Şimdi Ara

Annemin midesinde tanimlanmamis bir kitle var(Annem Vefat Etti) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam seni belki forumda ilk defa görüyorum ama inan ki çok üzüldüm Allah anneni yanına alsın,ailene ve sana sabır geride kalanlara uzun ömürler versin,uzaktan yakından yapılabilecek birşey varsa çekinmeden pm atabilirsin hepimize, sakın bırakma kendini en iyi yerlere gelmeye çalış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsav12 -- 18 Mart 2016; 22:43:52 >
  • Allah rahmet eylesin hocam. Allah sana ve babana sabırlar versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrutinizingyou

Arkadaşlar mesajlarınız için sağolun. Gerek buradan gerek gerçek arkadaşlarımdan öyle mesajlar aldım ki bu hayatta sürekli beni destekleyen birilerinin olduğunu anladım.Annemin ölümünden sonra tabutun girdiği evde,cenazenin olduğu mekanda duramadım.Babama ve ablama bakarken zorlandım.O yüzden okuduğum şehre o günün akşamında geldim.Cenazedeki herkes doğal olarak çok üzgündü,annemin vefatından dolayı zaten ben ne düşündüğümü bilmiyordum ve ben milleti üzgün görmeye dayanamıyordum.Bir nevi kaçtım oradan.Babamı ailesinin yanına bıraktım.

20 yaşındayım şu ana kadar ömrüm bilgisayar başında geçti.Asosyal biriyim.Eve gelenlere sadece hoşgeldin demek için odadan çıkardım.Akrabalarımla çok samimiyetim de yoktu.Ama bu onları sevmediğim anlamına gelmiyor.Sadece benim yapım böyleydi insanlarla çok konuşmuyordum ama seviyordum onları.Onların başına gelen bir olay beni de onlar kadar üzüyordu ama belli etmiyordum.Umursamaz bir yüz ifadem vardı çünkü tek başına yaşamayı öğrenmiştim.İnsanların yardımı olmadan yaşamayı.Ama bu yaşama biçimimnde benide tamamlayan ailemdi özellikle annem.Annem benim için ne sıkıntılara katlandı,beni canından çok severdi.Onun bu durumuda bana bütün hayatım boyunca yeterdi.Kimseye ihtiyacım yoktu.Böylece hiç kimseye bir şey belli etmeden yaşıyordum ama bende akrabalarıma karşı bir şey hissediyordum.Akrabalarım cenaze gününde hepsi kendini düşünüyordu.Ağlıyorlardı bayılıyorlardı.Teyzelerim oğlum oğlum diyerek ve ağlayarak bana sarılıyorlardı.Perişan olan ben onlara hiç bir şey belli etmedim ama artık içimdeki duyguyu tutamıyordum.Herkes bana iyi dayandın vs diyerek bana moral vermeye çalışıyorlardı ama içimde ne olup bittiğinden kimsenin haberi yoktu.Kuran okunduğu zamanki o sessizlik beni dahada harap etti.En sonunda evin orta diz çöküp avazım çıktığı kadarıyla bağırıp ağlayacaktım.Hiç bir güç beni oradan kaldıramazdı.Evdekileri de,kendimi de üzüntüden mahvederdim.Herkes bana diyordu nereye gidiyorsun diye.İşte onlara veremediğim cevap burada.Bilseler daha mı iyi olacaktı veya ben anlatırken metanetimi koruyabilecek miydim ?

Okuduğum şehre geldim.Buraya gelince fark ettim.Dışarıda durup öylece izledim.Hayat hiç bir şey olmamış gibi devam ediyordu.Bilmem bir şehirde annem ölmüş hiç kimsenin umrunda değildi.Okul aynı zorluğunda akıyordu,hayat aynı zorlukta akıyordu,sevgililer gülüp geçiyordu.Normal bir pazartesi günüymüş gibi okula gittim.Sağolsun arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar.Gezdik,sohbet ettik kafamı birazda olsa toparladım.

zaman içinde yanan ateşi kulleyecek arkadaşım,ölüm acı ve gerçek,artık ölmekten korkmuyorum,annemi kaybettiğim zaman farklıydı herşey ama gerçek olan ölümmüş dünya yalan başın sağolsun

