Geçmiş olsun kardeşim umarım en yakın zamanda iyi mutlu haberlerle gelirsin |
Annem kanser iyi dileklerinizi esirgemeyin(konuyu adım adım güncelleyeceğim) (4. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar07Geçmiş olsun kardeşim umarım en yakın zamanda iyi mutlu haberlerle gelirsin
Teşekkür ederim sana ve diğer herkese, cuma günü biraz daha bilgi edinmiş olacağız durum hakkında bakalım dünden beri ne uyuyabildim ne başka bir şey yapabildim umarım çok ilerlememiştir.
-
Geçmiş Olsun Maalesef duâ işe yaramaz sağlık ve bilim kurtaracak anneni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeyzenEfendi -- 8 Temmuz 2020; 19:40:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Allah şifa versin inşallah.
-
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
Allah acil şifa versin inşallah hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam dualarım sizinle.
Sabır gerektiren bir şey benim babam da akciğer kanseriydi zor zamanlardı anlıyorum acınızı lütfen kendinizi salmayın dirayetli olun bu günlerde geçer inşallah.
-
Tekrar teşekkürler arkadaşlar, pek rüyalara inanmam ama ben 15 yaşlarındayken rüyamda dedemin öleceğini söylediler 1 hafta sonra tesadüf veya değil bilmiyorum 1 hafta sonra öldü, 2020 başında bir rüya daha gördüm annemin 62 yaşında öleceğini söyleyen bir adamdı 60 yaşında şuan, kalp ameliyatı olacağı belli değildi o zamanlar olduktan sonra heh bak rüya boşa çıktı yoksa kalpten gidecekmişsin falan espri yapıyordum şimdi ise içim içimi yiyor o rüyadan dolayı.
-
Allahim Celle Celaluhu Sabirlar İyilikler ve Hic hastaligi olmamiscasina İyilesme nasip etsin insAllah
Allah şifa versin, aklınıza kötü şey getirmeyin hocam, psikolojinizi bozmayın annenizinde psikolojisini sağlam tutun. Zor elbette, kolay değil ama moral önemli.
-
Geçmiş olsun Hocam, benim de annem atlattı şükür inşallah senin annen de atlatacak bu günler geçecek 🙏🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardesim cok geçmiş olsun. İnsallah annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Annenize Allah şifa versin.
-
Rabbim acil şifalar versin.
-
Allah-u Telae hem sizin annenize hem de tüm annelerimize şifa versin hocam, İnşAllah tez zamanda eski sağlıklarına kavuşup sevindirirler ailelerini. Allahümme Amin.
gecmis olsun. allah sifa versin dostum. en kısa zamanda duzelir insallah.
Allah şifa versin sizlere bağışlasın kardeşim inşallah.
-
Allah acil şifalar versin hocam.
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur, sağlıklı ve mutlu şekilde hep beraber olursunuz inşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
Allah acil şifalar versin hocam.
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur, sağlıklı ve mutlu şekilde hep beraber olursunuz inşallah.Teşekkür ederim umarım dedikleriniz gibi olur, bu konuyu güncellemeyi düşünüyorum adım adım belki bir gün kanser hastası olan başka biri için yol göstericiliği olur veya umut olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X