Şimdi Ara

Annem meme kanseri lutfen yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yas 50 sonuclari ne olabilir tetkitler yapilicak daha ne kadar yayildigini hilmiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah şifa versin geçmiş olsun
  • Kardeşim keşke buraya açmasaydın bu konuyu bu forum boş saçma insan dolu burda yardım edecek biri olduğunu sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

Kardeşim keşke buraya açmasaydın bu konuyu bu forum boş saçma insan dolu burda yardım edecek biri olduğunu sanmıyorum

İllaki tecrubeli biri cikicaktir hocam

• Meme kanserinde tedavi oranı cok yüksek benim bildiğim. Hatta ölüm oranı en düşük kanserlerden biriydi galiba. Allah acil şifalar versin.

• gecmis olsun ama muneccim degiliz . kitlemi bulundu ne gozlendi ilk tahlillerde 2. lerine nasil gecildi. netten arastirin bence.

• Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

Meme kanserinde tedavi oranı cok yüksek benim bildiğim. Hatta ölüm oranı en düşük kanserlerden biriydi galiba. Allah acil şifalar versin.

Tesekkurer hocam

• Gecmis olsun hocam, daha yolun başı heralde insallah tedaviler olumlu gecer ki nette okudugunuz zaman iyilesen cok kisi var. Dualarinizi eksik etmeyin, moralinizi yuksek tutun ki annenizde oyle olsun onun icin moral cok onemli.

• Önce moral ve inanç

• öncelikle şunu söyleyeyim annen ölmeyecek sebebi ise meme kanseri en kolay kurtulabilinecek kanserlerden biri. muhtemelen kanserli hücreleri alacaklar. eğer yayılmışsa direk göğsü alırlar. sonra 4 ay kemoterapi ve 5 yıl ilaç kullanacak. ilaç kilo aldırıyor haberiniz olsun. haydi geçmiş olsun
  • Allah şifa versin hocam geçmiş olsun

• Ne gibi yardım edebiliriz ?
  • Annem de geçirdi bunu. İyi huyluydu beze. Ameliyat oldu ve atlattı çok şükür. Strese bağlı diyorlar. Annem de o zamanlar çok sıkıntı stresliydi.

• Alınan kitle iyi huylu mu ? Kötü huylu mu ?
  • Trollerin bile böyle konularda ciddi ve iyi olması duygulandırdı beni .

Sevgiler DH ailesi .
  • KARDESIM,

Gogus kanseri kolaylikla atlatilabilcek nadir kanserlerden biridir. Hasta, Dogru ve erken tedavi ile kisa bir surede atlatilip normal gundelik yasamina donebilir.

Şayet, kanser gec farkedilmis ve kanser ileri boyuta ulasmis ise, gogus alinir. Gidilebilecek en uc noktasinin bu oldugunu tahmin ediyorum. Cevremde sahit olduklarim bunu gosterdi en azindan.

Yanlis anlasilmasin gogsun alinmasi kucuk biseymis gibi soylemiyorum, ancak bir hayatin yitip gitmesine nazaran oldukca iyi bir tedavidir.

Boyle bir durum ile karsilasir iseniz Validenizin moralini yuksek tutmaya calismalisiniz.

Allahtan basta sizin Valideniz olmak uzere hasta ve sifa bekleyem tum annelere, tum hasta kullarina sifa vermesini diliyorum. Cok gecmis olsun. uzuntun uzuntumuzdur.

• Çok geçmiş olsun. Benim annemde iki kere kanser vakası atlattı. Şükür ki erken teşhis oldu ikisi de. Bol bol dua edin, moralini yüksek tutun yanında olun inş. atlatır. Allah sabır versin

• oy kullanıyormusunuz
    kanserin caresi var ama ilac sirketleri para kazanma yolunda oldugundan izin vermiyor
    kanseri yok eden bilim adamının labroguvarını yakmıslardı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.