• kardeşim başın sağolsun
  • Başınız sağolsun hocam annemin beyninde kist çıktığını öğrendiimde yıkılmıştım kı daha 7.sınıfa falan gıdıyordum o psıkolojıden cok cok az da olsa anlayabılyıorum sızı.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet etsin, başınız sağ olsun. Allah sizlere uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.
    Ben de annemi hastalık sonucu kaybetmiştim. Anne sevgisi anne şefkati hiçbir şeye benzemiyor bu fani dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 25 Mart 2016; 1:22:44 >
  • Allah rahmet etsin.Başınız sağ olsun hocam.
  • Allah rahmet eylesin,Allah sabır versin.Senin gibi bir evlat yetiştirdiği icin gurur duymuş olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet etsin.Başınız sağ olsun
  • Allah rahmet etsin.Başınız sağ olsun
  • Allah sabır versin kardeşim. Çok güçlü bir insansın bunu unutma Allah yardımcın olsun.

• gözüm yaşardı benim bile.Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun kardeşim

• İlk başta Trollse ne diyeyim bilmiyorum bunun bile trollüğünü yapanlar var. Gerçekse Rahmet eylesin demekten ve kabullenmekten başka bir şey gelmiyor. Ben de anneannemde aynı şeyleri yaşadım hastanede biraz ağladım sonra geçti olayın farkına varamadım eve gidene kadar. Ertesi gün gasilhaneye gidince annem ve kardeşleri yıkamaya girdiler ben de son bir defa bakayım dedim. Bedeni buz kesmiş, mosmor olmuştu. O taptatlı, dünyaya mavi ve yeşil bakan anneannem küçücük kalmıştı. Kötü olduğumu anlayınca annem beni çıkardı ama kapıyı bile açamamıştım onlar çıkardılar ve senin gibi kalabalık ortamlarda duramadan sakin, hiçkimsenin olmadığı bir yere gittim bayağı bi süre ağladım herhalde 5 senedir öyle ağlamamıştım. Annem gidince umarım ben ondan daha önce giderim ki karaciğerden rahatsızım umarım o acıyı yaşamadan onlardan önce giderim. Empatisi bile kapımı kilitleyip beni yine ağlatmaya yetti. Babanın yerine koydum kendimi sanırım seviyordu anneni. Ben de sevdiğim kızı hayal ettim o durumda yine ağladım. Yaşamak istedklerimi yaşayamadan gitmeleri beni pişmanlığa benzeyen bir duyguya, yaşadıklarımız şeyleri de hatırlamak üzüntüye itiyor. O kişinin dünyada 8.000.000.000 insandan sadece 1 tane olduğunu ve bir daha gelmeyeceğini, asla seni onun gibi birisinin tanıyamacağını bilmek beni daha çok üzüyor. Bu üzüntülü süreçte üzüntümü şiirlerle ve gitarımla paylaştım. Yeri geldi şiirler yazdım yeri geldi Fuzuli'nin ve Nefi'nin bi gazeli beni yine ağlatmaya yetti. Hiç bilemiyorum hocam benim çevremde bana destek olabilcek adam da yoktu yalnız yaşadım her şeyi sınav hazırlığımda vardı bu süreçte ailemde sıkıntılar da oluştu, 5 senelik evcil hayvanım da öldü, babam diyebilceğim müzisyende öldü, sevdiğimle de ayrıldım bir de geçici felç geçirdim bu zaman içerisinde. Kalabalığın içerisinde yalnız yaşayan ve hiç kimsenin beni anlamayacağını düşünen birisi olarak yazayım dedim. Yine ağladım gece gece. ''Derdim nice sinede pinhan ederim ben, bir ah ile bu alemi viran ederim ben'' Son olarak Allah rahmet eylesin ben de kabullendim gidenleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 26 Mart 2016; 2:52:29 >

• Huzur içinde yatsın. Yıkılma dik dur kardeşim, annen sürekli solunda seni izliyormuş gibi cesur ol
  • Allah rahmet eylesin. Kendimi senin yerine koydum da düşüncesi bile beni ağlatmaya yetti.

• Kardeşim mesajları okurken yemin ederim ağlayacaktım az daha. Allah sabırlar versin.

Sana tavsiyem annenin borcu harcı var mı birilerine öğren inançlı biriyim demişsin mesajların da bir insan için ne kadar önemli olduğunu bilirsin bu konuların.

Allah tekrardan sabırlar versin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.