Şimdi Ara

Annem Ölüyor ve Benim Yapabileceğim Hiçbirşey Yok(24.10.2016 vefat etti) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
1
Favori
9.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başın sağolsun forumdaş Allah rahmet eylesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim başın sağolsun, Allah sabır versin, gözlerim dolu dolu okudum...
  • Allah rahmet eylesin , başınız sağolsun... Kalanlara sabır versin
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    Küba da akciğer kanserininde içinde bulunduğu birçok kanserin tedavisi bulundu. Dünyaya yayılmıyor ilaç şirketlerinin menfaati uğruna. 3-6 ay içerisinde kanserden tamamen kurtulup sağlığa kavuşulabiliyor.

    Denemeye değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin,mekani cennet olur insallah..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün öğlen kıldık namazını,zeytinalanına defnettik,çünkü koca izmirde heryer dolmuş malesef,o yüzden aklınızda olsun şimdiden mezar yeri almak isteyebilirsiniz,belki ilerde oralarda dolabilir,şu an zeytinalanı,urlada yervarmış.

    Gelendende,gelmeyendende,destek veren herkesten Allah razı olsun,ben elimden geleni yapmaya çalıştım,daha çok imkanım olsaydı daha çok yapmak isterdim,arkadaşlarını aradım,çok kişi gelsin istedim,yoksa kimsenin haber vereceği yoktu.

    Cenazeye saygı olmayan insanlarıda gördük malesef ben taziye için evdeyken evde akp-chp.atatürk rte kavgası çıktı bayanlar arasında,aynı burdaki gibi inanç kavgası çıktı,arkadaş benim annem ölmüş adamların uğraştığı şeye bak,inanan insan olan başsağlığı diler geçer bunlar napıyor ben anlamıyorum sorsan hepsi müslüman,ama taziye evinde acılı evde birbirlerine bela okuyolar yazık,ölüye bari saygınız olsun.

    Taziye evinde duramadım annem hastalandıktan sonra silen,düşünce kaldırmayan seslenmesine rağmen,hastaneye ziyarete gelmeyen,1 bardak su vermeyen abim başladı şunu yaptık bunu yaptık diye konuşmaya,içimden saydırdım kalktım,dayanamadım daha fazla bu kadar yalana,gömülürken hikayedende ağladı bide inananı sevsinler,sadece annemi değil abimide gömdüm,zaten kimseyle konuştuğum arandığım filan yokta olsun.

    O değilde bi annem vardı arayan telefondan,artık oda yok,umarım olduğu yerde mutludur.Gördüğüm insanlardan sonra yalnız olmak belkide daha iyiyidir,ben doğruyu söyleyip,ikiyüzlü olmadığım için zaten kimisi pek sevmez beni,ama bilenlerde bilir nasıl biri olduğumu.




  • doğum günümde ölmüş :(

    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvaan -- 25 Ekim 2016; 20:17:40 >
  • Başın sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 25 Ekim 2016; 21:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı canet olsun keşke kaybetmeden değerini bilebilseydik
  • Allah rahmet eylesin kardeşim.
    Maalesef böyle günlerde kimin gerçek dost olup olmadığı ortaya çıkıyor.
    Bugün biz hep yanındayız diyenler, emin olun yarın seni tanımayacaklar. Ama 1 kişi bile yanında kalmışsa, işte o senin gerçek dostun olacak.
    Hani derler ya, "son günümde olmasın çelengim, top arabam. taşısın beni tam dört inanmış adam."
    İşte o dört kişiden biri yanında kalandır.

