Şimdi Ara

Annemden nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatımda bukadar gaddar bi insan görmedim. babamın gözünde kötü gözükmem için her haltı yapıyo. küçüklüğümden beri bir defa bile bana oğlum demedi. beni sevdiğini ne belli etti nede sevdiğini söyledi. ulan bikere bile anne şefkati görmedim ne bi derdimi sorar ne bi işe yarar. evde anne diye bişey var ama nedir kimdir ne işe yarar ne hissettirir inanın bilmiyorum. hayatımda annemden başka kimseden nefret etmedim. ya arkadaş yapmaz bi anne oğlunu insanların gözünde kötü düşürmek istemez bi anne çocuğunu sevmeden ona şefkat göstermeden nasıl rahat nefes alabilir. çocuğuna bikere bile sarılmayan bi anne olur mu lan. annem yok gibi sanki. şu hayatta hep annemin yerine koycak birini aradım o kadında babaannemdi annemin yanında değil hep onun yanında onun koynunda olurdum. bana beni sevdiğini söylerdi başımı okşardı oğlum derdi severdi severdi hep severdi. Aynı apartmanda oturuyoduk hep onun yanına giderdim. Sonra oda öldü hayattaki en önemli kıymetlimi annemi kaybettim. Şuan evin içinde dolaşan anne denilen bi varlık var ne işe yaradığını bilmediğim. Ulan geçen hafta hastalandım ateşim çıktı boğazlarım şişti anne hastaneye götür beni çok kötüyüm dedim kendine bakmıyon sonra hastalanırsın tabi otyr oturduğun yerde diyo. dedimulan ben senin.. kendi başıma o ateşle hastaneye gittim. eve geldim hah iyi iğne oldun ilaç aldın iyileşirsin dedi. lan anne dediğin oğlu hastalanınca gider bi sıcak çorba pişirir başında çocuğuma bişey olcakmı diye bekler hiç olmadı yatağına yatırır arada kontrol eder. hiç yok lan anneymiş başlarım böyle anneye. içim bomboş sanki duygularım yok mu varmı çözemiyorum bazen ve bunun nedenide anne dediğim o insan eminim. o beni böyle büyüttü ve saçma sapan bi insana dönüştüm. şu dünyada bi insan beni azıcık sevsin onun köpeği olcak hale geliyorum o insana bağlanıyorum. anneden sevgimi gördüm sanki başka neden olcak. Eğer sizi seven, şefkat gösteren, ilgi gösteren, nebiliyim onun çocuğu olduğunuzu ve onunda annem diyebildiğinizi hissettiren bi anneniz varsa hayatınız boyunca hiç bırakmayın o insank kıymetini bilin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende senden nefret ediyorum ana lan o ana

• Özet gec bir dhli bu kadar uzun yaziyi okumaz
    .

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum Allah sabır versin

• anne demek çocugu dogurmak degil onu büyütmek demek

okumadim ama haklisin herhalde buraya konu açtigina göre uzun süreli bir durum var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyenİnsancık -- 22 Ocak 2015; 22:01:53 >
  • Ağır CSB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumdan nefret ediyorum.
    5 yıl önce açıldı
    yaşamaktan nefret ediyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Karınca Yiyen

Bende senden nefret ediyorum ana lan o ana

Ulan her anayida bir tutma anne var anne var

• Geçmiş olsun çok kötü bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucan Karınca Yiyen

Bende senden nefret ediyorum ana lan o ana

Annenin çocuğunun üzerinde hakkı varsa, çocuğun da anne üzerinde hakkı vardır. Doğurmakla anne olunmuyor. Bırakın artık şu palavraları. Çevremde bu konuyu açan arkadaş gibi bir tanıdığım var.Oda bu arkadaş gibi ufacık sevgi gösterenin kulu kölesi oluyor. Sonra kazık yiyor tabi insanlardan. Şevkat göstermeyecek insan çocuk doğurmasın.

• allah rahmet eylesin

• Ben ne kadar annen o desemde sen takmayacaksin bende senin gibi babamdan nefret ediyordum babam şuan kan kanseri hastaneden yeni çiktik yuzune bakiyorum halsiz hayattan bezmis gözleri dolu dokunsak agliyacak öyle duruyor

Hiç üzüleceğim aklima gelmezdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ikisindende nefret ediyorum annedende babadanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: WW2 Uzmanı

Arkadaş hala gerçek sananlar var bildiğin csb aylar evvel kelime kelime aynı konu açıldı

seni ti ye bile almıyorum. git başka yerde oyna

• Niko HAKLI beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: R-John

quote:

Orijinalden alıntı: WW2 Uzmanı

Arkadaş hala gerçek sananlar var bildiğin csb aylar evvel kelime kelime aynı konu açıldı

seni ti ye bile almıyorum. git başka yerde oyna

Dur lan pardon o konuyu açan senmissin
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99911347&p=1#99911347
    Arkadaş neden yeni konu açıyorsun hortlasans bende csb sandım

• red john mu oluyor nickin
  • Konu Dışı CSB leri efsanedir <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

red john mu oluyor nickin

konuyu saptırma evet mentalist izliyorum.

• okumadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.