 3. doktor enfeksiyon tespit etti.çünkü diğer doktorlar parmağımı elleme zahmetinde bile bulunmazken 3.doktor elle muayene etti.bir bardak suyun yarısı vergiyken insanların yılda 3-5 doktora görünmesini sorgulayacağına suriyelilerin aldığı beleş hizmeti sorgula kraldan çok kralcılık yapma
    3 yıl önce annem safra kesesi amelyatı olmak için hastaneye yattı iskenderunda.Ameliyatı yapan doktor kanserden şüpelendi.Bizi adanada daha teşekküllü olur diye başkent hastanesine gönderdi.Dktr annemi tekrara ameliyat etti ve 4. evre kanser teşhisi koydu.YAPACAK BİRŞEY YOK EN FAZLA 6 AY YAŞAR dedi.

    İskenderun ve adnada ki doktorlar ,tedevisi en fazla 6 ay yaşatır dediler.

    Ankarada siyasi tanıdıklarımız aracılığıyla apar topar hacettepeye yatırdık annemi.Aksi halde hacettepe 3 -4 ay sonraya yatış yaptıracaktı.
    Doktorumuz anneme İsviçre ve Hacettepenin araştırma hastası olarak yeni ilaçlar denedşler.Ayda 3 defa Ankaraya gidip geldik.2.yılın sonunda annemde kanser hücreleri küçülmeye başladı.Bu süre zarfında annemin moralini hep yüksek tuttuk,annem hep ben bunu yenecem dedi.Kendini üzecek kimseyle onu görüştürmedik.Aynı zamanda ilaç almadığımız zamanlarda ona bitkisel destek tedavileri uyguladık.

    Şu anda annem 4 ayda bir kontrolegidiyor ve ilaç almasına gerek görülmüyor.Kanserden tabikide eser yok diyemeyiz ama allaha şükürler olsun doktrumuz kurtuldun artık diyor.


    Kendinizi üzmenize gerek yok hocam ,tavsiyem imkanınız varsa hacettpeye götürün annenizi,tümtetkiklerini ,testlerini orada yaptırın.
    Suriyeliler ve sonuç göstermek için 1.5 ay beklemeden sonrasini okumadım kanser şüphesi olacak 1.5 ay sonuç göstermek için beklenecek hadi ya. çaresizlik değilde siyaset içeriyor bolca mesajin.. Gerçek ise Allah şifa versin forumda aramaya devam et doktorunu. araştırma hastaneleri boş yere yapılıyor zaten forum varken ne gerek var. Gerçek değilse de ki ben inanmıyorum bu kadar kerizi aynı yerde bir daha bulamazsın tebrikler.
  • hayrına up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tez zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum arkadaşım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. İnşallah sağlığına kavuşur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upp

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben varım hocam intörn doktor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ACFF3DC4 -- 19 Haziran 2019; 7:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu unutulmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one cikardim hocam gecmis olsun da bu isi dh deki stajere interne birakmak yerine isin ehli uzman doktorlardan fikir alin bence
    allah sifa versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upluyorum ama umarım isini bilen uzman bi doktor cikar forumdan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP Geçmiş olsun kardeşim .
  • Up. geçmiş olsun kardeşim.
  • Geçmiş olsun. UP
  • Allah şifa versin inşallah,geçmiş olsun.Öne çıkardım.
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.