    Senin görevin, onu bu dünyada en güzel şekilde temsil edecek bir evlat olmaktır.
    Sana inanıyorum güzel insan.
  • Başınız sağolsun benimde tek varlığım annem ona bir şey olursa dayanamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babamdan daha küçük yaşlardan nefret etmeye başlamıştım, bazı geceler bıçak alıp onu öldürebileceğimi zannediyordum çocuk halimle, evden kaçmayı düşünmüştüm, ergenlikte intihar girişiminde bulundum. Aileme ve bana çok şiddet uyguluyordu. Ailece ZORLA psikiyatriste gittik. Risperdal kullandıktan sonra asla pes etmeyecek, işkence yapsa da parayı eve getirmeyi aksatmayan adam paranoyak hale duygusal birine dönüştü. Hatta bi keresinde vurduktan sonra özür dileyip ağladı. Dünya da 15 yıl tanıyıp en çok nefret ettiğim adam tanıyamadığım bi insana dönüştü. Antidepresan ilacı onu çok değiştirdi, kendinden emin adam dediğim gibi paranoyağa dönüştü.Araba borcunu ödeyemeyeceğini düşünerek intihar etti.
    O gün o an bi gram yaş dökmedim hatta sevindim kurtulduk diye. 6 ay geçti ağlamaya başladım kafam anca olayı yeni idrak etti yanlız olduğumu anladım. O araba sürerken arka koltukta onun yanında huzurlu hissedip yollara bakarak kulaklıktan müzik dinlediğimi hatırladım. Çok iyi bi şofördü. 4 yıl sonra yani şimdi onu düşünüp duruyorum. İlla kaybedince değeri anlaşılıyor. Olsa da bana şiddet uygulasa araba sürse de ben gene arka koltukta rahat rahat müzik dinlesem. Bu yazım ailesinden nefret eden herkese ibret olsun. Önyargılarını atın. Karşınızdaki sizin iyiliğini istiyor. Çocukluktan kötü şeyler gördüğü için piskolojileri hal hareket ve reflekslerine işliyor. Kimse çocuğunun kötü yola düşmesini istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • allah mekanını cennet eylesin, annenin yeri çok başka hocam. başınıza sağolsun. toprağı bol olsun.
  • Başın sağolsun.Foruma Son zamanlarda nadiren girdiğim için konuyu daha yeni gördüm, zamanında görseydim öyle bir yazmışsın ki Hayatımda hiç cenazeye gitmemiş olmama rağmen kalkıp gelirdim. Allah sana sabır versin Başka diyecek söz yok :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VitaminsizAsker kullanıcısına yanıt
    Saol arkaşım saol,böyle düşünmen bile beni mutlu etti,böyle insanların olduğuna inanmak istiyorum ama pek göremiyorum malesef,cenaze belediye servisinde bile dedikodu yapan kadınlar vardı,anlayamıyom insanları bari acılı insanların yanında yapmayın şunları,cenzedede kendilerinden soğuttular ya onlarada bravo ne diyeyim,size ne arkadaş gelin böyle yapıyomuşio ona öyle yapıyomuş size ne,et duanı,bi avuç toprak,su at efendi gibi git gel,bunu bile yapamıyolar malesef.

    Servis aracı bile dolmadı üzüldüm biraz isterdimki daha çok insan gelsin,bi ben aradım telefon rehberindeki noları,bi burası var kimsem olmadığından facebook,tweet vs kullanmıyorum,burayada yazdım,belki ordan görür çabalarımıda sevinir diye,çok çekti kadın babmdan,çok dövdü kadını zamanında,bazen üzülür ben onu delirttim derdi güya günah çıkarırdı,kadıncağız öyle bi hastaydıki sürekli kafada kurup tanımadıklarıyla bile kavga ederdi,birine kafayı takar uğraşırdı,sabahlara kadar kendini döver,ağlardı zaten çileliydi bide kansere yakalandı,hayır iyiydi kötüydü onada tamamda,arkadaş akli melekesi yerinde olmayana bu acı niye,niye içim acıyor normal ölseydi tamamda,bu çok fazla geldi,sonuçta benimde yarına çıkcağım belli deil,gerçi onu gömeni oldu,ben ölürsem dükkanda ölümü kim bulur artık kokuya gelirler heralde ne arayanım kaldı ne destek olanım bi o arardı,elime babamdan gizli para sıkıştırırdı-son güne kadar sıkıştırdıda of of güzel anam ruhun şad olsun-,arada öperdi filan öyle işte ne diyim.




  • Allah rahmet eylesin.

    Sevdiklerimizle ne kadar zaman geçirirsek geçirelim, onlar gidince gene yetmeyecektir ve asla da yetmez.

    İnsan ırkı ne yazık ki doyumsuzdur.
  • Aziz dostum Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet etsin. Ateş her zaman düştüğü yeri yakar. Ben 17 yaşındaki çok sevdiğim yeğenim gibi gördüğüm birini kaybettim. Öldükten ertesi gün sonra akrabaları filan muhabbet sohbet etmeye başladı. Siyaset cart curt.. Kur'an okunurdu ondan sonra yemek yerlerdi sohbet ederlerdi çay içerlerdi oh her şey güzel 7 gün böyle devam ettiler. Anne baba kardeş hariç ölüyü çok çabuk unutur.

    Yani gerçekten ateş düştüğü yeri yakar. Sen millete bakıp moralini bozma. Ölüm bizi de bulacaktır. Mühim olan ölümden ders çıkarmaktır. Hayatımızı Allah'ın emirleri ve Peygamber Efendimizin sünnetlerine göre yaşıyorsak ne mutlu bize.. Resulullah (sav) buyurdu: Ağızların Tadını Bozan Ölümü Hatırlayın..

    Tekrar Alalh rahmet eylesin.

    YOURMOVE konuyu geç gördü o yüzden geç yazdı.


    @redoracle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Ekim 2016; 22:38:05 >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.