Şimdi Ara

Annemin midesinde tanimlanmamis bir kitle var(Annem Vefat Etti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gundur hastanade tetkikler yapiliyor sorunlari mideyle alakali olmamasina ragmen en sonunda midesinde kitle bulundu.Tabi bu babami yikti.Suan nasil bir kitle oldugu bilinmiyor ama bu bilinmemezlik adami oldurur.Hem okuyorum hem de evin tek erkek cocugu oldugum icin butun yukler bana biniyor benim yikilmamam gerekiyor.

İcimde hep bir korku vardi annem ve babama bir sey olursa o anda ve sonrasinda naparim diye.O gun geldi catti.Sakinan goze cop batarmis.Suan annemin durumuna hickirarak aglamak istiyorum ama bunu yapacak son kisi ben olmaliyim.Babama baba okulumu donduruyum sana yardim etmeliyim dedim babam okulun daha onemli sakin bir daha boyle bir sey duymayayim senden dedi ve aglaya basladi.O an kendimj aglamamak icin kendimi o kadar siktim ki dislerim parcalanicakti ama zorla tamam diyip babami sakinlestirdim.Hayatta butun o zamaninda canimi sikan o seyler o kadar kucuk geliyor ki simdi.Butun dunya bos geliyor.Millet yanimdan gulerek geciyor ama biz gulemiyoruz.Her zaman hastaneye geldigimde benim gibi insanlari gorunce nolur bizde boyle olmayalim diye icimden soylerdim ve gorduklarimede allah kolay versim derdim.Simdi hepsi film seridi gibi gozumun onunden geciyor ama elimden bir sey gelmiyor.Bu forumda elbet annesini babasini kaybetmis veya hastalansiginda neler oldugunu bilen vardir.Daha annemin tumorunun nasil bir huyda oldugu bile ortaya konulmadi ama benim aklimdan binbir turlu sey geciyor.Bu konuda biraz dertlesmek istiyorum cunku hic bir akrabama bir sey soyleyemiyorum hepsi aglamaya basliyor herkes kendini birakma esiginde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 13 Mart 2016; 17:11:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağla hocam gerekirse sessiz ağla ama ağla rahatlarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapamam.Babamin yanina onu destekleyecek biri lazim.Babam bende en ufak bir belirti gorurse cok kotu olur.

• Sagolun.

• Tam olarak nasıl bir kitle?yani kesin birşey varım.kesinleşmeden böyle ümitsizliğe kapılma bence.belki önemsiz birşeydir.umarım anneniz kısa zamanda iyileşir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 10 Şubat 2016; 22:10:37 >
  • Daha az önce mide kanseri olup bunu yenmiş birisiyle konuştum ki anneninkisi bundan daha hafif bi durum sanırım önemli olan morali iyi tutmak

• Hocam kanser bile olsa metastaz olmadan erken tanı konulduğunda şifa ile sonuçlanma şansı yüksek. Allah tüm hastalara şifa versin, sizede geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Endoskopi de fark edilmis hemen bir ornek alindo hacettepeye gonderildi.Suan lik parazit gibi annemin kansizligininz sebebi.Mideye yapismis ve suan gercek bilinen anlamiyla annemin kanini iciyor.İliklere biyopsi yapildi,iliklerde kanserlik bir durum yol ama doktor ilikler kurumaya yakin dedi.

• hocam merhaba benimde anneme benzer birşey oldu,yumurtalığında kist oluşumu varmış tüm üreme organlarınıda aldılar üstüne üstlük rahim kanseriymiş ve bunu bizden gizlemiş,Allaha şükür şuan çok iyi her işini yapıyor umarım anneniz iyileşir
  • Ciddi bişi olcağını sanmıyorum .. Anlattıklarına göre tenya bile oalbilri . Hemen umutsuzlanmayın sanki beyninde tümor varmış gibi babanla hemen drama yapmışsınız .kadın bunu fark edip üzümüyo mudur ? Bi çırpının kendinize gelin

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah kimsenin yakinina hastalik vermesin.Su gunlerde hastanede ogrendigim seylerden biri yakininiz o sedyeye yattiginda hastaligi ne olursa olsun aklinizdan binbir turlu sey geciyor.Yani bu anneniz olunca yasadiklarin,yaptiklarin gozunun onunden film seridi gibi geciyor.Bizde ilk duyunca babamla daha once hic basimiza gelmedigi icin afalladik.Babam zaten duygusal biri daha once sinir krizleri gecirdigi olmustu bazi seyler kendi elinde degil.Anneme hic bir sey belli etmiyoruz sadece yorgunlugumuz belli oluyor yuzumuzde.Birde keske o kadar basit bir hastalik olsa.En iyi ihtimal metastaz yapmamis,erken evre mukoza ve submukozal premalign bir tumor olup esd yoluyla alinmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 12 Şubat 2016; 15:42:32 >
  • Möcker kullanıcısına yanıt
    Okulu birakicam demedim bu donem dondurup(boyle bir sey varsa) babmin yanina istanbula veya neresi oluraa yardima gidicektim.Drama drama tutturmussunuz bunun kanser olup metastaz yapma durumu var.Midesinin bir kisminin veya tamaminin alinma durumu var.Yani suan pek bir seyini bilmesekte hepsi ihtimal dahilinde bunlari bilince insan uzuluyor.

• Çok çok geçmiş olsun hocam üzdünüz. Allahım tez zamanda şifa versin tüm hastalara içinde de annenize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sagolun

• Allah kimsenin başına hastalık vermesin .. Ama şu durumda moral bozmaktan daha ötesini yapmazsınız hem kendinizin hem annenizin .. Bi hastalık kesinleşsin bakalım araştırın farklı doktorlar vs .. Hemen velvereye vermeyin ortalığı

• Hocam mide kanserinde erken tanı çok önemli çünkü mide kanseri belirtileri son evre de belli eder kendini. Annen de belirtiler yok ve kanserse büyük ihitimal ilk evrelerdir.

Annenin moralini yüksek tutmaya bak.

bu hastalığın tek şifası bana göre moral...
  • Bekliyoruz işte her şey pazartesi belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrutinizingyou

Bekliyoruz işte her şey pazartesi belli olacak.

Hocam ne oldu ? Sonuçlar nasıl ?

• Bekliyoruz aciklanmasini

• Sonuçlar açıklandı ama biz olay şokuyla,olayları sindirmeyle felan anca vakit bulabildim yazmaya.Kitle ileri seviye az diferansiye adenokarsiyom çıktı.Karaciğer ve kemik iliği metastazı var.Kemik iliğinin kan üretmemesinden dolayı şuan hemoglobini 7 trombositi 20 bini üzerine çıkmıyor.Doktor eğer kemik iliklerine sıçramasa ameliyatla için temizleyebileceğini söyledi ama kemik iliği metastazından dolayı trombosit en azından 50 bin olamadığı için ameliyat yapılamıyor.Şuan tek umut kemikteki kanser hücrelerinin yok edilip sağlam kemik iliği hücrelerini artırmak.Ondan sonra ameliyat olacak.Biz 2 durumuda kendimizi hazırladık ama inşAllah bütün temennim eceli yakınsa huzurlu,mutlu,acısız bir şekilde ruhunu teslim etmesi eğer eceli uzaksa huzurlu,mutlu,sağlıklı bir şekilde yaşaması.Bizim elimizden dahası gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsclobberintime -- 13 Mart 2016; 17:07:20 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.